Πάνω από 100 συναντήσεις επενδυτών με 30 ελληνικές startups

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από σημαντικά ελληνικά και ξένα επενδυτικά κεφάλαια, πραγματοποιήθηκε, για πρώτη χρονιά στην Ελλάδα, με την υποστήριξη και φιλοξενία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων (πρ. ΤΑΝΕΟ, θυγατρική της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας HDB) και την πρωτοβουλία και αρωγή του Uni.Fund, το διεθνές συνέδριο, TechTour SE Europe 2022, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για μια κλειστή συνάντηση, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο, και συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των funds και των επενδυτών, που επενδύουν σε τεχνολογικές startups, με τις οποίες και συναντώνται.

Φέτος, σύμφωνα με εταιρική ανακοίνωση, συμμετείχαν 35 εκπρόσωποι funds από την Ελλάδα και 65 από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αραβική χερσόνησο.

Μέσα σε δύο μέρες, έγιναν πάνω από εκατό one-to-one meetings και παρουσιάσεις από 30 startups (15 από την Ελλάδα και 15 από την υπόλοιπη Νοτιοανατολική Ευρώπη), ενώ υψηλού επιπέδου ήταν και οι συζητήσεις, στο πλαίσιο των θεματικών του παράλληλου συνεδρίου.

Τα δυνητικά κεφάλαια, τα οποία βρίσκονταν εκεί προς επένδυση σε καινοτόμες εταιρείες και venture capital, προσέγγισαν τα 10 δισ. ευρώ.

περισσότερα στο banks.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*