back to top
13.7 C
Athens
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2026

Ξεκινά στις 30/9 το πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Liability Risk and Insurance»

Οι Ασφαλίσεις Ευθύνης αναδεικνύονται σε ισχυρότατο «μοχλό» περαιτέρω ανάπτυξης των ασφαλιστικών εργασιών, τόσο διότι επιμέρους τομείς τους αποτελούν εκ του νόμου υποχρέωση επιχειρήσεων και επαγγελματιών, όσο και διότι επιχειρήσεις, οργανισμοί, επαγγελματίες και λοιποί ιδιώτες συνειδητοποιούν την αναγκαιότητά τους, ολοένα και περισσότερο. Ως εκ των τάσεων αυτών, ο εμπλουτισμός και η εξειδίκευση της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού της αγοράς στις Ασφαλίσεις Ευθύνης, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες της απόδοσης και της εξέλιξής του. 

Σε αυτό το πλαίσιο, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ασφαλίσεων Αστικής Ευθύνης και Αξιολόγησης Κινδύνων Ευθύνης – EIAS Certified Specialist in Liability Risk and Insurance, προς όφελος της ασφαλιστικής τεχνογνωσίας των ενδιαφερομένων συναδέλφων, διοικητικών στελεχών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της αγοράς.

- Advertisement -

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 16:00-19:20, από την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης.

Στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα διδάσκουν κορυφαία στελέχη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, ως εξής:

- Advertisement -
  • Ευαγγελία Αθανασίου, εμπειρότατο ασφαλιστικό στέλεχος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές Ασφαλιστικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, διατελέσασα σε κορυφαίες διευθυντικές θέσεις μεγάλων ασφαλιστικών επιχειρήσεων και ομίλων.
  • Κώστας Βούλγαρης, Διευθυντής των Κλάδων Αστικής Ευθύνης και Χρηματικών Απωλειών της Εταιρείας AIG Hellas, διαθέτων υψηλή εξειδίκευση στους τομείς Επαγγελματικής Ευθύνης, Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης, Cyber Risk και Περιβαλλοντικής Αστικής Ευθύνης.
  • Μιχάλης Ιωαννίδης, Διευθυντής των Κλάδων Γενικών Ασφαλίσεων της Εταιρείας PRIMARY LINK, διαθέτων πολυετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις των τομέων Risk Underwriting και Claims Management σημαντικών ασφαλιστικών επιχειρήσεων και ομίλων.
  • Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (ΜSc) στην Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση, ειδικός Νομικός Σύμβουλος και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε έργα ελέγχου Νομοθετικής Συμμόρφωσης επί θεμάτων Περιβαλλοντικού Δικαίου.

H παρακολούθηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος προτείνεται καθώς η δομή και το περιεχόμενό του εγγυώνται υψηλή και εφαρμοσμένη τεχνογνωσία Ασφαλίσεων Ευθύνης και προσθέτουν σημαντικά στοιχεία στην παραγωγικότητα και στις προοπτικές περαιτέρω επαγγελματικής ανάπτυξης.

Αναλυτική περιγραφή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και Αίτηση Εγγραφής θα βρείτε στην κατάλληλη ενότητα της ιστοσελίδας του ΕΙΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ, EIAS Certified Specialist in Liability Risk and Insurance, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τη Γραμματεία Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου, eiasinfo@eias.gr, 210 9219660/684.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Σεμινάριο ΕΙΑΣ: Υπηρεσίες Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης και Διακανονισμού Διεθνών Τροχαίων Ατυχημάτων

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης την Τρίτη 24 και την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2026

Αυξημένο ενδιαφέρον και ευρεία συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΣΑΕ

Στο πλαίσιο της ΓΣ, παρέθεσε ομιλία ο καθ. Ν. Βέττας και βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες του προγράμματος επιμόρφωσης στελεχών σε συνεργασία με το ΟΠΑ

Δωρεάν webinar: Πώς η AI αλλάζει την εμπιστοσύνη των πελατών – Οδηγίες για συμβούλους

Στο σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί 17-18/2, θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων πρακτικοί τρόποι ενσωμάτωσης της ΤΝ στην εργασιακή καθημερινότητα

Επίκαιρο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αγροτικών Ασφαλίσεων από το ΕΙΑΣ

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, την Τρίτη 17 και την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2026

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ευ. Καφφετζή: Στρατηγικές συμμαχίες στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, ασπίδα στα τραπεζικά δίκτυα, όλες οι απαντήσεις

Μια ξεχωριστή συνέντευξη παραχωρεί η Μanaging Partner της Oxygen Risk Consulting Partners, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα με σαφήνεια και χωρίς ωραιοποιήσεις

ΕΑΕΕ: Παρέμβαση Ε. Παπασπυροπούλου στη Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής

Παρουσίαση δράσεων και προτάσεις στη συνεδρίαση για τον ρόλο των παρόχων ασφάλισης και οδικής βοήθειας στη βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας

Νέα στρατηγική συνεργασία της Απόλλων ΑΕ του Ομίλου Σαρακάκη – Συνένωση δυνάμεων με την DIN Agents

Πρόκειται για την τρίτη μεγάλη κίνηση της Απόλλων ΑΕ μετά την πρώτη με τη Φαραντούρης και ακολούθως με τη Ζευς ΙΚΕ

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Πρώτη ολοκληρωμένη μελέτη για την Ενιαία Υγεία στην Ελλάδα: Έκθεση-ορόσημο για τις υγειονομικές απειλές

Σε μια περίοδο όπου οι υγειονομικές, περιβαλλοντικές και κλιματικές προκλήσεις απαιτούν συντονισμένες πολιτικές και συνεργασία μεταξύ πολλών φορέων

Rise Club: Η στήριξη της μητρότητας ως στρατηγική προτεραιότητα σε μια περίοδο δημογραφικής πρόκλησης

Στην πρόσφατη εκδήλωση του ΜΚΟ αναδείχθηκε η πραγματικότητα για τις μητέρες στην Ελλάδα και παρουσιάστηκαν οι δράσεις ενδυνάμωσης και δικτύωσης του 2026

SOS για τη δημόσια υγεία στο Λασίθι: Στοιχεία-σοκ για την κατάρρευση των νοσοκομείων

Με τεκμηριωμένα στοιχεία, ο Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου παρουσίασε την εικόνα αποσύνθεσης του δημόσιου συστήματος υγείας στην ανατολική Κρήτη

Ευ. Καφφετζή: Στρατηγικές συμμαχίες στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, ασπίδα στα τραπεζικά δίκτυα, όλες οι απαντήσεις

Μια ξεχωριστή συνέντευξη παραχωρεί η Μanaging Partner της Oxygen Risk Consulting Partners, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα με σαφήνεια και χωρίς ωραιοποιήσεις

ΕΑΕΕ: Παρέμβαση Ε. Παπασπυροπούλου στη Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής

Παρουσίαση δράσεων και προτάσεις στη συνεδρίαση για τον ρόλο των παρόχων ασφάλισης και οδικής βοήθειας στη βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας