back to top
22.2 C
Athens
Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2026

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών στην Ανδαλουσία

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για ακόμη μια χρονιά επιβράβευσε τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν στον ετήσιο διαγωνισμό πωλήσεων του προηγουμένου έτους. 

Επί πέντε ημέρες, 53 συνεργάτες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εξερεύνησαν μαζί με στελέχη της Εταιρίας έναν από τους πιο δημοφιλείς Ευρωπαϊκούς προορισμούς, την Ανδαλουσία.  

- Advertisement -

Μάλαγα, Σεβίλλη, Κόρδοβα και Γρανάδα, πόλεις που μαγεύουν με την αρχιτεκτονική τους, πρόσφεραν σε όλους υπέροχες εικόνες και μαγικές αναμνήσεις. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα γραφικά σοκάκια με τα μεσαιωνικά κτήρια και τα ανθοστολισμένα μπαλκόνια αλλά και να επισκεφθούν μνημεία ασύγκριτης αρχιτεκτονικής. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται το επιβλητικό κάστρο Alcazaba του 8ου αιώνα στην Μάλαγα, το Alcazar, το Αραβοχριστιανικό παλάτι του 9ου αιώνα στην Σεβίλλη, το περίφημο Mezquita de Cordoba, το τζαμί της Κόρδοβα αλλά και το σημαντικότερο αραβικό μνημείο της Ισπανίας του 14ου αιώνα στον εντυπωσιακό λόφο του Alhambra. 

- Advertisement -

To πρόγραμμα περιελάβανε επίσης μια εντυπωσιακή παραδοσιακή βραδιά Φλαμένγκο στο θέατρο «Tablao Flamenco El Palacio Andaluz», καθώς και μοναδικές βραδιές οινογευσίας και γευσιγνωσίας σε τοπικά εστιατόρια.

Στο ταξίδι επιβράβευσης παρευρέθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., ο Διευθυντής Οργάνωσης Λειτουργιών κ. Εμμανουήλ Γκατζόφλιας, στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Πωλήσεων καθώς και άλλα Διοικητικά Στελέχη της ΜΙΝΕΤΤΑ. 

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να συζητήσουν ευρύτερα θέματα σε μια σύντομη και εποικοδομητική συνάντηση με τα στελέχη της Εταιρίας.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ, ανανέωσε το ραντεβού με τους συνεργάτες της για το επόμενο μεγάλο ταξίδι επιβράβευσης, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να αναγνωρίζει τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΜΙΝΕΤΤΑ: Επιπλέον προνόμια υγείας για τους κατόχους νοσοκομειακών προγραμμάτων

Επιπλέον προνόμια υγείας παρέχονται στους κατόχους νοσοκομειακών προγραμμάτων της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της εταιρείας.

Ο Αντώνης Δουνδουλάκης αναλαμβάνει Life Insurance Network Development & Product Training Manager στη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

Στη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική εντάχθηκε ο Αντώνης Δουνδουλάκης, αναλαμβάνοντας τη θέση του Life Insurance Network Development & Product Training Manager. 

Η ΜΙΝΕΤΤΑ επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων που πέτυχαν στις Πανελλαδικές

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με επίκεντρο τους ανθρώπους της υλοποίησε η ασφαλιστική

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Στο επίκεντρο η ασφάλιση των επαγγελματιών οδηγών ταξί

Τα Taxi Pack δίνουν έμφαση στην επιλογή ασφαλιστικών καλύψεων ανάλογα με το επίπεδο προστασίας που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ξανά στο Race for the Cure για τον καρκίνο του μαστού  η MEGA BROKERS 

Η MEGA BROKERS συμμετέχει και φέτος στο Greece Race for the Cure® 2026, στηρίζοντας τη δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και στήριξης για τον καρκίνο του μαστού.

Νέα συζήτηση για την ασφάλιση απέναντι στις φυσικές καταστροφές στα μέσα του Οκτώβρη από την ΕΑΕΕ

Τη σχέση πρόληψης, ασφάλισης και ανθεκτικότητας απέναντι στις φυσικές καταστροφές αναδεικνύει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Η ηγεσία του Ομίλου GrECo στην εκδήλωση της Αθήνας για την παρουσίαση της GrECo Hellas

Η παρουσία τους υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της Ελλάδας και της Κύπρου στα περιφερειακά σχέδια ανάπτυξης

Το Insurance World στο MDRT Day 2026 – Διάλογος με τους leaders της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Με ενεργό παρουσία στο MDRT Day by MCC Hellas 2026, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Aldemar Olympian Village στην Αρχαία Ολυμπία, συμμετείχε το Insurance World

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Allianz Global Wealth Report 2026: Οι αγορές οδηγούν τον παγκόσμιο πλούτο σε επίπεδα-ρεκόρ

Η 17η έκδοση του «Global Wealth Report» της Allianz, η οποία αναλύει την κατάσταση των περιουσιακών στοιχείων και των χρεών των

Microsoft | Κάθε εργαζόμενος μπορεί πλέον να δημιουργήσει το δικό του app

Η Microsoft παρουσιάζει το νέο Copilot, σηματοδοτώντας το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του AI στην εργασία:

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες εκτιμούν ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα καθορίσει την «τράπεζα του μέλλοντος»

Σύμφωνα με νέα έρευνα της Visa, παγκόσμιου ηγέτη στις ψηφιακές πληρωμές, τα ανώτατα στελέχη των ευρωπαϊκών τραπεζικών ιδρυμάτων

Ξανά στο Race for the Cure για τον καρκίνο του μαστού  η MEGA BROKERS 

Η MEGA BROKERS συμμετέχει και φέτος στο Greece Race for the Cure® 2026, στηρίζοντας τη δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και στήριξης για τον καρκίνο του μαστού.

Έρευνα ΕΑΕΕ: Εξέλιξη ποσοστού πλήθους ασφαλιστηρίων συμβολαίων οχημάτων με κάλυψη φυσικών καταστροφών

Από 01.06.2025 σύμφωνα με τη νομοθεσία κατέστη υποχρεωτική η ασφάλιση οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών και συγκεκριμένα