insurance europe logo

Στη Ζυρίχη το 9ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe

Την 1η Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στη Ζυρίχη το 9ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe, η κορυφαία εκδήλωση της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς, που θα συγκεντρώσει σημαντικές προσωπικότητες από τον διεθνή ασφαλιστικό κλάδο.

Το φετινό συνέδριο έχει θέμα: «Digitalisation today and tomorrow» και χωρίζεται σε τρία μέρη:

Α. How will tomorrow look?

Β. Today’s innovations. Στο μέρος αυτό θα υπάρξουν διαδραστικές θεματικές ενότητες που θα συμπληρώσουν τις κεντρικές ομιλίες και τα πάνελ. Οι ενότητες θα είναι παράλληλες και θα περιλαμβάνουν ομαδικές συζητήσεις με κορυφαίους ειδικούς. Αναμένονται λεπτομέρειες για τις ενότητες και τους ομιλητές που θα τις πλαισιώσουν.

Γ. Getting from today to tomorrow.

Μεταξύ των ομιλητών του φετινού συνεδρίου θα είναι ο Gabriel Bernardino, πρόεδρος της EIOPA (European Insurance and Occupational Pensions Authority), η Victoria Saporta, πρόεδρος της ΙΑΙS (International Association of Insurance Supervisors), o Mario Greco, Group CEO, Zurich Insurance, o Christian Mumenthaler, Group CEO, Swiss Re, o Steven Mendel, CEO και συνιδρυτής της Bought by Many, ο Martin Merlin, διευθυντής κανονιστικής και προληπτικής εποπτείας χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων (DG FISMA), Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ursula Pachl, αναπληρώτρια γενική διευθύντρια, BEUC, η Leigh Ann Pusey, πρόεδρος & CEO, American Insurance Association, ο Sergio Balbinot, πρόεδρος Insurance Europe, μέλος του board of management, Allianz SE, ο κ. Torbjörn Magnusson, αντιπρόεδρος Insurance Europe, πρόεδρος & CEO, If P&C Insurance, κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στο συνέδριο, με το κόστος αυτού και με την προθεσμία εγγραφής μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.insuranceeurope.eu/9th-international-conference. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*