Έρχεται το 6th Health Innovation Conference

Τις προοπτικές και τις προκλήσεις στην αξιοποίηση της καινοτομίας στην υγεία θα αναδείξει το 6o Health Innovation Conference.

Η καινοτομία θα μπορούσε να δράσει καταλυτικά όχι μόνο με νέα φάρμακα και εμβόλια, αλλά σε όλο το φάσμα του συστήματος υγείας.

Η καινοτομία μπορεί να προαχθεί με νέες προσεγγίσεις στην προαγωγή της δημόσιας υγείας, της ψηφιακής τεχνολογίας, των μοντέλων παροχής φροντίδας, της ενδυνάμωσης των ασθενών, αλλά και αλλά και με καινοτόμα εργαλεία χρηματοδότησης των υπηρεσιών υγείας.

Το 6th Health Innovation Conference #hico22, διοργανώνεται στις 12 Απριλίου 2022, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το περιοδικό Pharma & Health Business & το portal virus.com.gr. υβριδικά μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα Ψηφιακής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο  Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού Pharma & Health Business και του portal virus.com.gr, Αιμίλιος  Nεγκής,.

Κατά τις εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν παρεμβατικές ατομικές ομιλίες και τραπέζια συζήτησης (panels) με την εξής βασική θεματολογία:

  • Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την έρευνα και την καινοτομία στην υγεία
  •  Ο ρόλος της καινοτομίας στην αναδιαμόρφωση του συστήματος υγείας

Στο συνέδριο αναμένεται να λάβουν μέρος εκπρόσωποι του Yπουργείου Υγεία και της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ, στελέχη νοσοκομείων, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών, επιφανείς ιατροί,δημοσιογράφοι, στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων και εταιρειών ιατρικής τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο του 6th Health Innovation Conference θα πραγματοποιηθεί  Κλειστή Συνάντηση Εργασίας με τη συμμετοχή της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με θέμα: «Ψηφιακή Υγεία – Διαχείριση δεδομένων υγείας».

Η Συνάντηση Εργασίας θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, με φυσική παρουσία για τους συμμετέχοντες καθώς και για υψηλόβαθμα στελέχη των χορηγών του συνεδρίου και με ψηφιακή παρακολούθηση μέσα από τις ψηφιακές συνεδριακές υποδομές του LiveOn Expo Complex.

Συντονιστής της Κλειστής Συνάντησης θα είναι ο κος Αιμίλιος Νεγκής, Δημοσιογράφος και Διευθυντή Σύνταξης του Pharma & Health Business και του virus.com.gr.

*Απαραίτητη προϋπόθεση της φυσικής παρουσίας είναι η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ή πιστοποιητικού νόσησης με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς και εγγράφου απόδειξης ταυτοπροσωπίας.

Διαβάστε  περισσότερα εδώ

Μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*