Κ. Σαΐας, Interasco: Συνεχίζουμε τη δυναμική μας πορεία, αύξηση παραγωγής 5,4% στο 6μηνο

Να συνεχίσει να είναι δίπλα σε κάθε ανάγκη πελάτη και Συνεργάτη επιδιώκει η INTERASCO, στοχεύοντας σε περαιτέρω μερίδια αγοράς.

Κατά τη διάρκεια των φετινών βραβεύσεων στο Costa Navarino των Συνεργατών που διακρίθηκαν, o διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Κάρολος Σαϊάς έδωσε το μήνυμα για την επόμενη μέρα.

Ευχαρίστησε τους Συνεργάτες για τις προσπάθειες τους εν μέσω δύσκολων συγκυριών παραθέτοντας επίσης θετικά στοιχεία για τη πορεία των μεγεθών της εταιρείας. Ειδικότερα, η INTERASCO σημείωσε αύξηση της παραγωγής κατά 2,3% (γεγονός που αποτυπώθηκε και στη κερδοφορία), την ώρα που η συνολική αύξηση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς διαμορφώθηκε μόλις στο 0,4% στις Γενικές Ασφαλίσεις.

Όπως επεσήμανε επίσης το πρώτο εξάμηνο του 2021 η αύξηση της παραγωγής ανήλθε ακόμη ψηλότερα, στο 5,4%, και η διοίκηση προσδοκά περαιτέρω ενδυνάμωση σε παραγωγή και κερδοφορία ως το τέλος του έτους.

Στο μήνυμα του τόνισε μεταξύ άλλων: 

“Είναι χαρά μου που βρισκόμαστε μετά από πάρα πολύ καιρό υγιείς και ασφαλείς μαζί με τους Συνεργάτες μας σε μια πολύ όμορφη περιοχή της Ελλάδας για να βραβεύσουμε τους καλύτερους. Η Interasco το 2020 είχε αύξηση 2,3% στη παραγωγή της σε σύγκριση με αύξηση 0,4% στο σύνολο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στις Γενικές Ασφάλειες 

Η αύξηση αυτή αποτυπώθηκε και σε σημαντική αύξηση της κερδοφορίας 

Το πρώτο εξάμηνο του 2021 έχουμε σημαντική αύξηση της παραγωγής μας κατά 5,4% και πιστεύουμε πως αυτή η αύξηση θα ενδυναμωθεί ως το τέλος του έτους με παράλληλη αύξηση της κερδοφορίας 

Κατατασόμαστε σταθερά μεταξύ των πιο φερέγγυων ασφαλιστικών. Η μητρική μας εταιρεία Harell είναι ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός & χρηματοοικονομικός όμιλος του Ισραήλ με πάνω από 80 δισ. ευρώ assets under management. 2,7 δισ. ευρώ ίδια κεφάλαια και ετήσιο κύκλο ασφαλίστρων άνω των 6,9 δισ ευρώ.

Στην INTERASCO προβαίνουμε διαρκώς σε βελτιώσεις, σε αλλαγές των διαδικασιών, σε βελτιώσεις των καλύψεων των προϊόντων μας, σε βελτιώσεις του customer journey και σε δημιουργία νέων προϊόντων.

Στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε τους Συνεργάτες μας οι οποίοι αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο για το μέλλον της εταιρείας και είναι δίπλα μας σε κάθε μας βήμα.

Η INTERASCO παρείχε ήδη και προ πανδημίας προηγμένα ψηφιακά εργαλεία στους συνεργαζόμενους διαμεσολαβητές με τα οποία καλύπτεται όλο το φάσμα εργασιών εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων.

Δε θεωρούμε πως η τεχνολογία και η ανθρώπινη αλληλεπίδραση είναι αλληλοαποκλειόμενες. Πιστεύουμε σε ένα υβριδικό μοντέλο που προσφέρει στους πελάτες ταυτόχρονα την καλύτερη ψηφιακή και ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

Θα συνεχίσουμε τη δυναμική μας πορεία, μεγαλώνοντας το μερίδιο αγοράς μας, λαμβάνοντας υπόψιν τις προκλήσεις και ευκαιρίες που διαμορφώνονται στην ελληνική και διεθνή ασφαλιστική βιομηχανία”.

Βάιος Κρόκος

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*