Πώς η KLEOPAS ALLIOTT μεταμόρφωσε την επιχειρησιακή της ασφάλεια

Η ασφάλεια του δικτύου και εφαρμογών είναι πολύ σημαντική για κάθε επιχείρηση, ειδικά όταν  πρόκειται για τη διαχείριση της μισθοδοσίας για λογαριασμό κάποιων πολύ μεγάλων διεθνών οργανισμών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. 

H EMPIST διοργανώνει webinar με θέμα “Cybersecurity as a Service: Πώς η KLEOPAS ALLIOTT Μεταμόρφωσε την Επιχειρησιακή της Ασφάλεια”. Σε αυτό το webinar, η Μαρία Γρατσία, CEO της KLEOPAS ALLIOTT, θα παρουσιάσει το έργο αναβάθμισης της ψηφιακής ασφάλειας της επιχείρησης, που περιλαμβάνει ασφάλεια δικτύου και εφαρμογών, αναθεώρηση διαδικασιών και πολιτικών ασφαλείας, εκπαίδευση των χρηστών, και ασφάλεια ως διαχειριζόμενη υπηρεσία. 

Επίσης, η κα Γρατσία θα εξηγήσει πώς η επιχείρηση διαχειρίστηκε την ανάγκη για αλλαγή κουλτούρας και διασφάλισε τη συνεργασία των ανθρώπων της προκειμένου να μεταμορφώσει τον τρόπο που αντιμετώπιζαν την εταιρική ασφάλεια.

To webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, στις 15:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: Webinar: Cybersecurity as a Service – EMPIST. Με κάθε δήλωση συμμετοχής ο ενδιαφερόμενος κερδίζει για την επιχείρησή του ένα network assessment (αξιολόγηση δικτύου) δωρεάν.

Η EMPIST έχει ως αποστολή να παρέχει σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και μορφής την τεχνολογία που χρειάζονται για να διασφαλίσουν εμπορική επιτυχία. Οι προηγμένες υπηρεσίες διαχείρισης πληροφορικής, οι λύσεις cloud, οι υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας και οι ψηφιακές πλατφόρμες της EMPIST παρέχουν μια αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική προσέγγιση στην επιχειρησιακή τεχνολογία. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*