Διάκριση για το Ydrogios Agent App 

Ακόμη μία σημαντική διάκριση πέτυχε η Υδρόγειος Ασφαλιστική  για τη mobile εφαρμογή Ydrogios Agent App,  που απευθύνεται στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της.  

Με το Bronze Award στην κατηγορία mobile των Impact BITE Awards 2022, το Ydrogios Agent App κατακτά κορυφαία θέση ανάμεσα στις καλύτερες εφαρμογές και καινοτόμες τεχνολογικές υλοποιήσεις στην Ελλάδα.

Πρόκειται για διάκριση με μεγάλη αξία για την Υδρόγειο Ασφαλιστική, σε έναν θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία έργα πληροφορικής και ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλο το εύρος του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. 

Η μοναδικότητα της εφαρμογής Ydrogios Agent App έγκειται στο ότι εστιάζει στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, μεταφέροντας ουσιαστικά το γραφείο του στο κινητό ή το tablet του, επιτρέποντάς του να διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιό του και να εξυπηρετεί τους πελάτες του από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. H Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει σχεδιάσει και επενδύει δυναμικά σε μία ψηφιακή στρατηγική, η οποία αναπτύσσεται σε ευρύ φάσμα τομέων, μεταξύ αυτών οι έξυπνες υπηρεσίες προς ασφαλισμένους και συνεργάτες και οι πράσινες και mobile-first λύσεις.

Η εφαρμογή Ydrogios Agent App έχει αναπτυχθεί από την Υδρόγειο Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Parity Telematics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*