Ο ΣΕΣΑΕ για την απώλεια του Θεόδωρου Αποστολόπουλου

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Θεόδωρου Αποστολόπουλου.

Με λύπη πληροφορηθήκαμε την πρόσφατη, απώλεια του αγαπητού μας συναδέλφου Θεόδωρου Αποστολόπουλου.

Για όσους δεν είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν, αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο Θόδωρος γεννήθηκε στην Ομβριακή το 1937, σπούδασε στην ΑΣΟΕ και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Γερμανία, όπου αναγορεύτηκε διδάκτορας των Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Κολωνίας.

Το 1972 ίδρυσε την ARAG HELLAS και διετέλεσε Γενικός Διευθυντής μέχρι το 2003 και Πρόεδρος μέχρι το 2011. Το 1994 ίδρυσε την INTERJURA HELLAS.

Πολυετής ήταν και η θητεία του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ι.Α.Σ., ενώ υπηρέτησε τον Ελληνογερμανικό Σύλλογο «Φιλαδέλφεια» από τη θέση του Γενικού Γραμματέα και την Υ.Σ.Α.Ε. από τη θέση του Προέδρου αυτής.

Τίμησε με τις υπηρεσίες του και τον ΣΕΣΑΕ, διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και σε αναγνώριση της προσφοράς του είχε αναγορευθεί Επίτιμο Μέλος.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο ΣΕΣΑΕ θα τιμήσει με δωρεά τη μνήμη του.

Χαρισματικός και πρωτοπόρος, ξεχώρισε για τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά του. Το αποτύπωμά του θα μείνει ανεξίτηλο στο Σύνδεσμο και στις καρδιές όλων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*