Η ALPHA TRUST στηρίζει το δίκτυο βιβλιοθηκών της Future Library 

Η ALPHA TRUST, με γνώμονα την συνεισφορά στην παιδεία και τον πολιτισμό, στηρίζει το έργο της Future Library, και συγκεκριμένα την ενίσχυση 101 δημόσιων και δημοτικών βιβλιοθηκών σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας δωρεά 900 βιβλίων των εκδόσεών της. 

Η ALPHA TRUST, στα πλαίσια της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, εκδίδει κάθε χρόνο ένα βιβλίο που φιλοδοξεί να φωτίσει πτυχές σημαντικών ιστορικών θεμάτων που μένουν άγνωστες στο ευρύ κοινό. Οι εκδόσεις της διατίθενται δωρεάν σε βιβλιοθήκες, ιδιώτες και ιδρύματα. 

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της Future Library για την ενίσχυση της σημασίας των δημόσιων-δημοτικών βιβλιοθηκών ως ιδρυμάτων γνώσης και δημιουργικότητας αποφάσισε να εμπλουτίσει το σύνολο του δικτύου της επενδύοντας στο ασφαλέστερο νόμισμα: το βιβλίο! 

Ο Κρις Αίσωπος, Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA TRUST, δήλωσε: «Η γνώση πολλαπλασιάζει την αξία της όταν μοιράζεται. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι εκδόσεις μας αφήνουν ένα τόσο ισχυρό θετικό κοινωνικό αποτύπωμα». 

Την αποστολή των βιβλίων σε όλες τις βιβλιοθήκες ανά την Ελλάδα ανέλαβε αφιλοκερδώς η εταιρεία ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*