Το μήνυμα της ΠΟΑΔ για τη γιορτή των ασφαλιστών

Το μήνυμα της ΠΟΑΔ για τη γιορτή των ασφαλιστών. Αναλυτικά

Σοφία, είναι η κυρίαρχη ιδιότητα που αποδέχονται οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές για τη δύναμη που δημιούργησε την πλάση γύρω μας και τα έμβια όντα που κατοικούν σε αυτή Πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον η πυξίδα των Ασφαλιστών, που δείχνει προς μία άοκνη προσπάθεια να εξασφαλίσουμε ποιότητα ζωής στους συνανθρώπους μας

Αγάπη προς τον πλησίον η δύναμη που μας παρακινεί και κάνει τη δουλειά μας λειτούργημα Ελπίδα πως τα ασφαλιστικά προγράμματα τα οποία προτείνουμε στους συμπολίτες μας, θα τους εξασφαλίσουν μία καλύτερη ζωή και θα τους προφυλάξουν από τις οικονομικές συνέπειες μίας πιθανής κακοτοπιάς

Σήμερα εορτάζεται από την ορθόδοξη εκκλησία η Αγία Σοφία και οι κόρες της Πίστη, Αγάπη και Ελπίδα.

Παράλληλα η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στους Έλληνες Ασφαλιστές. Γιορτάζουμε τη διαρκή προσφορά μας προς το κοινωνικό σύνολο.

Γιορτάζουμε για ένα λειτούργημα – επάγγελμα που απαιτεί συνεχή εγρήγορση, γνώσεις, αποτελεσματικότητα, ετοιμότητα και εντιμότητα.

Οι Ασφαλιστές είναι επαγγελματική τάξη και ταυτόχρονα μέρος του κοινωνικού συνόλου. Συμπάσχουν με τους ασφαλισμένους στις δύσκολες στιγμές τους, προσφέρουν εργασία σε χιλιάδες εργαζόμενους, συνεισφέρουν πολλαπλά στην εθνική οικονομία.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδας εύχεται Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες καθώς και στις χιλιάδες των Συναδέλφων Ασφαλιστών ανά την Ελλάδα.

Συνάδελφοι να είστε περήφανοι για την δουλειά που κάνετε και να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*