Στιγμές από τη μεγάλη εκδήλωση για τα 45 χρόνια της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α

Πάνω από 300 φίλοι και συνεργάτες της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. καθώς και θεσμικοί φορείς του κλάδου, τίμησαν με την παρουσία τους την επετειακή εκδήλωση που πραγματοποίησε η εταιρία την Παρασκευή 24 Ιουνίου, σε παραθαλάσσιο χώρο εκδηλώσεων στην Αθηναϊκή ριβιέρα, για να γιορτάσει τα 45 χρόνια προαγωγής του Πολιτισμού στην Ασφάλιση.

Ο Πρόεδρος της εταιρίας κ. Γεώργιος Καλπάκος κατά τον χαιρετισμό του, ανέτρεξε στην μακρόχρονη ιστορία της Εταιρίας και αναφέρθηκε στον αείμνηστο Παύλο Καρακώστα, ιδρυτή της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α., αλλά και στην οικογένεια Καρακώστα που συνεχίζει το έργο του σήμερα.

όπως έγραψε το IW: ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Τα 45 χρόνια πετυχημένης πορείας και τα σχέδια για το μέλλον

Επίσης ο κ. Καλπάκος αναφέρθηκε στη σημερινή και στη μελλοντική πορεία της ΔΥΝΑΜΙΣ, αναφέροντας:

«Το όνομα μας είναι η Δύναμη μας!  Όπως και το “Πολιτισμός στην ασφάλιση”, που παραπέμπει σε ποιοτική παροχή υπηρεσιών και σε γενικότερη αναβάθμιση των προσφερόμενων παροχών.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ έχοντας επιλέξει διαχρονικά συνεργασίες με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στηριζόμενη σε σταθερές πολύχρονες αξίες και αρχές, προσαρμόζεται διαρκώς στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ανθεκτικότητα, προσαρμοστικότητα, υγιή ανάπτυξη, ορθολογική διαχείριση και βέβαια προσήλωση στον άνθρωπο και στις ανάγκες του. 

Επενδύει σε τεχνολογία και σε νέους ανθρώπους, επιδιώκει το ποιοτικότερο αποτέλεσμα και δίνει αξία στο έργο της.

Το  “Πολιτισμός στην ασφάλιση” είναι τρόπος και στάση ζωής για όλους μας.

Η ιστορία έχει δείξει ότι το μέλλον ανήκει σε εκείνους, που σήμερα  το προετοιμάζουν, σε εκείνους οι οποίοι μπορούν και προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες αγοράς και έχουν την ικανότητα να μετατρέπουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες.»

Στα 45 χρόνια παρουσίας της ΔΥΝΑΜΙΣ στην ασφάλιση και στην ελληνική αγορά αλλά και στο φωτεινό και δυναμικό μέλλον που θα έχει τα επόμενα χρόνια αναφέρθηκε κατά την ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Ιωάννης Τζανάκος, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν συντελέσει στην διοικητική, οργανωτική και λειτουργική πρόοδο της.

«Συνεχίζουμε, με νέα διοικητική ομάδα προσθέτοντας νέα κεφάλαια στην ιστορία μας. Η εταιρεία προχωράει, αναπτύσσεται. Έχει θετικό πρόσημο σε όλους τους κλάδους δραστηριότητας της. Υπάρχει όραμα, υπάρχει διάθεση, υπάρχει γνώση. Σχεδιάζουμε για το μέλλον της ΔΥΝΑΜΙΣ και είμαστε αισιόδοξοι…όλοι μαζί προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε κάθε ενδεχόμενη πρόκληση.»

Παράλληλα, αναφερόμενος στις δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης που η εταιρία έχει αναπτύξει με, δυναμικό, συνεργάτες και ασφαλισμένους, ο κ. Τζανάκος τόνισε:

«Ιδρύσαμε το ΤΕΑ ΔΥΝΑΜΙΣ ΓΕΝΚΑ, φροντίζοντας για το μέλλον όλων μας. Σχεδιάσαμε έναν κατανοητό Κανονισμό Πωλήσεων, με βελτιωμένη πολιτική αμοιβών και παροχών που δίνει έμφαση στο καλό αποτέλεσμα. Εμπλουτίζουμε την παρουσία της Δύναμις στην αγορά με νέα προϊόντα. Δημιουργούμε καθημερινά τις συνθήκες που ευνοούν την άμεση επικοινωνία και τη δίκαια αποζημίωση

Ενώ ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του με την ευχή στην επέτειο για τα 50 χρόνια να έχουν διπλασιαστεί τα μεγέθη.

Ακολούθησε η ομιλία του κ. Κίμωνα Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλου, Αντιπροέδρου Δ.Σ. ΔΥΝΑΜΙΣ και αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, κατά την οποία έκανε αναφορά στα καινοτόμα προϊόντα που η εταιρία παρέχει αλλά και στις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω των συνεργατών της.

Ο κ. Ευσταθόπουλος ολοκλήρωσε την ομιλία του δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας:

«Το μεγάλωμα θα πρέπει να γίνεται με σταθερά βήματα και πάντα με γνώμονα το καλό αποτέλεσμα. Το καθαρό Τεχνικό Αποτέλεσμα είναι αυτό που βάζει τις βάσεις για την υγιή ανάπτυξη, είναι αυτό που εάν μία χρονιά οι αγορές δεν πάνε και τόσο καλά θα διατηρήσει την εταιρεία σε κερδοφορία. Η κερδοφορία χρειάζεται όχι μόνο για μερίσματα προς τους μετόχους αλλά και για τη θωράκιση των ιδίων κεφαλαίων και την ενίσχυση του SCR.»

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, αποτέλεσε η βράβευση των συνεργατών που ξεχώρισαν, όχι μόνο με βάση τις παραγωγικές τους επιδόσεις, αλλά με γνώμονα τη στενή διαχρονική τους σχέση με τη ΔΥΝΑΜΙΣ, την πολύτιμη παρουσία και συνδρομή τους στην εξέλιξη της εταιρίας.

Για το «Καλό Αποτέλεσμα», βραβεύθηκαν οι:

  • Θ. Σταμάτη και ΣΙΑ Ε.Ε.
  • Γεώργιος Περίφανος
  • Ελένη Καλογεράκη
  • AL Ασφάλειες Λιάπης Ι.Κ.Ε.
  • Ε.Ι.Κουτρουμπή & Συνεργάτες Ε.Ε.
  • Αγγούσογλου Α. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Για την  Παραγωγή Λοιπών Κλάδων βραβεύθηκαν οι:

  • Cover Insurance
  • Μαρία Χριστοδουλιά & ΣΙΑ Ε.Ε.
  • Αναστάσιος Μαρκόπουλος

Για την αύξηση παραγωγής βραβεύθηκαν οι:

  • Ανθία Μαργαρίτη
  • Γεώργιος Μιχαηλίδης
  • Dynamic Insurance Νetwork,

Για τη Συνολική Παραγωγή βραβεύθηκαν οι:

  • Safe Solutions E.E.
  • Ασφάλειες Σοφού Α.Ε.

Για τη διαχρονική τους προσφορά στην ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. βραβευθήκαν οι

  • Έρρικα Σεβαστού
  • Βασιλική Λουκίδη

Την εκδήλωση υποστήριξαν οι: ΓΕΝΚΑ Εμπορική-Cellier, Alpha Private Bank, KM Cube, Carglass, Mondial Assistance και Arag.

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική

Πολιτισμός στην ασφάλιση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*