back to top
26.6 C
Athens
Τετάρτη 13 Μαΐου 2026

Polygreen: Κυκλική διαχείριση αποβλήτων για Interamerican

Κορυφαίες εταιρείες-πρωταγωνιστές σε διαφορετικούς τομείς της Ελληνικής επιχειρηματικότητας προχωρούν σε συνεργασία με την Polygreen, υιοθετώντας το πρωτοποριακό πρόγραμμα Just Go Zero της Polygreen, για την κυκλική διαχείριση των αποβλήτων τους, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου οικονομικού μοντέλου με μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, μέσω του καινοτόμου προγράμματος κυκλικής οικονομίας Just Go Zero, τα ρεύματα αποβλήτων διαχωρίζονται στην πηγή, συλλέγονται από χώρους γραφείων και από καταστήματα και αξιοποιούνται με στόχο να αποκτήσουν δεύτερη ζωή.

- Advertisement -

H Polygreen ταυτόχρονα καλωσορίζει τη συνεργασία με την αλυσίδα εστιατορίων McDonald’s, την ασφαλιστική εταιρεία Interamerican και το εστιατόριο IT σε Κολωνάκι και Χαλάνδρι, που πρωτοπορούν στην εκάστοτε αγορά δραστηριοποίησης τους, καθώς είναι οι πρώτοι που ενσωματώνουν στη λειτουργία και τη φιλοσοφία τους περιβαλλοντικά βιώσιμες πρακτικές.

Ο Λαυρέντης Αλβέρτης, Γενικός Διευθυντής της Polygreen, στο πλαίσιο της επέκτασης του δικτύου συνεργατών του προγράμματος Just Go Zero, σχολίασε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να καλωσορίζουμε τους νέους συνεργάτες μας, οι οποίοι πρωτοπορούν και αποδεικνύουν, έμπρακτα, ότι αναλαμβάνουν το μερίδιο της περιβαλλοντικής τους ευθύνης, για ένα λειτουργικό σύστημα αειφορίας. Με στρατηγικές συνέργειες και με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, οικοδομούμε όλο και ταχύτερα τον στόχο μας για τη δημιουργία του πρώτου one-stop shop στην Ελλάδα στον τομέα της κυκλικής διαχείρισης των αποβλήτων».

- Advertisement -

Αποστολή της εταιρείας Polygreen είναι η αλλαγή της περιβαλλοντικής κουλτούρας μέσα από στοχευμένες δράσεις εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης του κοινού. Το Just Go Zero by Polygreen σχεδιάζει και υλοποιεί, από το 2021, καινοτόμες εξατομικευμένες και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις ανακύκλωσης και διαχείρισης για όλα τα ρεύματα αποβλήτων, δηλαδή για οργανικά υλικά, ανακυκλώσιμα αλλά και ειδικά ρεύματα αποβλήτων όπως μπαταρίες, λάμπες, μελάνια, ηλεκτρονικές συσκευές, αποτσίγαρα, ρούχα και παπούτσια, για χώρους εργασίας και εκδηλώσεις.

X. Mαρκάκη, Polygreen: Μονόδρομος η Κυκλική Οικονομία στην πορεία προς τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Anytime ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία – Βίντεο

Έμφαση στην ενίσχυση των πωλήσεων, στην αναγνωρισιμότητα του brand και στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών

Αλλαγή νοοτροπίας τώρα – πριν από την επόμενη καταστροφή

Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με όρους «μετά την καταστροφή»

Anytime: Δυναμική είσοδος στη Ρουμανία με αιχμή το «no-surprise insurance»

Το «Insurance World» βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της εταιρείας στο Βουκουρέστι

Η Interamerican AI-Marketing Brand της Χρονιάς

Στ. Φαλκονάκης: «Για εμάς, το ΑΙ δεν είναι μια εφήμερη τάση, αλλά ο καταλύτης που μετασχηματίζει ριζικά την εμπειρία του πελάτη»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 18 Ιούνιου, ενόψει των εξετάσεων της Θεσσαλονίκης στις 27 του μήνα

ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ ενισχύουν τις διεθνείς συνεργασίες τους με 2 εξειδικευμένα σεμινάρια

Σε συνεργασία με τη Miller Insurance και την International Underwriting Association της Αγγλίας, και επίκεντρο τις νέες προκλήσεις

Η ΕΑΕΕ στηρίζει τη νέα γενιά επιστημόνων μέσα από υποτροφίες του ΟΠΑ

Στρατηγικό ρόλο αποδίδει η Ένωση στη σύνδεση της στατιστικής επιστήμης με τον ασφαλιστικό κλάδο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Την πορεία, την εμπιστοσύνη και την εξέλιξη 70 χρόνων γιόρτασε η Απόλλων

Η επετειακή εκδήλωση της 5ης Μαΐου συγκέντρωσε 350+ συμμετέχοντες, στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, εκπροσώπους του κλάδου και του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, πελάτες και συνεργάτες

O «οδικός χάρτης» των εξαγωγών σε ένα εκρηκτικό γεωπολιτικό περιβάλλον

Τα Greek Exports Forum and Awards διοργάνωσαν, για 14η συνεχή χρονιά, η ΕΝΔΥ ΟΕΥ του ΥΠΕΞ σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ

Συνάντηση ΠΑΝΟΡΜΟΥ με τον Πρόεδρο της ΕΑΕΕ Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου

Το ΔΣ του Συνεταιρισμού σε πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

10 χρόνια Health Innovation Conference: Αβέβαιη η πρόσβαση των Ελλήνων στην καινοτομία

Το επετειακό #hico26 στις 19 Μαΐου περιλαμβάνει υψηλού επιπέδου ομιλίες, τοποθετήσεις και πάνελ συζήτησης – Δείτε τη θεματολογία και δηλώστε συμμετοχή

Έρευνα του ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» για την απόσπαση της προσοχής κατά την οδήγηση

Δείτε την έρευνα που παρουσιάστηκε στο επετειακό συνέδριο του Επικουρικού Κεφαλαίου, καθώς και το σχετικό βίντεο