Ένα ακόμη ασφαλιστικό ακίνητο στη Διδότου οδεύει προς αξιοποίηση

Aπό Banks.com.gr

Προς αξιοποίηση οδεύει ένα ακόμη ‘’παροπλισμένο’’ ασφαλιστικό ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας κατόπιν της συμφωνίας για τη μακροχρόνια παραχώρησή του.

Ο λόγος για την πολυκατοικία επί της οδού Διδότου, στον αριθμό 30, που ήταν η έδρα των υπηρεσιών του τέως Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Ηλεκτρολόγων Ελλάδος (Τ.Ε.Α.Η.Ε.), αρχικός ιδιοκτήτης του από το 1948 μέχρι το 2011, οπότε και άδειασε.

Ο e-ΕΦΚΑ τώρα ενέκρινε την υπομίσθωση από την μισθώτρια εταιρεία «ΘΕΡΙΣΣΟ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», στην εταιρεία «ΚLΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ο.Ε.», με την επιτρεπόμενη χρήση του ακινήτου, να αναφέρεται σε διαμερίσματα, καταλύματα φιλοξενίας ή γραφεία στους ορόφους και πάσης εμπορικής δραστηριότητας στο ισόγειο.

Όπως επισημαίνεται

  • «η ευρύτερη γειτονιά του ακινήτου χαρακτηρίζεται από τις πλατείες, Ομονοίας, Κλαυθμώνος και την Ακαδημία/ Πανεπιστήμιο/ Βιβλιοθήκη, επί της οδού Πανεπιστμίου. Η ευρύτερη γειτονιά του ακινήτου χαρακτηρίζεται από τις πλατείες, Ομονοίας, Κλαυθμώνος και την Ακαδημία/Πανεπιστήμιο/Βιβλιοθήκη, επί της οδού Πανεπιστημίου.
  • Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής είναι καθαρά αστικό και βελτιώνεται αισθητά όσο προχωρούμε ορειοανατολικά προς το Κολωνάκι και Λυκαβηττό.
  • Η πρόσβαση από/προς τη θέση των ακινήτων με χρήση Ι.Χ. επιτυγχάνεται εύκολα και άμεσα με χρήση όλων των βασικών οδικών αρτηριών του κέντρου όπως ενδεικτικά οι οδοί Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Χαριλάου Τρικούπη, Ιπποκράτους κλπ.
  • Η πρόσβαση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς επιτυγχάνεται επίσης πάρα πολύ εύκολα μέσω εξαιρετικά πυκνού δικτύου αστικών συγκοινωνιών λεωφορείων και τρόλεϊ (πολλές στάσεις λεωφορείων & τρόλεϊ επί των οδών Ακαδημίας, Πανεπιστημίου και Σταδίου, όπως επίσης και στο ύψος της Πλατείας Κάνιγγος), αλλά και με το Μετρό (στάση Πανεπιστήμιο,Ομόνοια)».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*