back to top
16.8 C
Athens
Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2026

Ευρωκλινική, Λέσβος: Δωρεάν εξετάσεις σε πάνω απί 400 γυναίκες

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής, με αφορμή τον Οκτώβριο, μήνα αφιερωμένο στην πρόληψη και την ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού, υλοποίησε μία σημαντική δράση στη Λέσβο, προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις μαστού σε περισσότερες από 400 γυναίκες στους οικισμούς της Άντισσας και του Πολιχνίτου. Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ΕΑΕ), η οποία διέθεσε 2 Μονάδες Κινητού Μαστογράφου.

Στο διάστημα των τεσσάρων ημερών στη Λέσβο, η ομάδα των εξειδικευμένων Ιατρών της Ευρωκλινικής, αποτελούμενη από τους Πέτρο Μαλακάση, Ειδικό Ακτινοδιαγνώστη Μαστού – Διευθυντή Κέντρου Μαστού, Μιχάλη Μαυρουδή, Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής Μαστού, τους Ιωάννη Ρέλλια και Αποστόλη Μητρούσια, Χειρουργούς Μαστού, την ομάδα μάρκετινγκ, καθώς και τους ακτινοτεχνικούς του Κέντρου Μαστού και της ΕΑΕ υπό τον συντονισμό της κ. Λαμπρινής Κορδάτου, Προϊσταμένης του Κέντρου Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών, προσέφερε δωρεάν εξετάσεις μαστού σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό γυναικών. 

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 295 μαστογραφίες, 393 υπέρηχοι μαστού, εξετάστηκαν κλινικά συνολικά 413 γυναίκες, ενώ εντοπίστηκαν 15 ύποπτα ευρήματα των οποίων η περαιτέρω διερεύνηση και αντιμετώπιση θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Όμιλο Ευρωκλινικής και τους ιατρούς της εντελώς δωρεάν.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που υλοποιεί ο Όμιλος Ευρωκλινικής στο πολύπαθο νησί της Λέσβου που μαστίζεται τα τελευταία χρόνια από την προσφυγική κρίση, αλλά και φυσικές καταστροφές, με την υποστήριξη των Τοπικών Φορέων Λέσβου, της AVIS η οποία παρείχε τα οχήματα μεταφοράς της ομάδας καθώς και της BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS για τη μεταφορά των κινητών μονάδων της ΕΑΕ.

- Advertisement -

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εκπλήξεις(;) τιμών με τις συμβάσεις νοσηλίων

Nέες διαπραγματεύσεις των διοικήσεων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με τα ιδιωτικά νοσοκομεία ενόψει, μετά τον θόρυβο που έχει ξεσηκωθεί

ΕΙΑΣ: Φροντιστηριακό πρόγραμμα για τις εξετάσεις πιστοποίησης ασφαλιστικών πρακτόρων

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ενισχύει την προετοιμασία των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Αλλαγές στα μερίδια του bancassurance, η Allianz με ΕΤΕ αποφασιστικά στην αγορά

6% αύξηση στα έσοδα από προμήθειες σε επίπεδο ομίλου προσδοκά η ΕΤΕ από την εξαγορά του 30% της Allianz Ελλάδος

Μάθετε τι αλλάζει στην Generali Hellas από τις 6 Μαΐου

Οι αλλαγές στα προγράμματα Life On, Medical Safety, Medical Family και τα ετήσια αποτελέσματα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο Πάνος Λελεδάκης σε διεθνές webinar για την τεχνητή νοημοσύνη

Στη διεθνή συζήτηση για τον μετασχηματισμό των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών συμμετέχει ο Πάνος Λελεδάκης, Founder

Insurance Europe: Ζητά ουσιαστική απλούστευση του Digital Omnibus

Την ανάγκη για ένα πιο συνεκτικό και λειτουργικό ευρωπαϊκό ψηφιακό πλαίσιο υπογραμμίζει η Insurance Europe, σχολιάζοντας τη διαπραγματευτική θέση

Τέσσερα βήματα πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού προτείνει η ERGO Hellas

Τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού αναδεικνύει η ERGO Hellas

Generali x IRONMAN: Με στόχο την κορυφή

Η Generali ανανέωσε για μία ακόμη χρονιά τη συνεργασία της με το PCC IRONMAN® 70.3® Costa Navarino, που πραγματοποιήθηκε

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Πρoστατευμένο: Φίλιππος Κάσσος, KPMG: «Η πραγματική πρόκληση είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική διείσδυση»

Η Ετήσια Έκθεση της KPMG για την Ιδιωτική Ασφαλιστική Αγορά αποτελεί ένα από τα σταθερά σημεία αναφοράς για τον ασφαλιστικό κλάδο

Ο Πάνος Λελεδάκης σε διεθνές webinar για την τεχνητή νοημοσύνη

Στη διεθνή συζήτηση για τον μετασχηματισμό των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών συμμετέχει ο Πάνος Λελεδάκης, Founder

AIG Greece: Άμεση υποστήριξη σε περιστατικά κυβερνοασφάλειας μέσω του First Response

Στην έγκαιρη διαχείριση των κυβερνοκινδύνων εστιάζει η AIG Greece, αναδεικνύοντας τη σημασία της άμεσης κινητοποίησης όταν υπάρχουν ενδείξεις ψηφιακής απειλής.

Η Designia Insurance Brokers κεντρικός χορηγός στο Leadership Summit της ΕΑΣΕ στη Θεσσαλονίκη

Η αποτυχία ως αφετηρία μάθησης και εξέλιξης βρέθηκε στο επίκεντρο του Leadership Summit της Ένωσης Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων

Πώς να μη χαθεί η φιλοδοξία των νέων εργαζομένων

Η φιλοδοξία χωρίς εμπειρία μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Η εμπειρία, όμως, δεν αποκτάται χωρίς προσπάθεια, πρωτοβουλία και δοκιμές.