back to top
20.8 C
Athens
Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026

Η Carglass® στη φιλανθρωπική διοργάνωση Spirit of Belron

H Carglass® Ελλάδος συμμετείχε και φέτος στο 2o virtual challenge της μεγαλύτερης φιλανθρωπικής και αθλητικής διοργάνωσης της Belron®, μητρικής εταιρείας της Carglass®, που εδώ και 20 χρόνια πραγματοποιείται ετησίως με στόχο την οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Afrika Tikkun.

Το virtual challenge πραγματοποιήθηκε 22 με 26 Σεπτεμβρίου. Και αυτή τη χρονιά, εξαιτίας της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, το event πραγματοποιήθηκε απομακρυσμένα με τη χρήση εφαρμογής που καταγράφει τις ατομικές χιλιομετρικές αποστάσεις, ενώ επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται με την κοινότητα τους χρόνους, τα χιλιόμετρα και τις στιγμές τους από την αθλητική διοργάνωση, μέσω του ατομικού τους προφίλ.

- Advertisement -

Φέτος, σε διάστημα πέντε ημερών, με περπάτημα, τρέξιμο, κολύμπι ή ποδήλατο οι συμμετέχοντες κατάφεραν να διανύσουν συνολικά 167,090 χιλιόμετρα, που αντιστοιχεί στην κάλυψη της απόστασης του γύρου της γης περισσότερες από τέσσερις φορές. Η ελληνική ομάδα κατέγραψε ρεκόρ συμμετοχών, αφού φέτος συμμετείχαν κατά 25% περισσότεροι συμμετέχοντες σε σχέση με το 2020, ενώ στην παγκόσμια κατάταξη, η Carglass® Ελλάδος έλαβε την έκτη θέση σε ποσόστωση συμμετοχών βάσει του πληθυσμού των εργαζομένων της εταιρείας, ανάμεσα σε 29 χώρες που συμμετείχαν στο event.

Το Spirit of Belron® Challenge συνδυάζει την Κοινωνική Ευθύνη και την Συνεισφορά με την φυσική δραστηριότητα και την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων από όλες τις χώρες του ομίλου. Αξιοσημείωτη ήταν και η τεράστια κινητοποίηση για την αθλητική διοργάνωση, με περισσότερους από 8,100 συμμετέχοντες παγκοσμίως. Από το αθλητικό γεγονός, συγκεντρώθηκαν 2,3 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της Νότιας Αφρικής, Afrika Tikkun.

- Advertisement -

Για την Carglass® Ελλάδος, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας της εταιρείας αλλά και των εργαζομένων, που ασπάζονται κοινές αξίες συνεισφοράς και ενδιαφέροντος για τη στήριξη των κοινωνικών ομάδων που βρίσκονται σε ανάγκη, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Carglass®: Επενδύοντας στην ασφάλεια και την πρόληψη μέσα από την εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2026, στα κεντρικά γραφεία της Carglass® στη Μεταμόρφωση, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Εγκαίνια του νέου καταστήματος της Carglass® στην Πάτρα

Η Carglass®, μέλος του ομίλου Belron®, εγκαινίασε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου το νέο κατάστημά της στην Πάτρα, στη Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών

Allianz: Εκπτώσεις έως 30% στην Carglass και επιστροφή ασφαλίστρων 7,5% μέσω του «Ασφαλιστικού Γονέα»

Προσφορές για υπηρεσίες και προϊόντα αυτοκινήτου προσφέρει έως τις 31 Οκτωβρίου η Allianz Ελλάδος στα μέλη του προγράμματος «Ασφαλιστικός Γονέας»

Η Carglass® στο 18ο Greece Race for the Cure®

Η Carglass® συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στο 18ο Greece Race for the Cure®, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 και την Κυριακή

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των €7 εκατ. για την ανανέωση και επέκταση του στόλου Οδικής Βοήθειας

Σε μια σημαντική επένδυση για την ανανέωση και την περαιτέρω ενίσχυση του στόλου Οδικής Βοήθειας προχωρά η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2026: Ψηφίστε τις καλύτερες εταιρίες για το 2026!

Η λαμπερή τελετή #hraw26, θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου του 2027 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Μιχάλη Κολέτσου ως Τεχνικού Διευθυντή Όλων των Κλάδων Ασφάλισης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΕΑΕ άνοιξε τον διάλογο για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της επόμενης ημέρας

Με ισχυρή συμμετοχή του κλάδου, θεσμικές και ευρωπαϊκές παρεμβάσεις και ένα σαφές μήνυμα: γνώση, εμπιστοσύνη, συνεργασία και ανθρώπινη συμβουλή αποτελούν τη βάση για μια πιο ανθεκτική κοινωνία.

Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Tην Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2026, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Νέα συνεργασία του incharge με την Ayvens

Η Ayvens, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το incharge, μέλος του ομίλου Motor Oil

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...