Δωρεάν οnline ημερίδα ΠΣΑΣ για τις Ασφαλίσεις κινδύνων φυσικών καταστροφών

Σε δωρεάν Online Εκπαιδευτική Ημερίδα προσκαλεί τα μέλη του και ευρύτερα τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, 16:00 – 19:20 με θέμα «Ασφαλίσεις Κινδύνων Φυσικών Καταστροφών» υπό την εκπαιδευτική οργάνωση και αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Εισηγήτρια θα είναι η κα Δώρα Αποστολοπούλου, Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας Μεσιτών Ασφαλίσεων Special Risk Solutions (SRS) S.A., Σύμβουλος Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων, με πολυετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων Πολυεθνικών Ομίλων (ενδεικτικά, των Ασφαλιστικών Ομίλων ERGO & INTERAMERICAN), διαθέτουσα σημαντική εξειδίκευση Product Engineering επί των Ασφαλίσεων Πυρός και Αστικής Ευθύνης. Η κα Αποστολοπούλου είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ενδιαφέρον συμμετοχής μπορεί να γνωστοποιηθεί με την συμπλήρωση της επισυναπτόμενης Αίτησης Συμμετοχής έως την Τετάρτη, 26Ιανουαρίου, στο mail του Συνδέσμου infopsas21@gmail.com, προκειμένου στη συνέχεια να αποσταλούν οι κωδικοί πρόσβασης στην Εκπαιδευτική Ημερίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*