Ξεκινά το (virtual)14ο International Istanbul Insurance Conference

Tο IUC – Istanbul Underwriting Center διοργανώνει το 14ο Διεθνές Συνέδριο Ασφαλίσεων της Κωνσταντινούπολης στις 8 – 9 Νοεμβρίου 2022.

Η έκδοση του 2022 θα επικεντρωθεί στις «Παγκόσμιες αλλαγές και τις επιπτώσεις τους για την (αντ)ασφαλιστική αγορά και την εφοδιαστική αλυσίδα.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την τουρκική και την παγκόσμια αγορά Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων θα ανταλλάξουν ιδέες και θα μοιραστούν τις απόψεις τους σχετικά με το θέμα.

Στην εκδήλωση θα παραστούν κορυφαίοι εκπρόσωποι της τουρκικής ρυθμιστικής αρχής, της τουρκικής Ασφαλιστικής Ένωσης και άλλων επαγγελματικών φορέων, μεσίτες ασφαλίσεων, καθώς και εκπρόσωποι της παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς.

Η πρώτη μέρα του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά, η πρώτη του συνεδρία θα επικεντρώνεται στο καυτό θέμα της κλιματικής αλλαγής – τις προκλήσεις για τους (αντα)ασφαλιστές. Η δεύτερη συνεδρία θα ασχοληθεί με τον αντίκτυπο των κοινωνικών και οικονομικών τάσεων και τον κίνδυνο πληθωρισμού στην (αντα)ασφαλιστική αγορά, τη βιωσιμότητα, τον κίνδυνο ασφάλισης και την αλυσίδα εφοδιασμού.

Ο κ. Fahri ALTINGOZ – Πρόεδρος, Sigorta Tatbikatcilari Dernegi (STD) θα προεδρεύσει της επίσημης έναρξης.

Τη δεύτερη μέρα, το συνέδριο θα διεξαχθεί στα τουρκικά και οι ασφάλειες αυτοκινήτων θα συζητηθούν ως προς τη μοντελοποίηση, την τιμολόγηση, την κράτηση, τις απαιτήσεις φερεγγυότητας, και τις υπηρεσίες βοήθειας.

Οργανωτικοί χορηγοί αυτού του συνεδρίου είναι το Istanbul Underwriting Center και το Turkish Insurance Magazine (Sigortacı Gazetesi).

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Η εγγραφή είναι διαθέσιμη διαδικτυακά.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*