K. Σαΐας: Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ο χρησμός του για την επόμενη ημέρα της Interasco

Μια λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στο προσωπικό της Interasco έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία στο ILION, με τη συμμετοχή πλήθους παραγόντων της αγοράς και πολλών συνεργατών.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, χαιρετισμό απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α., ο οποίος έδωσε τον “χρησμό” της επόμενης ημέρας για την εταιρεία.

Αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την αμέριστη προσφορά τους, συνέχισε, ευχαριστώντας θερμά τους συναδέλφους και τους συνεργάτες της Interasco που παρέστησαν στην εκδήλωση, αναφέροντας πως “Όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να συγκαταλέγεται η Interasco ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς”. 

Και συνέχισε:

“Το 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά, λόγω του πολέμου της Ουκρανίας, της ενεργειακής κρίσης και του πληθωρισμού που τον Νοέμβριο ανερχόταν στο 8,5%. Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει σε δύσκολες χρονιές και εχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. 

Με βάση την αξιοπιστία και στοχεύοντας διαρκώς στη δημιουργία υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, θέτουμε ως στόχο την τοποθέτησή μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά ως μια απόλυτα ανθρώπινη και συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία. 

Με την υποστήριξη της Ηarel, ενός χρηματοοικονομικού ομίλου παγκόσμιας εμβέλειας που έχει 95 δις ευρώ assets under management, 2,3 δις ευρώ ιδία κεφάλαια, πάνω από 5 εκατ. πελάτες και μια ετήσια παραγωγή που ξεπερνάει τα 9,4 δισ. Ευρώ, στόχος μας είναι το 2023 αλλά και τα επόμενα χρόνια να συνεχίσουμε δυναμικότατα την αναπτυξιακή μας πορεία. Να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στους μετόχους, τους πελάτες και το προσωπικό της εταιρείας μας, να βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, εκπαιδεύοντας συνεχώς τους ανθρώπους μας και επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και πρακτικές.

Με δεδομένη τεχνογνωσία και βέλτιστες πρακτικές η Interasco να συνεχίσει να τοποθετείται στις πλέον αποδοτικές, αξιόπιστες και φερέγγυες εταιρείες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η ομάδα της Interasco και εγώ προσωπικά δηλώνουμε δυναμικά παρόντες στην επόμενη ημέρα της ελληνικής ασφαλιστικής βιομηχανίας, επενδύοντας συνεχώς στον άνθρωπο”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*