back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα 18 Μαΐου 2026

Allianz Ελλάδος-Ευρωπαϊκή Πίστη: Μαζί, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς

Σε εορταστικό κλίμα, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η Allianz Ελλάδος και η Ευρωπαϊκή Πίστη υποδέχθηκαν μαζί τη νέα χρονιά και γιόρτασαν για πρώτη φορά από κοινού τη νέα πορεία ανάπτυξής τους. 

Με θετική διάθεση και αισιοδοξία, εργαζόμενοι και συνεργάτες των δύο εταιρειών, συγκεντρώθηκαν στο NOX για να κόψουν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, να γνωρίσουν από κοντά το Executive Committee της νέας εταιρείας και να απολαύσουν μια μοναδική συναυλία με έναν κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη, τον Αντώνη Ρέμο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις εργαζομένων και από τα δύο brands, ενώ 25 νικητές στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας κέρδισαν πλούσια δώρα. 

- Advertisement -

To insuranceworld έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κα Sirma Boshnakova, Board Member της Allianz S.E., δήλωσε: «Εκ μέρους του Ομίλου Allianz, θέλω να σας μεταφέρω την πλήρη στήριξή μας για το 2023. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τον CEO, κ. Γεωργακόπουλο, αλλά και με όλα τα μέλη του Executive Committee της νέας εταιρείας. Μαζί , θα δημιουργήσουμε μια κοινή εταιρική κουλτούρα που θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες ευκαιρίες που προσφέρει η ελληνική ασφαλιστική αγορά αλλά και να εξασφαλίσουμε ηγετική θέση. Ο κοινός μας εορτασμός απόψε σηματοδοτεί τόσο την αρχή ενός νέου κεφαλαίου όσο και μιας νέας χρονιάς, καθώς ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να σχεδιάσουμε και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες.»

- Advertisement -

Αντίστοιχα, ο CEO της νέας ενοποιημένης εταιρείας, κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, δήλωσε: «Η αποψινή βραδιά σηματοδοτεί την αφετηρία του κοινού αναπτυξιακού ταξιδιού για το οποίο εργαζόμαστε από την αρχή της προηγούμενης χρονιάς. Όλοι μαζί, με καλή διάθεση, με τη δυναμική που μας προσφέρει το δίκτυό μας στην Ελλάδα, αλλά και την τεχνογνωσία που προσφέρει ένας διεθνής κολοσσός, θα κατακτήσουμε την κορυφή της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Ας ανταλλάξουμε απόψε ευχές για μια όμορφη νέα χρονιά και για ένα συναρπαστικό κοινό μέλλον, γεμάτο ευκαιρίες».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ισχυρό ξεκίνημα το 2026 η Allianz, με ρεκόρ λειτουργικής κερδοφορίας – Βίντεο

«Σε καλό δρόμο» προκειμένου να επαληθεύσει την πρόβλεψη για ετήσια κέρδη 17,4 δισ. ευρώ

Allianz Commercial: Ο Karol Dobias νέος Global Head of Multinational της AGCS από την 1η Ιουνίου 2026

Στέλεχος με πολυετή διεθνή εμπειρία και βαθιά γνώση της λειτουργίας των πολυεθνικών ασφαλιστικών προγραμμάτων

Αλλαγές στα μερίδια του bancassurance, η Allianz με ΕΤΕ αποφασιστικά στην αγορά

6% αύξηση στα έσοδα από προμήθειες σε επίπεδο ομίλου προσδοκά η ΕΤΕ από την εξαγορά του 30% της Allianz Ελλάδος

Η Εθνική Τράπεζα προς απόκτηση του 30% στην Allianz Ελλάδος και μακροχρόνια συμφωνία bancassurance

Το Μνημόνιο Συνεργασίας που μόλις υπεγράφη αποσκοπεί σε διευρυμένη πρόσβαση των πελατών σε λύσεις ζωής, υγείας και γενικών ασφαλίσεων μέσω των καναλιών της τράπεζας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέα πιστοποίηση «Great Place to Work» για τη Mega Brokers

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Επιβεβαίωση της σταθερής μας δέσμευσης να καλλιεργούμε περιβάλλον εμπιστοσύνης, εξέλιξης και ουσιαστικής συμμετοχής»

Παρακολουθήστε την ομιλία του Ηρ. Δασκαλόπουλου στο επετειακό συνέδριο του Επικουρικού Κεφαλαίου

Με θέμα «50 χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο – Μεταρρυθμίσεις, αποτελέσματα και προοπτική»

Open Day από την ERB Asfalistiki με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία

Εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους στο Nicosia Mall, σε συνεργασία με το ΤΕΕ και τον ΣΑΥΚ, υπό την αιγίδα του Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Μ. Μουσιούττα

10th Health Innovation Conference 2026 – Διακεκριμένοι ομιλητές παρουσιάζουν τις μεγάλες αλλαγές στην καινοτομία υγείας

Από τις νέες θεραπείες έως την ΤΝ και τα δεδομένα υγείας, η θεματολογία του #hico26 καλύπτει όλο το φάσμα της σύγχρονης ιατρικής και τεχνολογικής προόδου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«αν ήξερες!»: Τι σημαίνει η αστική ευθύνη εργοδότη

Καλεσμένος του 4ου επεισοδίου είναι ο Νίκος Γαβρίλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Globalis, με πολυετή διεθνή εμπειρία στην ασφάλιση και στη διαχείριση κινδύνου

Νέα πιστοποίηση «Great Place to Work» για τη Mega Brokers

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Επιβεβαίωση της σταθερής μας δέσμευσης να καλλιεργούμε περιβάλλον εμπιστοσύνης, εξέλιξης και ουσιαστικής συμμετοχής»

Στη διοικητική δομή της Karavias ο Χρ. Προκοπίου

Καθήκοντα Chief Underwriting Officer αναλαμβάνει το έμπειρο στέλεχος

Παρακολουθήστε την ομιλία του Ηρ. Δασκαλόπουλου στο επετειακό συνέδριο του Επικουρικού Κεφαλαίου

Με θέμα «50 χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο – Μεταρρυθμίσεις, αποτελέσματα και προοπτική»