Χρ. Κάτσιος, Groupama: Παραμένουμε πιστοί στις Αρχές μας, δίπλα στους ασφαλισμένους

«Σε μία δύσκολη διεθνή συγκυρία και με δεδομένη την πίεση που υφίσταται η ασφαλιστική αγορά σε επίπεδο τιμών, καταφέραμε με τη δική σας συμβολή να καταγράψουμε 4,6εκ.€ κέρδη και σημαντική άνοδο στη συνολική παραγωγή ασφαλίστρων. Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε δυναμικά, παραμένοντας πιστοί στις αρχές μας και Σίγουρα δίπλα στους ασφαλισμένους μας».

Αυτό σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Κάτσιος, Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής με στελέχη της εταιρείας σε συνάντηση που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα.

Όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του Δικτύου κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, να εξετάσουν ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν τους Συνεργάτες και αντίστοιχα να προγραμματίσουν συγκεκριμένες δράσεις μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Ο κ. Σεμερτζόγλου, Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, τόνισε με τη σειρά του: «Καταφέραμε να διευρύνουμε τον κύκλο εργασιών μας, με αξιοσημείωτη άνοδο στη συνολική παραγωγή ασφαλίστρων κατά 6,5%. Το κοινό όραμα και η αφοσίωσή σας έθεσαν τα θεμέλια για την επίτευξη των θετικών αποτελεσμάτων της εταιρείας μας το 2021 και αποτελούν παρακαταθήκη για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις στο μέλλον. ».

Η όμορφη βραδιά επιβεβαίωσε το πνεύμα ομαδικότητας και το κλίμα αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Groupama Ασφαλιστικής και των Συνεργατών της και έκλεισε με όλους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επερχόμενο ταξίδι του Δικτύου στη μαγευτική Κούβα.

διαβάστε επίσης: Κ. Σεμερτζόγλου: Πιστός στην ελληνική αγορά ο Όμιλος Groupama – με 10% «τρέχει» η παραγωγή το πρώτο 6μηνο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*