Το ΠΑΡΟΝ ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη με την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ

Για μία ακόμη χρονιά το ΠΑΡΟΝ συμμετείχε στο ταξίδι επιβράβευσης που πραγματοποίησε η ασφαλιστική εταιρία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ από τις 27.04.2023 έως τις 03.05.2023 στην μοναδική Νέα Υόρκη.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την μητρόπολη του κόσμου, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, την πόλη που σε προκαλεί να την εξερευνήσεις.

Η επιβίβαση σε ειδικό πλοίο στον ποταμό Hudson και η μαγευτική κρουαζιέρα στην νήσο Ellis και στο Άγαλμα της Ελευθερίας ήταν η αφετηρία του ταξιδιού.

Η παραμονή στην Νέα Υόρκη είχε πολλές εκπλήξεις, επισκέψεις στα φημισμένα μουσεία της πόλης όπως για παράδειγμα το Guggenheim, επισκέψεις σε εναλλακτικούς εικαστικούς και ψηφιακά προηγμένους χώρους όπως το ARTECHOUSE στο κέντρο της πόλης, την παρακολούθηση μιούζικαλ στο φημισμένο Broadway και επισκέψεις σε γνωστές για την όμορφη αρχιτεκτονική τους συνοικίες όπως το Σόχο.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού περιλάμβανε πλήρη ξενάγηση στην πόλη με στάσεις στην θρυλική νεογοτθική γέφυρα του Brooklyn και στις αυθεντικές γειτονιές της Νέας Υόρκης,  ενώ αξιοσημείωτη ήταν η επίσκεψη στο Ground Zero, την τοποθεσία που ήταν οι Δίδυμοι Πύργοι.

To ταξίδι ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη λαμπρή βραδιά των βραβεύσεων. Τους συμμετέχοντες τους περίμεναν λιμουζίνες όπου τους οδήγησαν στον μαγευτικό χώρο που πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμούς τα στελέχη της εταιρίας κύριος Νίκος Χαλκιόπουλος, ο κύριος Γεώργιος Γκοτζαγεώργης, η κυρία Βασιλική Ρούσση και ο κύριος Στέφανος Μαλαχιάς.

Το ΠΑΡΟΝ δίνει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και στην διοικητική ομάδα της εταιρίας που διοργάνωσε αυτό το εξαιρετικό ταξίδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*