back to top
24 C
Athens
Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026

Γιάννης Τοζακίδης, πρόεδρος της ΕΣΑΠΕ: «Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της αγοράς»

Ο διττός ρόλος της ΕΣΑΠΕ στην ανάπτυξη των συντονιστών και στην ανάδειξη νέων στελεχών στον κλάδο

Οι συντονιστές ασφαλιστικοί πράκτορες, με έντονη παρουσία στην αγορά και την κοινωνία, με προσφορά στον ασφαλιζόμενο, τον συνάδελφο και το εκπαιδευόμενο στέλεχος, έρχονται από μακριά, έχοντας ρίζες και παράδοση στον θεσμό και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. 

- Advertisement -

Χτίζοντας πάνω σε αρχές και αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες, δεν σταματούν να βελτιώνονται και να επενδύουν στη γνώση, την εκπαίδευση και την επιμόρφωση, την υιοθέτηση των βέλτιστων πρακτικών, ενώ αφομοιώνουν τις σύγχρονες τάσεις. 

Σήμερα, ανανεωμένοι ως ένωση, ως ΕΣΑΠΕ, έχοντας κάνει μια δυναμική αρχή σε μια δύσκολη διεθνώς χρονική συγκυρία, πραγματοποιούν από κοινού με την GAMA Global Hellas το 9ο Συνέδριό τους.

- Advertisement -

 Έχοντας αυτά κατά νου και τονίζοντας ιδιαίτερα τον ρόλο της ΕΣΑΠΕ, ο πρόεδρος της ένωσης, Ιωάννης Τοζακίδης, δήλωσε στο iw: «Συμβάλλουμε σημαντικά, ως σωματείο, στην ανάπτυξη της αγοράς και της οικονομίας και φέρνουμε αποτελέσματα μέσω των διεκδικήσεων που έχουμε για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

 Στον τομέα της γνώσης και της εκπαίδευσης, η συμβολή μας είναι μεγάλη. Υπογράψαμε σύμβαση συνεργασίας με την ΕΙΑΣ και προσφέρουμε παροχές στον τομέα της γνώσης και των δεξιοτήτων με πλήθος δράσεων.

 Ο ρόλος μας είναι διττός: Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη των συντονιστών ως ένωση, αλλά, μέσω της γνώσης και της εκπαίδευσης, ενδιαφερόμαστε και συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και ανάδειξη νέων, καταρτισμένων στελεχών στον χώρο».

 Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠΕ, Γιάννης Τοζακίδης, στάθηκε ιδιαίτερα στο αγαθό της εκπαίδευσης. Αλλά παρόμοιο ήταν και το σκεπτικό του γενικού γραμματέα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Δημήτρη Γαβαλάκη, προέδρου της GAMA Hellas, με την οποία η ΕΣΑΠΕ συνδιοργανώνει το μεγάλο συνέδριό τους υπό την αιγίδα της GAMA Global. 

Όπως δήλωσε στο iw ο κ. Γαβαλάκης πριν το μεγάλο Συνέδριο: «Επί εννέα χρόνια, είναι πλέον θεσμός το συνέδριο της Ελλαδοκυπριακής GAMA, που πραγματοποιείται με τη στήριξη της GAMA Global. 

Το μέλημά μας είναι να αναδείξουμε τις καλές πρακτικές που οδηγούν στην επιτυχία κάθε επαγγελματία ο οποίος ασχολείται με το μάνατζμεντ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Φέτος, δίνουμε ιδιαίτερο τόνο μέσα από τη θεματολογία και την επιλογή του χώρου, αναδεικνύοντας τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και τη συνεισφορά του στη δημιουργία των αρχών της ηγεσίας».

διαβάστε θέματα από το 9ο Συνέδριο

ΕΣΑΠΕ – GAMA: Μαθήματα Ηγεσίας με φόντο την Αρχαία Ελλάδα

Αδ. Γεωργιάδης: Εδώ γεννήθηκε η ασφάλιση – η αγορά έχει προοπτικές να αποκτήσει μεγάλη δυναμική

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Δυναμικό μήνυμα για την επόμενη ημέρα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από τον ΠΣΑΣ

Επίκαιρη εκδήλωση με θέμα «Το επάγγελμά μας: Μία προβολή στο μέλλον» διοργάνωσε ο ΠΣΑΣ την Τετάρτη 10/6 στο Μουσείο «Ελλάδα σε Μικρογραφία»

Το σημαντικότατο μήνυμα του μήνα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Τι και ποιους αφορούν οι ενισχύσεις του «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» – Δηλώσεις Δ. Γαβαλάκη στο «IW»

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του ΕΕΑ, έρχεται πανελλαδική δωρεάν καθοδήγηση για τη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Στόχος, να δοθούν στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να αξιοποιήσουν με επιτυχία το «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»

40 χρόνια ΕΣΑΠΕ: Μεγάλη επετειακή εκδήλωση στις 16 Ιουλίου 2026 στο Μικρολίμανο

Μια βραδιά με έντονο συμβολισμό, καθώς θα συνδέσει το παρελθόν με το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο ΣΕΣΑΕ προσκαλεί στην ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση της ασφαλιστικής αγοράς

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου στο Golf Prive της Γλυφάδας – Έως τις 26 Ιουνίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Η Νίκη Κεραμέως κεντρική ομιλήτρια στο 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

To #ocin26 θα πραγματοποιηθεί στις 18/6 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, με παράλληλη μετάδοση από το LiveOn Events+

Εθνική Ασφαλιστική: 135 χρόνια ιστορίας και ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης

Η επετειακή βραδιά αποτέλεσε ευκαιρία τόσο για απολογισμό της ιστορικής διαδρομής της εταιρείας όσο και για την ανάδειξη των προτεραιοτήτων της επόμενης ημέρας

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ενισχύει τον Κλάδο Ζημιών Αυτοκινήτου με δύο νέα, δυναμικά στελέχη

Ο Λ. Πραγκαστής αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ζημιών του Κλάδου Αυτοκινήτου, έχοντας ως Αναπληρώτρια την Αν. Μιχαηλίδη

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Το Ωνάσειο δεύτερος πιο ελκυστικός εργοδότης στην Ελλάδα

Η έρευνα «Randstad Employer Brand» αποτυπώνει την εμπιστοσύνη που εμπνέει το Ωνάσειο ως εργασιακό περιβάλλον και τη διαχρονική επένδυση στους ανθρώπους του

Ο ΣΕΣΑΕ προσκαλεί στην ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση της ασφαλιστικής αγοράς

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου στο Golf Prive της Γλυφάδας – Έως τις 26 Ιουνίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Ο Χάρης Δημητρίου εντάσσεται στην Karavias ως Underwriting Director of International Business

Με εμπειρία από την αγορά του Λονδίνου και εξειδικευμένους κλάδους

Generali Greece: Η «εξατομικευμένη πρόληψη» φέρνει νέα προσέγγιση στη φροντίδα του μωρού

Μέσω συστηματικής παρακολούθησης της υγείας του βρέφους, τακτικών ελέγχων αλλά και ψηφιακών εργαλείων, πάντα σε συνεργασία με τον παιδίατρο