Allianz-Ευρωπαϊκή Πίστη: Το 2023 θα είναι η χρονιά τους

Η Allianz και η Ευρωπαϊκή Πίστη προχωράνε μαζί, σε μία νέα πορεία ανάπτυξης. Οι εταιρικοί δεσμοί συσφίχτηκαν περεταίρω στην κοινή κοπή της πίτας, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών από την Ελλάδα και την Γερμανία στο κατάμεστο ΝΟΧ, επί της Ιεράς Οδού, το βράδυ της Παρασκευής.

Με την εξαγορά της εταιρείας Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. από την Allianz SE, διαμορφώθηκε μία νέα, ηγετική δύναμη στον ελληνικό ασφαλιστικό κλάδο, επιβεβαιώνοντας την πίστη της Allianz στις προοπτικές της ελληνικής αγοράς.

Ο CEO της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη και Allianz Ελλάδος κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος απευθυνόμενους στους προσκεκλημένους είπε ότι ακολουθώντας τις αρχές και τις αξίες που έφεραν την Ευρωπαϊκή πίστη στο σήμερα, το μέλλον είναι ευοίωνο..

Παρούσα ήταν και η κα. Sirma Boshnakova, Member of the Board of Management, Allianz SE, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό και εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι η κοινή εταιρεία θα κατακτήσει την πρώτη θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Οι εργαζόμενοι των δύο εταιριών, καθώς και πολλοί συνεργαζόμενοι διαμεσολαβητές διασκέδασαν με πολύ κέφι μέχρι πρωΐας, στο πλαίσιο της εταιρικής εορτής για το 2023.

Το I.W. ήταν εκεί και σας μετέφερε το ρεπορτάζ:

Στη σκηνή ο κ. Γεωργακόπουλος

Κατάμεστο το κέντρο ΝΟΧ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*