back to top
13.7 C
Athens
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025

Γ. Βαλαής, Interamerican Βοηθείας: Πάντα στο επίκεντρο ο πελάτης – εν εξελίξει το επενδυτικό πλάνο 5 εκατ. ευρώ

«Για την Interamerican Βοηθείας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια του πελάτη στον δρόμο, με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Για τον λόγο αυτό επενδύουμε συνεχώς, και αυτό αποδεικνύεται από το εν εξελίξει επενδυτικό πλάνο αξίας 5 εκατομμυρίων, σε εξειδικευμένο προσωπικό, ανανέωση και επέκταση του ιδιόκτητου στόλου μας, τη διάθεση ενός ευρέως δικτύου συνεργαζομένων συνεργείων αλλά και σε σύγχρονες πρακτικές και τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες που διαμορφώνονται στον χώρο της οδικής βοήθειας».

Αυτο σημειώνει απο τη πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Interamerican Βοηθείας, κ. Γιώργος Βαλαής, με αφορμή τις τελευταίες πρωτοβουλίες που παίρνει η εταιρεία.

- Advertisement -

Ειδικότερα, η Interamerican Βοηθείας ενσωματώνει την ηλεκτροκίνηση στο επιχειρείν της και καινοτομεί για ακόμη μια φορά εντάσσοντας στον στόλο της και ηλεκτρικά ποδήλατα για την επί τόπου εξυπηρέτηση των πελατών της.

Εξάλλου, η μεγάλη στροφή προς τα ηλεκτρικά οχήματα σε μια προσπάθεια να κάνουμε τις μετακινήσεις μας πιο «πράσινες», έχει επηρεάσει και δημιουργήσει νέες ανάγκες σε υποδομές και υπηρεσίες γύρω από τη μετακίνηση των οχημάτων.

- Advertisement -

Επένδυση στην εκπαίδευση για τα ηλεκτρικά οχήματα

Παράλληλα, η εταιρεία παρακολουθώντας τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό ηλεκτρικών οχημάτων, επένδυσε στην εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών της. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιούνιο, 120 οδηγοί της Οδικής Βοήθειας από όλη την Ελλάδα και 15 επαγγελματίες από την Πρότυπη Μονάδα Αποζημίωσης & Επισκευής Αυτοκινήτων, CARPOINT, παρακολούθησαν εξατομικευμένο σεμινάριο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου – ΙΔΕΕΑ.

Στόχος του ήταν η διαχείριση και η παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας σε ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα με απόλυτη ασφάλεια τόσο για τον πελάτη και το όχημά του, όσο και τον επαγγελματία οδηγό της Οδικής Βοήθειας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Interamerican εξαγοράζει τη Europ Assistance Greece

Η Interamerican, μέλος του Ομίλου Achmea, ανακοινώνει την εξαγορά της Europ Assistance Greece στην Ελλάδα, σε μια στρατηγική κίνηση

Επικουρικό Κεφάλαιο: Η νέα Διαχειριστική Επιτροπή με πρόεδρο τον Γ. Βαλαή

Δείτε τη νέα Διαχειριστική Επιτροπή όπως διαμορφώθηκε κατά την Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών του Επικουρικού Κεφαλαίου.

Επικουρικό Κεφάλαιο: Η νέα Διαχειριστική Επιτροπή με πρόεδρο τον Γ. Βαλαή

Δείτε τη νέα Διαχειριστική Επιτροπή όπως διαμορφώθηκε κατά την Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών του Επικουρικού Κεφαλαίου.

Γ. Βαλαής, Interamerican: Το επενδυτικό πλάνο επιβεβαιώνει πως η Οδική Βοήθεια είναι στο επίκεντρο της στρατηγικής

Η Οδική Βοήθεια Interamerican επενδύει διαρκώς σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές, τεχνογνωσία και συνεργασίες στον τομέα της Οδικής Ασφάλειας και Βοήθειας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνικά υπεύθυνη στάση της απέναντι στους οδηγούς που την εμπιστεύονται.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Π. Κασκαρέλης: Οι προτεραιότητες της Υδρογείου Ασφαλιστικής για τα επόμενα χρόνια

«Κλείνοντας τη χρονιά με θετικό αποτύπωμα, προχωρούμε προς το 2026 με σχέδιο, συνέπεια και ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό»

Η πράσινη ασφάλιση ως ανάγκη: Η Ελλάδα μπροστά στην πρόκληση της περιβαλλοντικής ευθύνης

Οι Μεσίτες Ασφαλίσεων, ως γέφυρα μεταξύ επιχειρηματικότητας και κοινωνίας, έχουν χρέος να πρωτοστατήσουν σε αυτήν τη μετάβαση

Εγγυήσεις, πυρκαγιές και αστικές προδιαγράφουν το μέλλον

Τη νέα τάση της ασφαλιστικής αγοράς υποδεικνύουν τα στατιστικά της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Η Atradius Greece εγκαινιάζει τη σειρά «Atradius Expert Talks» – Βίντεο

Στο πρώτο βίντεο, ο Χ. Παναγιωτόπουλος, Διευθυντής Υπηρεσιών Κινδύνου, θέτει το ερώτημα: «Τελικά τι πρέπει να αξιολογούμε; Αριθμούς ή ανθρώπους;»

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Μ. Παπαζαρκάδα: «Θέλουμε να είμαστε ο πρώτος συνεργάτης που σκέφτεται κάθε επιχειρηματίας όταν χρειάζεται ασφάλεια και αξιοπιστία» 

Η Country Manager της Coface στην Ελλάδα μιλά στο Insurance World και στον Λάμπρο Ρόδη για τη φιλοσοφία, τη στρατηγική και το όραμα της εταιρείας

EIOPA: Νέο εργαλείο εκτίμησης κινδύνου φυσικών καταστροφών για ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων

Η ανάπτυξη μιας πανευρωπαϊκής πλατφόρμας ενημέρωσης θεωρείται κρίσιμο βήμα προς τη βελτίωση της κλιματικής ανθεκτικότητας

ΥΕΚΑ: Σύσταση για τη λήψη μέτρων προστασίας των εργαζομένων εξαιτίας της κακοκαιρίας

Τα μέτρα που οφείλουν να λαμβάνουν οι εργοδότες για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων τους επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο

Αυτό είναι το νέο ΔΣ του ΣΠΑΤΕ – Επικεφαλής ο Γ. Χατζηγεωργάκης

Πρόεδρος για τη θητεία διοίκησης 2025-2027 αναλαμβάνει ο πλειοψηφών σύμβουλος Γεώργιος Χατζηγεωργάκης – Νέες παρουσίες στο ΔΣ

H Eurolife FFH στηρίζει το ΕΕΑ για την παροχή δωρεάν επαναπιστοποιήσεων στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Η Eurolife FFH επενδύει διαχρονικά στη γνώση και στην εξέλιξη των στελεχών του ασφαλιστικού κλάδου