Λογότυπο ΠΣΑΣ

Ένα webinar του ΠΣΑΣ για φορολογικά θέματα που αφορούν τους ασφαλιστές

Τα μέλη του και ευρύτερα τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές προσκαλεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) σε δωρεάν online Εκπαιδευτική Ημερίδα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022, 16:00 – 19:20 με αντικείμενο «Φορολογικά θέματα του ενδιαφέροντος των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και των πελατών τους» υπό την εκπαιδευτική οργάνωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών και αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Γιάννης Χαβρουζάς, εμπειρότατο Οικονομικό Στέλεχος Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, διαθέτων πολυετή διευθυντική εμπειρία στους Τομείς Φορολογικής Διοίκησης, Λογιστηρίων, Οικονομικού Προγραμματισμού και Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, με υψηλή εξειδίκευση, συμβουλευτική και ελεγκτική εμπειρία επί φορολογικών θεμάτων, επιχειρήσεων και ιδιωτών, ιδίως ασφαλιστικών.

Ενδιαφέρον συμμετοχής μπορεί να γνωστοποιηθεί με την συμπλήρωση της επισυναπτόμενης Αίτησης Συμμετοχής έως την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022, στο mail του Συνδέσμου infopsas21@gmail.com , προκειμένου στη συνέχεια να αποσταλούν οι κωδικοί πρόσβασης στην Εκπαιδευτική Ημερίδα.

Εδώ η αίτηση σε μορφή pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*