Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 2 Ιανουαρίου το τρίτο κύμα τηλεοπτικής προβολής της καμπάνιας της ΕΑΕΕ «Μαζί, απέναντι στο απρόβλεπτο», το οποίο περιλαμβάνει δύο σποτ για την ασφάλιση σπιτιού και επιχείρησης.
Σκοπός του, κατά την ΕΑΕΕ, η διατήρηση και περαιτέρω ενίσχυση της δυναμικής του μηνύματος, αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη απήχηση των προηγούμενων φάσεων και ενδυναμώνοντας την αναγνωρισιμότητα της αξίας της ιδιωτικής ασφάλισης απέναντι στο απρόβλεπτο.
Σημειώνεται ότι τα δύο πρώτα κύματα της καμπάνιας σημείωσαν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, επιτυγχάνοντας υψηλά επίπεδα κάλυψης και συχνότητας στο βασικό κοινό-στόχο, γεγονός που επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας.
Το τρίτο κύμα περιλαμβάνει, όπως και τα προηγούμενα, την προβολή των δύο τηλεοπτικών spot, με στόχο τη μεγιστοποίηση της συνολικής κάλυψης και της επαναληψιμότητας του μηνύματος. Η τηλεοπτική προβολή έχει διάρκεια περίπου 4 εβδομάδων, και συγκεκριμένα από 2 έως 29 Ιανουαρίου. Ο στόχος για το τρίτο κύμα είναι η επίτευξη περίπου 1.300 GRPs, δηλαδή περίπου διπλάσιου αριθμού GRPs σε σχέση με τα δύο προηγούμενα bursts.













