ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Τα 45 χρόνια πετυχημένης πορείας και τα σχέδια για το μέλλον

του Βάιου Κρόκου

5 χρόνια μετά από την εκδήλωση στο Hilton, αλλά και αρκετό καιρό πλέον αφότου ξέσπασε η πανδημία,ήταν μια καλή ευκαιρία ώστε όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας να ανταμώσουν σε ένα περιβάλλον που θυμίζει «κανονικότητα»

Οι προκλήσεις δεν αποτελούν παρελθόν, όμως το μέλλον για την εταιρεία προδιαγράφεται ευοίωνο: Με ισχυρή διοικητική ομάδα, θετικά μεγέθη και διάθεση για καινοτομία.

Ο λόγος για τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική η οποία γιόρτασε 45 χρόνια προαγωγής του Πολιτισμού στην Ασφάλιση σε μια όμορφη βραδιά στο Riviera Coast.

Στη σύντομη εισαγωγή του ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γεώργιος Καλπάκος έκανε μια μίνι αναδρομή στη μεγάλη επιχειρηματική πορεία με συνέπεια στο χρόνο για την οικογένεια Καρακώστα από το 1877 (ΓΕΝΚΑ), μέχρι την ίδρυση της ΔΥΝΑΜΙΣ το 1977 κ.α

Όπως σημείωσε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά: «Το όνομα είναι δύναμη μας, με σταθερή και διαχρονική συνεργασία με τη διαμεσολάβηση. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι στο επίκεντρο αλλά θα πρέπει να εξοικειωθούμε με τη τεχνολογία». Μίλησε επίσης για τις σύγχρονες προκλήσεις όπως η κλιματική αλλαγή, η πανδημία και η ενεργειακή κρίση σημειώνοντας πως οι προκλήσεις πρέπει να γίνουν ευκαιρίες.

Να είμαστε διπλάσιοι στα 50!

Με σταθερά βήματα, αύξηση της παραγωγής, νέα προϊόντα και βελτιωμένο κανονισμό πωλήσεων η ΔΥΝΑΜΙΣ σχεδιάζει τα βήματα της για ένα μέλλον, εξίσου πετυχημένο. Στην ομιλία του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Ιωάννης Τζανάκος τόνισε, μεταξύ άλλων:

 “Με τη παρουσία μας εδώ σήμερα τιμούμε το παρελθόν για να θυμίσουμε όσα πετύχαμε στα 45 χρόνια παρουσίας μας στην ιδιωτική ασφαλιστική αγορά. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν και πρόσφεραν για να φτάσουμε εδώ σήμερα. Συνεχίζουμε με νέα διοικητική ομάδα προσθέτοντας νέα κεφάλαια στην ιστορία μας. Η εταιρεία προχωράει και αναπτύσσεται, καταγράφοντας θετικό πρόσημο σε όλους τους κλάδους δραστηριότητας της και φυσικά αύξηση παραγωγής πολύ μεγαλύτερη από αυτή της αγοράς

Υπάρχει όραμα, διάθεση και γνώση. Σχεδιάζουμε για το μέλλον της ΔΥΝΑΜΙΣ και είμαστε αισιόδοξοι παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί στο εξωτερικό περιβάλλον. Όλοι μαζί προετοιμαζόμαστε και αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση. Άλλωστε για τις καλές εταιρείες, οι προκλήσεις αποτελούν ευκαιρία για ενδυνάμωση: των σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων. Έτσι κάθε κρίση μετατρέπεται σε ευκαιρία για εξέλιξη. Για αυτό και εμπλουτίζουμε τη παρουσία της ΔΥΝΑΜΙΣ στην αγορά με νέα προϊόντα. Για αυτό σχεδιάσαμε έναν απλό και κατανοητό κανονισμό πωλήσεων, με βελτιωμένη πολιτική αμοιβών και παροχών που δίνει έμφαση στο καλό αποτέλεσμα. Για αυτό δημιουργούμε καθημερινά συνθήκες που προωθούν την άμεση επικοινωνία και τη δίκαια αποζημίωση. Για αυτό επίσης ιδρύσαμε το ΤΕΑ ΔΥΝΑΜΙΣ – ΓΕΝΚΑ φροντίζοντας για το μέλλον όλων μας. Όλοι μαζί γινόμαστε πιο εξωστρεφείς και έτσι η ΔΥΝΑΜΙΣ γίνεται πιο αναγνωρίσιμη ως brand.

Στις απαιτητικές ημέρες που ζούμε χρειάζονται άνθρωποι με ενσυναίσθηση, για να μας θυμίζουν την αξία της όμορφης συμπεριφοράς και της άρτιας εξυπηρέτησης. Κάντε τους πελάτες να νιώθουν ασφαλείς κοντά σας. Βοηθήστε τους να επιλέξουν την ασφαλιστική κάλυψη που πραγματικά χρειάζονται.

Απευθυνόμενος στους Συνεργάτες, τέλος, ο κ. Τζανάκος σημείωσε: “Δεσμευόμαστε πως το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΥΝΑΜΙΣ θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε έναν από εσάς,  με κάθε του σκέψη, σε κάθε του πράξη Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν επιφυλακτικοί και δύσπιστοι μαζί μας γιατί μας πείσμωσαν να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο. Για την επιτυχία της ΔΥΝΑΜΙΣ, ο κάθε ένας από εσάς είναι απαραίτητος. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε στην επέτειο για τα 50 χρόνια να είμαστε ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ!”

Ο εχθρός του καλού

Από τη δική του πλευρά, ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Κίμων –Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος ευχαρίστησε θερμά συνεργάτες και χορηγούς της εκδήλωσης όπως η Mondial Assistance, η ARAG, η Carglass κλπ, λέγοντας ” Σήμερα αποδεικνύεται οι σταθερότητα στις σχέσεις μας και μαζί μπορούμε να πάμε ψηλότερα. Είναι μια ημέρα γιορτής και επιβράβευσης της εταιρείας για συνεργάτες και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές”.

Παράλληλα σημείωσε: “Με τη τεχνολογία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα, πρέπει να αλλάξουμε τις συνήθειες μας, να ξεφύγουμε από τις χειρόγραφες σημειώσεις και να μειωθούν οι χρόνοι. Διαθέτουμε ένα πολύ καλό τμήμα Ζημιών…αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και μπορούμε να βελτιώσουμε χρόνους και υπηρεσίες. Είμαστε σε διαδικασία ανάπτυξης και ενοποίησης των μηχανογραφικών συστημάτων”

“Οφείλουμε να εξελίσσουμε τα προϊόντα μας, να ακολουθούμε τις τάσεις τις αγορές και να καινοτομούμε”, συμπλήρωσε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε επίσης στους συνεργάτες – συμβούλους επενδύσεων (K&Q) που αποτελούν σύμμαχοι στη καλύτερη προστασία των χρημάτων υπό διαχείριση και στη δημιουργία υπεραξιών.

Επίσης στην ομάδα της Alpha Asset Management για το πολύ πετυχημένο ΔΥΝΑΜΙΣ GLOBAL ΜΙΚΤΟ που την τελευταία 5ετία καταγράφει απόδοση 33% (πάνω από 40% στις 31/12/2021)

Μίλησε επίσης για τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, για την αναθεώρηση κανονισμού πωλήσεων αλλά και για την ίδρυση του ΤΕΑ.

“Το ΤΕΑ μπορεί να γίνει εργαλείο για να συσφίξουμε ακόμη περισσότερο τις σχέσεις μας σε ένα μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν νέες ημερίδες για τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα του ΤΕΑ”, σημείωσε λίγο πριν τις βραβεύσεις των διακριθέντων Συνεργατών την τελευταία 5ετία.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*