Απεβίωσε ο ιδρυτής της Cover Insurance, Συμεών Κιούκας

Θλίψη για τους ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς καθώς “έφυγε” από τη ζωή ο πρόεδρος και ιδρυτής της Cover Insurance, Συμεών Κιούκας.

Σε σχετική ανάρτηση στα social media της εταιρείας για την απρόσμενη απώλεια αναφέρεται:

“Αγαπητοί φίλοι & συνεργάτες,

Με μεγάλη λύπη μας, σας ενημερώνουμε την απώλεια του πατέρα και συζύγου , Ιδρυτή και προέδρου της Cover Insurance Συμεών Κιουκα.

Έφυγε σήμερα 3 Σεπτεμβρίου 2022, σε ηλικία 70 ετών αφήνοντας μια βαριά κληρονομιά γεμάτη ήθος & εντιμότητα .Φοιτητής της Ανωτάτης Εμπορικής, ξεκίνησε το 1970 την πορεία του στον ασφαλιστικό κλάδο. Έμπειρος γνώστης της ασφαλιστικής αγοράς , συνετός και υπεύθυνος απέναντι στους πελάτες και τις ασφαλιστικές εταιρίες, ίδρυσε το 1981 την Cover Insurance ( «την οικογένεια της Cover» όπως έλεγε ο ίδιος ), για να μεταλαμπαδεύσει την γνώση και πολυετή εμπειρία που είχε αποκτήσει.

Εξαιρετικός μέντορας, οικογενειάρχης αλλά πάνω από όλα φιλάνθρωπος. Μέσα απο τις πράξεις του, την αγάπη του για την θάλασσα και το ψάρεμα και με το μοναδικό του χιούμορ, μας έμαθε να αγαπάμε την ουσιαστική απλότητα, την δοτικότητα και τις πραγματικές αξίες της ζωης.

Για τον τόπο και την ημέρα που θα τον αποχαιρετήσουμε θα ακολουθήσει ενημέρωση.

Λένα και Γιάννης Κιούκας”

διαβάστε: Cover Insurance Agents ΑΕ: Με το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*