Carglass®: Ξανά δίπλα στο «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού

Η Carglass® Ελλάδας στέκεται για ακόμη μια φορά δίπλα στο «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.). Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης, την 24η Ιανουαρίου, η εταιρεία προχώρησε στην δωρεά σημαντικών αγαθών και πρώτων υλών για τη λειτουργία του κέντρου.

Με αίσθημα συνεισφοράς και ανταποδοτικότητας προς το κοινωνικό σύνολο, η Carglass® δώρισε γραφική ύλη, υλικά για κατασκευές, πλαστελίνες, μαρκαδόρους και άλλα συναφή προϊόντα στο Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π., για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων που προσφέρει το κέντρο. Η δωρεά εστάλη από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας προς το Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π. με Κινητή Μονάδα Εξυπηρέτησης της Carglass® χαρίζοντας χαμόγελα σε παιδιά με εγκεφαλική παράλυση, ψυχοκινητική καθυστέρηση και συναφείς αναπηρίες, ηλικίας δύο έως δεκατεσσάρων ετών.

Το Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π. ιδρύθηκε το 1973 από το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας (Ι.Κ.Ε.), με σκοπό την ανάπτυξη εξειδικευμένων θεραπευτικών και αποκαταστασιακών παρεμβάσεων στην Ελλάδα για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση. Το ίδρυμα εδρεύει στην Μεταμόρφωση, Αττικής και παρέχει πρόγραμμα ειδικής διαπαιδαγώγησης, λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και φυσικοθεραπείας. Η δωρεά της Carglass® αναμένεται να χρησιμοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου στα πλαίσια της Ειδικής Διαπαιδαγώγησης και του Θεραπευτικού Προγράμματος Αποκατάστασης, που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών.

Η Carglass® στηρίζει το Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π. εδώ και δύο συναπτά έτη, προβάλλοντας παράλληλα τη δράση του στις επίσημες ευχετήριες Χριστουγεννιάτικες κάρτες της. Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στις τοπικές οργανώσεις που κάνουν τη Διαφορά με δράσεις που προάγουν την φιλανθρωπία στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “Giving Back”, με άξονα την δέσμευση της να συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*