ΠΑΡΟΝ: Μια γιορτή βραβεύσεων για τους συνεργάτες της Eurolife FFH

Την Πέμπτη 09.02.2023 το Ασφαλιστικό Γραφείο ΠΑΡΟΝ διοργάνωσε μία εξαιρετική εκδήλωση με θέμα: «Βραβεύσεις Συνεργατών 2022 για την ΕUROLIFE FFH & Κοπή Πίτας», στην εντυπωσιακά διαμορφωμένη αίθουσα training της EUROLIFE FFH Ασφαλιστικής.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του Διευθύνοντα Συμβούλου της EUROLIFE FFH κ. Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου ο οποίος τόνισε την σπουδαιότητα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή της νέας εποχής. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συνεργασία της εταιρίας με το ΠΑΡΟΝ, συνεργασία κτισμένη σε πολύ γερά θεμέλια που βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Eίμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία μας με το ΠΑΡΟΝ, έναν οργανισμό που έχει εξελιχθεί μέσα στα χρόνια, που επενδύει σε εξειδικευμένα στελέχη και που χαρακτηρίζεται από την άρτια οργάνωση και δομή του, τις πρωτοποριακές του δράσεις και την αναπτυξιακή στρατηγική του μέσω της ενδυνάμωσης των συνεργατών του».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Εμπορική Δ/ντρια του ΠΑΡΟΝ κ. Χριστίνα Φυτέα, η οποία αναφέρθηκε στην πολυετή συνεργασία του ΠΑΡΟΝ με την EUROLIFE FFH και υπογράμμισε πως, η φιλοσοφία προσέγγισης σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η επιμόρφωση, οι νέοι ψηφιακοί τρόποι επικοινωνίας, τα καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα επιβεβαιώνουν τα κοινά στοιχεία που συνδέουν τους δύο οργανισμούς. Ολοκληρώνοντας, παρουσίασε το ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΝ που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ και στοχεύει στην προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

Ο κ. Νίκος Δελένδας Γενικός Δ/ντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Εurolife FFH, απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για εκπαίδευση και επιμόρφωση του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, τονίζοντας πως το ΠΑΡΟΝ είναι ευθυγραμμισμένο με αυτή την τάση. Ευχήθηκε σε όλους, το 2023 να είναι χρονιά ακόμη περισσότερων καινοτόμων δράσεων και μεγάλων παραγωγικών αποτελεσμάτων. Ο κ. Νίκος Χουλιάρας, Δ/ντής Πωλήσεων της Eurolife FFH, αναφέρθηκε στην έμφαση που δίνει η εταιρία φέτος στους Γενικούς κλάδους, καθώς επίσης στην άψογη συνεργασία της εταιρίας με το ΠΑΡΟΝ. Ευχήθηκε σε όλους να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά και ολοκληρώνοντας έδωσε σε όλους μία συμβουλή: «Mην φοβάστε να ονειρεύεστε το αδύνατο!».

Ακολούθησε η παρουσίαση του Οικοσυστήματος ΠΑΡΟΝ, με τον λόγο να παίρνει αρχικά η κ. Δώρα Πλαγιώτη Organizational Development and Human Resources Consultant, η οποία παρουσίασε το ειδικά διαμορφωμένο για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές Πρόγραμμα Επαγγελματικής και Προσωπικής Ανάπτυξης, Up-Skilling™.Το πρόγραμμα, βασίζεται σε μια ολιστική και ομαδικο-αναλυτική προσέγγιση της επαγγελματικής ανθεκτικότητας, καλλιεργώντας τις ανάλογες νοητικές, συναισθηματικές και επικοινωνιακές δεξιότητες του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή. Η παρουσίαση του Οικοσυστήματος ΠΑΡΟΝ συνεχίστηκε από την κ. Γιάννα Τζίμα, Fitness & Yoga Instructor, που ανέδειξε την σπουδαιότητα της διατροφής και της άσκησης, αλλά και τα οφέλη της Υοga στην εργασία. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την κ. Αναστασία Κουτσούκου, Co-Owner της εταιρίας ONESOFT και Business Manager, η οποία τόνισε πως ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί απόλυτη προτεραιοποίηση για όλες τις επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες είναι απαραίτητο να αναπτύξουν ψηφιακές δεξιότητες, προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν στο ταχέως αναπτυσσόμενο τεχνολογικό περιβάλλον. Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής του ΠΑΡΟΝ  καλείται να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής και να ενσωματώσει τις νέες τεχνολογίες στην καθημερινότητά τους, πάντα με την υποστήριξη της ONESOFT.

Aμέσως μετά, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των τριών πρώτων συνεργατών σε νεά παραγωγή Κλάδου Ζωής και Υγείας για το 2022 στην Eurolife FFH, αλλά και του πρώτου σε νέα παραγωγή Γενικών Κλάδων.

Πιο αναλυτικά: 

1ος Ασφαλιστικός πράκτορας 

σε νέα παραγωγή Κλ.Ζωής και Υγείας 2022

ΠΑΡΟΝ-EUROLIFE FFH

Κοντραφούρης Παναγιώτης

2ος Ασφαλιστικός πράκτορας 

σε νέα παραγωγή Κλ.Ζωής και Υγείας 2022

ΠΑΡΟΝ-EUROLIFE FFH

Ράπτης Γεράσιμος

3ος Ασφαλιστικός πράκτορας 

σε νέα παραγωγή Κλ.Ζωής και Υγείας 2022

ΠΑΡΟΝ-EUROLIFE FFH

Καμενίτσας Αλέξιος

1ος Ασφαλιστικός πράκτορας 

σε νέα παραγωγή Kλ.Αυτοκινήτου & Γενικών Κλάδων 2022

ΠΑΡΟΝ-EUROLIFE FFH

ΠΑΡΟΝ Νorth

Ακολούθησε η κοπή πίτας και Coctail party.

Το ΠΑΡΟΝ ευχαριστεί θερμά την Eurolife FFH για την εξαιρετική φιλοξενία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*