Σοκ στην Ασφαλιστική Αγορά. Αποχωρεί η Μαριάννα Πολιτοπούλου από την ΝΝ, μετά από θητεία 6 ετών ως CEO

Η Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος NN Hellas και NN Hellas II (πρώην MetLife) αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Όμιλο ΝΝ στις 30 Νοεμβρίου 2022, για να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

 

Το πρόσωπο που θα διαδεχθεί την Μαριάννα θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 

Η Μαριάννα Πολιτοπούλου διορίστηκε Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas το 2016. Υπό την ηγεσία της, η NN Hellas πέτυχε αξιοσημείωτη μετάβαση στην κερδοφορία, βελτίωσε τις εμπορικές επιδόσεις, τα οικονομικά αποτελέσματα και ισχυροποίησε τη θέση της στην αγορά.

Η Μαριάννα ηγήθηκε της εξαγοράς των δραστηριοτήτων της MetLife στην Ελλάδα συμβάλλοντας στη δημιουργία της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρίας στη χώρα.

 

Ο Fabian Rupprecht, CEO International Insurance της NN Group, δήλωσε:

Fabian Rupprecht, CEO International Insurance της NN Group
  • «Θέλω να ευχαριστήσω τη Μαριάννα για τη σημαντική συνεισφορά και αφοσίωσή της στην ΝΝ, καθώς και για τον επαγγελματισμό, τις στρατηγικές ηγετικές ικανότητές της και την εξαιρετική συνεργασία».
Η ανακοίνωση της ΝΝ Ηellas:

Η Μαριάννα Πολιτοπούλου αποχωρεί από τον Όμιλο ΝΝ 

Η Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος NN Hellas και NN Hellas II 

(πρώην MetLife) αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Όμιλο ΝΝ στις 30 Νοεμβρίου 2022, για να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Το πρόσωπο που θα διαδεχθεί την Μαριάννα θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Η Μαριάννα Πολιτοπούλου διορίστηκε Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas το 2016. Υπό την ηγεσία της, η NN Hellas πέτυχε αξιοσημείωτη μετάβαση στην κερδοφορία, βελτίωσε τις εμπορικές επιδόσεις, τα οικονομικά αποτελέσματα και ισχυροποίησε τη θέση της στην αγορά. Η Μαριάννα ηγήθηκε της εξαγοράς των δραστηριοτήτων της MetLife στην Ελλάδα συμβάλλοντας στη δημιουργία της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρίας στη χώρα.

Ο Fabian Rupprecht, CEO International Insurance της NN Group, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Μαριάννα για τη σημαντική συνεισφορά και αφοσίωσή της στην ΝΝ, καθώς και για τον επαγγελματισμό, τις στρατηγικές ηγετικές ικανότητές της και την εξαιρετική συνεργασία».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*