back to top
24.9 C
Athens
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026

Ο ΣΠΑΤΕ γιορτάζει 40 χρόνια ζωής με μια μεγάλη εκδήλωση

Εορταστική εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του πραγματοποιεί ο ΣΠΑΤΕ στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν κορυφαίοι εκπρόσωποι του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, θεσμικοί φορείς και Υπουργοί της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

- Advertisement -

“Στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 ετών από την Ίδρυση του ΣΠΑΤΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής διοργανώνει Εορταστική Εκδήλωση την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στο Halandri Tennis Club, Γαρυττού 13, 153 43 Χαλάνδρι.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.

- Advertisement -

Κατά την έναρξη θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος κ. Μαρία Δημητριάδη & ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Ζόμπολας.

Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους της Πολιτείας & Σύντομη Αναδρομή από τον κ. Αρτέμη Κοντοπίδη ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου.

Ενδιαφέρουσες ομιλίες από την Νομικό του Συλλόγου κ. Αγάθη Μεταξά και τον Γεν. Γραμματέα του ΕΕΑ κ. Δημήτρη Γαβαλάκη θα έχουν στο επίκεντρο τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό που ταλανίζει τον Ασφαλιστικό Κλάδο.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα βραβευθεί ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, για την πολύτιμη στήριξη των Σωματείων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης αλλά και για την συμβολή του στην ανάδειξη του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν και να απευθύνουν χαιρετισμό εκ μέρους της Πολιτείας ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως & ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Γρέντζελος & ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Εκπρόσωποι Ασφαλιστικών Εταιρειών, Εκπρόσωποι της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, Μέλη του ΣΠΑΤΕ και Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παράθεση Δείπνου σε όλους τους Συμμετέχοντες.

«Ευχαριστούμε για την πολύτιμη & συνεχή Υποστήριξη τους στο έργο του Συλλόγου τις Ασφαλιστικές Εταιρείες ΕΘΝΙΚΗ, MINETTA & Groupama, οι οποίες συμμετέχουν στην Εκδήλωση μας ως Χορηγοί».

Σχετικές δημοσιεύσεις

70 χρόνια Απόλλων Ασφαλιστική: Μια βραδιά κύρους, συνεργασίας και προοπτικής

Η επέτειος λειτούργησε ως ουσιαστικό ραντεβού με τον κλάδο, συγκεντρώνοντας συνεργάτες, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων

Διευρύνεται η Επιτροπή Ασφαλιστικών Πρακτόρων του ΕΕΑ

Χρ. Φυτεά: «Στόχος μας, ένα ανοιχτό και ισχυρό σχήμα, που θα εκφράζει το σύνολο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης»

«Και Αν Συμβεί… να μιλήσουμε με έναν επαγγελματία ασφαλιστικό πράκτορα;»

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ Γ. Χατζηγεωργάκης σε μια συζήτηση με επίκεντρο τον ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και την αξία της εμπιστοσύνης

Προσδοκίες για εκτόνωση της έντασης στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση – Συνάντηση με την Εθνική Ασφαλιστική

Μετά τη μεγάλη κινητοποίηση, οι θεσμικοί εκπρόσωποι της διαμεσολάβησης συναντήθηκαν εντέλει και σε καλό κλίμα με τη διοίκηση της εταιρείας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέα έδρα για την EUROINS Ελλάδας στο Σύνταγμα 

Σε νέα, σύγχρονα γραφεία μεταφέρεται η έδρα της EUROINS Ελλάδας, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας και στη στρατηγική της

Η Allianz στο insurancemarket – Online σύγκριση και αγορά ασφάλισης αυτοκινήτου

Νέα συνεργασία στον χώρο της ψηφιακής ασφάλισης ανακοίνωσε το insurancemarket, εντάσσοντας στην πλατφόρμα του τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Allianz.

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Σε ιδιαίτερα θερμό και συναδελφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μικρολίμανου, η επετειακή εκδήλωση της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ)

Από την Αθήνα ξεκίνησε το διεθνές μοντέλο ανάπτυξης της Triglav μέσω MGAs – Στο επίκεντρο η Apeiron Insurance Project

Η Ελλάδα αποτέλεσε το πρώτο βήμα της στρατηγικής διεθνούς επέκτασης της σλοβενικής ασφαλιστικής εταιρείας Triglav μέσω του μοντέλου των Managing General Agents

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τρ. Λυσιμάχου στο IW: To Bancassurance προχωρά ακάθεκτα και οι ασφαλιστικές συμβάλλουν στην ανάπτυξή του

Το 19th Insurance Conference, αποτέλεσε την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Νέα έδρα για την EUROINS Ελλάδας στο Σύνταγμα 

Σε νέα, σύγχρονα γραφεία μεταφέρεται η έδρα της EUROINS Ελλάδας, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας και στη στρατηγική της

Η Allianz στο insurancemarket – Online σύγκριση και αγορά ασφάλισης αυτοκινήτου

Νέα συνεργασία στον χώρο της ψηφιακής ασφάλισης ανακοίνωσε το insurancemarket, εντάσσοντας στην πλατφόρμα του τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Allianz.

Allianz Greece: Έκπτωση 10% και ενισχυμένη προστασία με το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου My Motor Complete

Η Allianz Greece παρουσιάζει το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου My Motor Complete, το οποίο συνδυάζει ολοκληρωμένες καλύψεις με προνομιακή έκπτωση

Η Carglass® στήριξε ως χορηγός το Paros Beach Hoops powered by FlexCar

Η Carglass® συμμετείχε ως χορηγός στο Paros Beach Hoops powered by FlexCar, τη νέα αθλητική διοργάνωση beach basketball