Ασφαλιστικά συμβόλαια celebrities που δεν θα πιστεύετε ότι υπάρχουν

Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς, όταν ακούμε τη λέξη «ασφάλιση» το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό να είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου, σπιτιού, ζωής και υγείας, για τους celebrities όμως, είναι και μερικά ακόμα. Από την προστασία των περιουσιακών τους στοιχείων… έως τη διαφύλαξη της εξωτερικής τους εμφάνισης, τα είδη των ασφαλιστηρίων συμβολαίων για τους διάσημους σταρ ποικίλουν καθώς και τα ποσά αποζημίωσης, τα οποία μπορούν να γίνουν εξαψήφια ή και μεγαλύτερα. Στη συνέχεια, θα δούμε μερικές από τις πιο ιδιαίτερες και ασυνήθιστες ασφαλίσεις των διάσημων.

H ασφάλιση των φωνητικών χορδών της Mariah Carey
Με φωνητικό εύρος έως πέντε οκτάβες, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Mariah Carey έχει ασφαλίσει τις φωνητικές της χορδές για 35 εκατομμύρια δολάρια. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο καλύπτει οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στη φωνή της, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει το επάγγελμά της ως τραγουδίστρια.

Το λαμπερό χαμόγελο της America Ferrera
Αφού έγινε το «πρόσωπο της Aquafresh», η ηθοποιός εξασφάλισε ότι θα αποζημιωθεί αν κάτι συμβεί στο χαμόγελό της. Παρόλο που η απόφαση ήταν της εταιρείας και όχι της Ferrera, η ίδια δήλωσε: «Είναι πολύ κολακευτικό να έχω το χαμόγελό μου ασφαλισμένο για 10 εκατομμύρια δολάρια. Δεν είναι κάτι που φανταζόμουν ποτέ ότι θα συμβεί».

Περισσότερα στο ergo blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*