Eurolife FFH: Τι είπαν Αλ. Σαρρηγεωργίου και Ν. Δελένδας για την επιτυχία του Advanced Program in Management for Insurance Executives

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 10ος ακαδημαϊκός κύκλος του Advanced Program in Management for Insurance Executives, της πολύ επιτυχημένης πρωτοβουλίας της Eurolife FFH, η οποία έχει λάβει ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση και αποδοχή από όσους την έχουν παρακολουθήσει.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητές τους αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημίου.

Μέσα στο 2021, η Eurolife FFH υλοποίησε δύο νέους εκπαιδευτικούς κύκλους, με στόχο την περαιτέρω κατάρτιση και την ενίσχυση των δεξιοτήτων επιλεγμένων στρατηγικών συνεργατών της. Τα προγράμματα αφορούσαν την εκπαίδευση τόσο των διαμεσολαβητών, με τίτλο «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», όσο και στελεχών πωλήσεων εταιριών διαμεσολάβησης, με τίτλο «Training Program for Business Leadership Development».

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα ξεκίνησαν τον Απρίλιο και ολοκληρώθηκαν τον Νοέμβριο του 2021, καλύπτοντας 10 συνολικά ενότητες, σε 76 ώρες διδασκαλίας, με συνολικά 53 συμμετέχοντες.

Όσοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα «Tests γνώσεων πολλαπλών απαντήσεων», παρευρέθηκαν στην Τελετή Αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Marriott, για την παραλαβή του πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν από την πλευρά του Πανεπιστημίου, ο επιστημονικός υπεύθυνος καθώς και οι καθηγητές του προγράμματος, ενώ από τη Eurolife FFH, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης, καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της εταιρείας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «για εμάς αξία έχει να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των συνεργατών μας. Η συνεχής υποστήριξή τους, με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου ως επένδυση για το μέλλον τους, αποτελεί διαχρονική μας δέσμευση».

Ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης, τόνισε ότι «έμπρακτα στηρίζουμε την ανάπτυξη του ανθρώπινου παράγοντα μέσω της δια βίου εκπαίδευσης με εξειδικευμένες εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, με νέες θεματολογίες που συνδυάζουν την ακαδημαϊκή εμπειρία των εισηγητών με την πρακτική εφαρμογή της γνώσης, απευθυνόμενοι επικεντρωμένα σε στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*