Στην Αυγή Μιας Νέας Χρονιάς μαζί με τη ΜΙΝΕΤΤΑ

Η αλλαγή της χρονιάς προσδιορίζει ένα νέο ξεκίνημα για πολλούς και πολλές από εμάς. Υποδεχόμαστε το νέο έτος με διαφορετική ψυχολογία, με μια αίσθηση ανανέωσης, με όραμα για όσα καλά μπορεί να φέρει.
Εϊναι η περίοδος που μας αρέσει να κάνουμε σχέδια και πλάνα για τους επόμενους μήνες. Θα σκεφτούμε δειλά πού θα θέλαμε να πάμε το καλοκαίρι, αν θα αγοράσουμε ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αν θα ανακαινίσουμε το σπίτι μας ή θα βάλουμε μικρούς προσωπικούς στόχους, όπως το να αρχίσουμε γυμναστική, να χάσουμε εκείνα τα 4-5 κιλά ή να διαβάσουμε τουλάχιστον 10 βιβλία.
Αναμφίβολα η ζωή παίζει τα δικά της «παιχνίδια» που πολλές φορές δεν μας… ταιριάζουν. Πόσες φορές, όμως, μέσα σε μια χρονιά δεν έχουμε πέσει και έχουμε ξανασηκωθεί;  Ας έχουμε λοιπόν στο πίσω μέρος  του μυαλού μας ότι και οι αναποδιές είναι -κι αυτές- στο πρόγραμμα.
Για το 2023 ας δώσουμε λίγη παραπάνω σημασία στην πρόληψη της υγείας μας, μια έννοια που τόσο μας απασχόλησε τα τελευταία δύο χρόνια. Ας ακούσουμε τις ανάγκες του σώματος και της ψυχής στην πορεία για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι συμπολίτες, καλύτεροι σύντροφοι, καλύτεροι φίλοι, καλύτεροι συνεργάτες.
Ερχόμαστε, βεβαίως, αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις. Η κλιματική αλλαγή μας είναι μια από αυτές τις προκλήσεις που μας απασχολεί ιδιαίτερα. Σημειώνονται ολοένα και πιο συχνά σφοδρά καιρικά φαινόμενα που  επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, οδηγώντας μας να βρούμε βιώσιμες λύσεις τόσο για την προστασία της περιουσίας μας, όσο και για την αποτροπή επικίνδυνων καταστάσεων.  Όμως ας μην είμαστε απαισιόδοξοι καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες ευαισθητοποιούνται σε ζητήματα περιβαλλοντικά, όπως η ορθή χρήση πρώτων υλών και πόρων, η εξοικονόμηση ενέργειας και η ανακύκλωση.
Σε αυτό το νέο ξεκίνημα η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική στέκεται και πάλι δίπλα μας με ασφαλιστικά προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες μας, να διευκολύνει την καθημερινότητα μας και να διασφαλίσει την ποιότητα της ζωής μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*