back to top
14.4 C
Athens
Δευτέρα 23 Μαρτίου 2026

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών στην Ανδαλουσία

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για ακόμη μια χρονιά επιβράβευσε τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν στον ετήσιο διαγωνισμό πωλήσεων του προηγουμένου έτους. 

Επί πέντε ημέρες, 53 συνεργάτες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εξερεύνησαν μαζί με στελέχη της Εταιρίας έναν από τους πιο δημοφιλείς Ευρωπαϊκούς προορισμούς, την Ανδαλουσία.  

- Advertisement -

Μάλαγα, Σεβίλλη, Κόρδοβα και Γρανάδα, πόλεις που μαγεύουν με την αρχιτεκτονική τους, πρόσφεραν σε όλους υπέροχες εικόνες και μαγικές αναμνήσεις. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα γραφικά σοκάκια με τα μεσαιωνικά κτήρια και τα ανθοστολισμένα μπαλκόνια αλλά και να επισκεφθούν μνημεία ασύγκριτης αρχιτεκτονικής. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται το επιβλητικό κάστρο Alcazaba του 8ου αιώνα στην Μάλαγα, το Alcazar, το Αραβοχριστιανικό παλάτι του 9ου αιώνα στην Σεβίλλη, το περίφημο Mezquita de Cordoba, το τζαμί της Κόρδοβα αλλά και το σημαντικότερο αραβικό μνημείο της Ισπανίας του 14ου αιώνα στον εντυπωσιακό λόφο του Alhambra. 

- Advertisement -

To πρόγραμμα περιελάβανε επίσης μια εντυπωσιακή παραδοσιακή βραδιά Φλαμένγκο στο θέατρο «Tablao Flamenco El Palacio Andaluz», καθώς και μοναδικές βραδιές οινογευσίας και γευσιγνωσίας σε τοπικά εστιατόρια.

Στο ταξίδι επιβράβευσης παρευρέθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., ο Διευθυντής Οργάνωσης Λειτουργιών κ. Εμμανουήλ Γκατζόφλιας, στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Πωλήσεων καθώς και άλλα Διοικητικά Στελέχη της ΜΙΝΕΤΤΑ. 

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να συζητήσουν ευρύτερα θέματα σε μια σύντομη και εποικοδομητική συνάντηση με τα στελέχη της Εταιρίας.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ, ανανέωσε το ραντεβού με τους συνεργάτες της για το επόμενο μεγάλο ταξίδι επιβράβευσης, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να αναγνωρίζει τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική: Η επιτυχία του δικτύου συνεργατών επιβραβεύεται στο Μαρόκο

Το ταξίδι σε ένα από τους πιο δημοφιλείς εξωτικούς προορισμούς αποτέλεσε έμπρακτη αναγνώριση προς όσους ξεχώρισαν για τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα

Στη μαγευτική Αλσατία ταξίδεψε η Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Κοινή υπόσχεση, στο επόμενο ταξίδι όχι απλώς να μη λείψει κανείς, αλλά «η ομάδα να είναι πολυπληθέστερη με νέους Συνεργάτες και νέες συμμετοχές»

Στο Άμστερνταμ το ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών της Cover Insurance

Ξεχωριστές εμπειρίες για το διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, ως αναγνώριση της συμβολής τους στην αναπτυξιακή πορεία της

Mega Brokers: Αξέχαστο ταξίδι επιβράβευσης στο Λας Βέγκας για τους κορυφαίους συνεργάτες

Oι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τον παλμό της πόλης, συνδυάζοντας ψυχαγωγία, εξερεύνηση και μοναδικές εμπειρίες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Silver βραβείο για το Megabrokers Insurance A.I. Advisor

Η διάκριση στην κατηγορία «Best Digital Initiative for Brokers / Insurers» επιβεβαιώνει τη στρατηγική επένδυση της Mega Brokers σε τεχνολογία και ψηφιακό μετασχηματισμό

Ασημένιο «Best Insurance Portal» το EurolifeEnter

Η πλατφόρμα της Eurolife FFH απλουστεύει τη διαχείριση κάθε πτυχής του ασφαλιστηρίου, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά τα στάνταρ της αγοράς

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική υποδέχτηκε τα Δίκτυα Συνεργατών στα νέα της γραφεία

Με ισχυρή θέση και γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης, επισήμανε ο CEO Ν. Μακρόπουλος, η εταιρεία εμμένει στις 4 αρχές της: Φερεγγυότητα, Ποιότητα, Σεβασμός, Υπευθυνότητα

Η Εθνική Ασφαλιστική στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2026

Ο Π. Τσώνης, Chief Technology Officer της εταιρείας, θα συμμετάσχει σε πάνελ με θέμα: «Γιατί η ασφάλιση είναι κλάδος του μέλλοντος: Tech, data & νέες καριέρες»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Fuel Pass 2026: Πώς θα πάρετε την επιδότηση στον λογαριασμό σας

Εισοδηματικά κριτήρια, διαδικασία αίτησης και τρόποι πληρωμής

EIOPA: Τετραπλασιάστηκαν τα πρόστιμα κατ’ εφαρμογή της IDD το 2024

Μειωμένο σε σχέση με το 2023 το συνολικό ποσό προστίμων στην Ελλάδα

Έχει πράγματι το banassurance περισσότερη δύναμη από τους brokers; Τι μας είπαν…

Μήπως δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την πέτρα που έχει αρχίσει να κυλάει στον κατήφορο, αλλά να τη σπρώξουμε να πάει ακόμα περισσότερο;

Αύξηση 6,6% στα υπό διαχείριση κεφάλαια του κλάδου ζωής το 2025

Τόσο στις ατομικές όσο και στις ομαδικές ασφαλίσεις η άνοδος προκύπτει κατά κύριο λόγο από προϊόντα συνδεδεμένα με επενδύσεις

Silver βραβείο για το Megabrokers Insurance A.I. Advisor

Η διάκριση στην κατηγορία «Best Digital Initiative for Brokers / Insurers» επιβεβαιώνει τη στρατηγική επένδυση της Mega Brokers σε τεχνολογία και ψηφιακό μετασχηματισμό