Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου στην PwC Ελλάδας

Η PwC Ελλάδας, με το βλέμμα στραμμένο στις συνεχείς αλλαγές που πραγματοποιούνται στο επιχειρηματικό περιβάλλον και με γνώμονα τις ανάγκες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της και η αγορά, ανακοινώνει τη δημιουργία ομάδας Real Estate στο Συμβουλευτικό της τμήμα.

Τη νεοσύστατη ομάδα διευθύνει η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, ένα στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η νέα ομάδα αποτελείται από στελέχη που διαθέτουν σημαντική και μακρόχρονη εμπειρία σε κάθε έκφανση του κλάδου Real Estate. Λειτουργώντας υπό την ευρύτερη ομάδα του Deals, θα προσφέρει υπηρεσίες αποτίμησης, διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μεσιτείας καθώς και έρευνας, αξιοποιώντας τόσο την εξειδίκευση στην ελληνική αγορά, την υπάρχουσα τεχνολογία και εργαλεία όσο και τη δυναμική του παγκόσμιου δικτύου της PwC.

Η δημιουργία της νέας ομάδας εξειδικευμένων συμβούλων ενισχύει σημαντικά τις ήδη προσφερόμενες συμβουλευτικές, φορολογικές και ελεγκτικές υπηρεσίες συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Real Estate. Η ολιστική προσέγγιση που διαμορφώνει η PwC ενδυναμώνει περαιτέρω τη θέση της στην συγκεκριμένη αγορά ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την αξιοποίηση διαφορετικών δεξιοτήτων ικανών να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις πιο σύνθετες προκλήσεις του κλάδου.

Η επικεφαλής της ομάδας, κα.Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου έχει εμπειρία πάνω από 22 χρόνια στον τομέα των Αποτιμήσεων και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Είναι Ορκωτή Εκτιμήτρια (MRICS), πιστοποιημένη από το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας και Εξετάστρια Επαγγελματικής Επάρκειας του RICS. Το 2015, διορίστηκε ως Εντεταλμένη Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), ενώ το 2017 εκλέχτηκε ως Εκτελεστική Πρόεδρος αναλαμβάνοντας έργα ιδιωτικοποίησης μεγάλης κλίμακας. Επίσης, έχει διατελέσει Ανώτερο Στέλεχος, υπεύθυνη για την αξιολόγηση και την ανάπτυξη ακινήτων σε πολυεθνικές εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό όπως Cushman & Wakefield Proprius, Prudential UK, DTZ, Lamda Development LSH etc.

Ο Γιώργος Μακρυπίδης, Partner, Deals, PwC Ελλάδας δηλώνει σχετικά: “Ο κλάδος της ακίνητης περιουσίας παρουσιάζει προκλήσεις και ευκαιρίες, ειδικά σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπως της χώρας μας. Μέσα από τη διαρκή ενίσχυση των υπηρεσιών μας έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε στους πελάτες και την αγορά ολοκληρωμένες υπηρεσίες με την υπογραφή αξιοπιστίας της PwC. Είμαστε σίγουροι πως η νέα ομάδα Real Estate θα δημιουργήσει περαιτέρω αξία για τους πελάτες μας και την αγορά”

Η Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, Director, Real Estate Advisory, PwC Ελλάδας συμπληρώνει: “Η PwC αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, και αποτελεί πρόκληση για εμένα να συμβάλλω στην ενίσχυση των υπηρεσιών Real Estate, πάντα με στόχο την απάντηση στις ανάγκες των πελατών και της αγοράς. Η τεχνογνωσία της PwC, η ακεραιότητα που την χαρακτηρίζει καθώς και οι εξαιρετικές και έμπειρες ομάδες που την απαρτίζουν, αποτελούν το ιδανικό έδαφος για να εκπληρώσουμε το όραμα που έχουμε για τον κλάδο. Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί, καθώς χαράσσουμε τη στρατηγική μας και χτίζουμε την επόμενη μέρα”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*