back to top
19.4 C
Athens
Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2025

Ξεκινάει νέος κύκλος εργασιών για την Interlife

της Ελενας Ερμείδου

Με δείκτη Φερεγγυότητας  το 2017 SCR 140% αυξημένο κατά περίπου 30μ.β σε σχέση με το 2016 και MCR 510%, η Interlife Ασφαλιστική στοχεύει, μεταξύ άλλων στην έκδοση νέων προγραμμάτων υγείας για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και τους πελάτες, προσαρμοσμένων στο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον για  πολύ χαμηλά, χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κα Κατερίνα Καψάλη Υποδιευθύντρια Πωλήσεων στην Νότια Ελλάδα σε χθεσινή εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, κατά την παρουσίαση των τριών νέων προγραμμάτων υγείας: .LIFE Care,  BONUS x5 και το ανανεωμένο Υγεία MAXIMUM. Και τα τρίαπρογράμματα καλύπτουν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη υγείας και έχουν σχεδιαστεί ώστε το δίκτυο της Interlife να αυξήσει την αξία των πωλήσεων του, επίσης και να διευρύνει το πελατολόγιο του.

- Advertisement -

Διαβάστε  Γ. Βοτσαρίδης: Βγαίνουμε με τρία νέα προϊόντα

Υπουργική Απόφαση θέτει εμποδιο στην δωρεάν πρόσβαση

- Advertisement -

Τα προγράμματα έρχονται να καλύψουν μεταξύ άλλων τα κενά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που προσέθεσε η πρόσφατη υπουργική απόφαση που θέτει εμπόδιο στην δωρεάν ελεύθερη πρόσβαση στων ασφαλισμένων στους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ, (απόφαση του Υπ. Υγείας σε συνέχεια του Ν. 4486/2017, Πρωτοβάθμια Περίθαλψη). Η απόφαση ορίζει ότι με παραπεμπτικό οικογενειακού ιατρού θα γίνεται η πρόσβαση σε ιατρό ιδιώτη ή του ΕΣΥ. Για να λειτουργήσει δε το νέο σύστημα απαιτούνται περίπου 3.000 οικογενειακοί ιατροί.

Τα τρία νέα προϊόντα παρουσίασε ενδελεχώς η κα Ιφιγένεια Αιλιανού Διευθύντρια Κλάδου Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων, τονίζοντας ότι το underwriting και οι αποζημιώσεις των προγραμμάτων θα γίνεται από την Αθήνα, αλλά και συμπληρώνοντας ότι «αυτό είναι μόνο αρχή» και ότι θα ακολουθήσουν και άλλες επιχειρηματικές κινήσεις προσεχώς στο κλάδο της Υγείας.

Το LIFE Care είναι πρόγραμμα εξωνοσοκομειακό και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι αναφέρεται σε όλες τις ηλικίες, από 0-99 ετών, δεν έχει underwriting, περιορισμούς και αναμονές. Είναι συμβεβλημένο με πάνω από 20 νοσηλευτικά ιδρύματα, πάνω από 200 διαγνωστικά κέντρα και πάνω από 1500 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Τα ετήσια μεικτά ασφάλιστρα του προγράμματος είναι για 1 άτομο 50 ευρώ, 100 ευρώ για 2 άτομα και 150 ευρώ για οικογένεια με 2 παιδιά.  Στα πλεονεκτήματα του: Γίνονται δεκτές προϋπάρχουσες ασθένειες, το πρόγραμμα είναι ετησίως ανανεούμενο, καλύπτει και ανασφάλιστους, διαθέτει 24ωρο συντονιστικό κέντρο, η πληρωμή των ασφαλίστρων γίνεται και με άτοκες δόσης με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Το επιδοματικό πρόγραμμα BONUS x5 διαθέτει εύρος των επιδομάτων και καλύπτει τον ασφαλισμένο σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, συνδυάζοντας με ευελιξία όλα τα ασφαλιστικά επιδόματα, χωρίς καμία υποχρέωση για ένταξη σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα υγείας της εταιρείας. Καλύπτει επίδομα σοβαρών ασθενειών, χειρουργικό επίδομα, επίδομα τοκετού, νοσοκομειακής περίθαλψης και ανάρρωσης. Τα ετήσια μεικτά ασφάλιστρα ξεκινάνε από 10 ευρώ και μπορεί να φτάσουν μέχρι τα 264 ευρώ. Το πρόγραμμα λήγει στα 60 έτη. Σε περίπτωση ασφάλισης δύο ατόμων παρέχεται έκπτωση 10% σε κάθε άτομο. Το πρόγραμμα συνδυάζεται απόλυτα με το LIFE Care.

To υγεία MAXIMUM είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας που στόχο έχει να προσφέρει οικονομική στήριξη σε περίπτωση νοσηλείας από Ασθένεια ή Ατύχημα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό καταβάλλοντας τα πραγματοποιηθέντα έξοδα βάσει πρωτότυπων αποδείξεων. Για την ένταξη στο πρόγραμμα απαιτούνται ιατρικές εξετάσεις και έξοδα των οποίων βαρύνουν την εταιρεία, το πρόγραμμα μπορεί να παραταθεί για όλη την διάρκεια ζωής του ασφαλισμένου, στο πρόγραμμα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και άλλου φορέα.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΕΑΕΕ: Ενημέρωση για την πορεία αναθεώρησης της οδηγίας Solvency II

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε την πρότασή της για τα μέτρα 2ου επιπέδου - Θετική η αντίδραση της Insurance Europe

«Η Υγεία στο προσκήνιο, με γνώμονα τη διαφάνεια, την κοινωνική ευθύνη και τη βιωσιμότητα» το μήνυμα του 4ου Συνεδρίου της ΕΑΕ

Για την αναγκαία ανάπτυξη της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας και πρακτικές όπως τα DRGs μίλησε ο Α. Σαρρηγεωργίου

Πάγωμα της Οδηγίας IRRD ζητά η Insurance Europe

Η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι το προτεινόμενο πλαίσιο υπερβαίνει κατά πολύ τα διεθνή πρότυπα, εισάγοντας σημαντικά πιο περίπλοκες και δαπανηρές απαιτήσεις

Interlife: Διευκρινίσεις για το επασφάλιστρο νέου οδηγού

Σε ποια συμβόλαια εφαρμόζεται επέκταση του επασφαλίστρου νέου οδηγού στα 25 έτη

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο Αλ. Σαρρηγεωργίου στο Columbia, για την ασφάλιση, την ΤΝ και την ανθεκτικότητα

O Πρόεδρος και CEO της Eurolife FFH συμμετείχε σε ένα ξεχωριστό fireside chat στο πλαίσιο της Climate Week NYC

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ομιλητής στο 4ο Συνέδριο του Συνεταιρισμού «Πάνορμος»

Το επετειακό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

«100 Χρόνια ΕΕΑ – Τιμώντας το Παρελθόν, Δημιουργώντας το Μέλλον»: Με τον Γιώργο Νταλάρα 24/11 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η επετειακή εκδήλωση αποτελεί κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τον επαγγελματικό και οικονομικό κόσμο

Η Οδική Ασφάλεια ξεκινά από την Παιδεία – «In Motion for Safety» στο ΕΜΠ

Κάθε ζωή που σώζεται στον δρόμο είναι ένα βήμα προς μια πιο ώριμη και ευαισθητοποιημένη κοινωνία

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Οι προτροπές της Fitch στις ασφαλιστικές για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Ασφαλιστικές με σωστή διακυβέρνηση και έλεγχο των δεδομένων θα πρέπει να είναι σε θέση να ενσωματώσουν τις νέες απαιτήσεις

Ο Αλ. Σαρρηγεωργίου στο Columbia, για την ασφάλιση, την ΤΝ και την ανθεκτικότητα

O Πρόεδρος και CEO της Eurolife FFH συμμετείχε σε ένα ξεχωριστό fireside chat στο πλαίσιο της Climate Week NYC

Νέος γύρος ελέγχων για ανασφάλιστα οχήματα και απλήρωτα τέλη – 187.000 ειδοποιητήρια σε ιδιοκτήτες

87.026 οχήματα βρέθηκαν να μην έχουν ούτε ασφάλεια ούτε τέλη κυκλοφορίας - Οι ιδιοκτήτες έχουν προθεσμία 15 ημερών για να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ομιλητής στο 4ο Συνέδριο του Συνεταιρισμού «Πάνορμος»

Το επετειακό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

Δ. Γαβαλάκης στην ΕΡΤ: «Τα ανασφάλιστα οχήματα αποτελούν σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα – Ώρα να συμμορφωθούν όλοι οι οδηγοί»

Υπενθύμισε επίσης ότι το κράτος δεν αποζημιώνει πλέον ζημιές σε οχήματα από φυσικές καταστροφές