Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο από το Ε.Ε.Π

Ψηφιακές δεξιότητες και νέα τεχνολογικά εργαλεία στον ασφαλιστικό κλάδο και τη διαμεσολάβηση.

Είναι κάτι που απασχολεί έντονα τελευταία και αναμένεται να απασχολήσει ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνέχεια της διοργάνωσης της 3η Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών πραγματοποίησε την επόμενη μέρα το Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο»

Το Σεμινάριο, είναι το πρώτο από μια σειρά εκπαιδεύσεων τις οποίες σχεδιάζει το Ε.Ε.Π. στο προσεχές μέλλον, ως στόχο είχε την έμπρακτη υποστήριξη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών διαμέσου της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητάς τους και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ε.Ε.Π. κ. Ιωάννη Βουτσινά.

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 350 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ενώ εκτός του Εισηγητή κ. Φώτη Ζαμπνάρη Head Development της Younet Digital Life , παρεμβάσεις έκαναν οι Θεματικοί Υπεύθυνοι του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου κκ Χρήστος Ντάφλος (Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Π., Εκπαιδευτικός) και Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης, (Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Π. Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων) οι οποίοι είναι και Μέλη της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Επαγγελματιών του Ε.Ε.Π.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ιωάννης Βουτσινάς στην σύντομη παρέμβασή του υπογράμμισε ότι «επενδύουμε στην δια βίου κατάρτιση και εκπαίδευση των μελών μας.Προσωπικά, με τις εμπειρίες που αποκόμισα ως Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού είμαι απολύτως πε πεισμένος ότι τα Μέλη μας, ανεξαρτήτου κλάδου, θα κερδίσουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης και κερδοφορίας εφόσον διαρκώς ενισχύονται οι δεξιότητές τους. Και αυτό είμαστε αποφασισμένοι ως Διοίκηση του Ε.Ε.Π. να πράττουμε, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*