back to top
26.4 C
Athens
Δευτέρα 25 Μαΐου 2026

To μήνυμα του Κλήμη Δημαρχιάδη

Αφήνοντας πίσω μας το 2023, θα ήθελα να ευχηθώ σε σένα και στην οικογένειά σου υγεία και ένα χαρούμενο, ευτυχισμένο, επιτυχημένο 2024. Επίτρεψέ μου να κάνω μία σύντομη αναφορά στον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και σε κάποιες ενέργειες που έχουμε προγραμματίσει για τη νέα χρονιά που ήδη διανύουμε.

Η προηγούμενη χρονιά για το Συνεργατικό μας Σχήμα ήταν η καλύτερη από ιδρύσεως του, αφού εκτός της τέταρτης συνεχόμενης κερδοφόρας χρήσης, είχαμε σημαντική αύξηση παραγωγής και εσόδων. Το θετικό αποτέλεσμα μας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε και να αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας.

- Advertisement -

Η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό, στο μεγαλύτερο βαθμό έχει πραγματοποιηθεί, αν και αναμένονται και νέες προσθήκες. Οι πέντε μέχρι στιγμής υπάλληλοι που έχει η εταιρεία διασφαλίζουν σε μεγάλο βαθμό την επιχειρησιακή της συνέχεια, έτσι ώστε η διοίκηση, να μπορεί να χαράζει απερίσπαστη, πολιτικές για την επέκτασή της.

Η εξωστρέφεια του Συνεταιρισμού, κάθε χρόνος που περνάει, συντελείται όλο και περισσότερο, μέσω πολυκαναλικής (multichannel) στρατηγικής μάρκετινγκ∙ τελευταία προστέθηκαν οι πλατφόρμες Tik Tok και Threads στα social. Το επόμενο βήμα, θα είναι η ενοποίηση όλων αυτών των καναλιών και η κοινή διαχείρισή τους μέσω τεχνητής νοημοσύνης (Omnichannel). Η επένδυση σε τεχνολογία, εκπαίδευση και υποδομές, θα δώσει τη δυνατότητα στα γραφεία των Εταίρων να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να είναι ανταγωνιστικά στη ψηφιακή αγορά.

- Advertisement -

Η συμμετοχή του ΠΑΝΟΡΜΟΥ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, καθώς και σε άλλα συνέδρια που γίνονται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, θα συνεχιστούν, αφού η πανελλαδική επέκταση αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους. Τη χρονιά που πέρασε είχαμε τη χαρά να διοργανώσουμε μία πολύ απαιτητική και λαμπρή εκδήλωση με την ονομασία «ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΞΙΕΣ» τιμώντας τους Συνεταίρους και τα Γραφεία τους, που έχουν πάνω από πενήντα χρόνια ασφαλιστικής πορείας, συγχαίροντας ταυτόχρονα τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Λάμπρου για το εξαιρετικό πόνημα που εξέδωσε, και όλα αυτά στα όγδοα γενέθλια του Συνεργατικού μας Σχήματος.

O ΠΑΝΟΡΜΟΣ προσηλωμένος, μέσω της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, στη συμβολή αντιμετώπισης κοινωνικών ζητημάτων συνεχίζει σε σταθερή βάση τις εθελοντικές αιμοδοσίες, την υποστήριξη του σωματείου ΑμεΑ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», αλλά και κατά περιόδους, όπως έκανε στην τελευταία του εκδήλωση, προτίμησε Catering ατόμων με ιδιαίτερες ικανότητες.

Οι στόχοι της προηγούμενης χρονιάς επιτεύχθηκαν, αλλά το 2024 έχουμε βάλει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, αφού σχεδιάζουμε να ενισχύσουμε τις πρωτοβουλίες μας, δημιουργώντας:

– πλατφόρμα “Panormos Business Center”, όπου ο κάθε Εταίρος θα μπορεί να έχει το δικό του εικονικό γραφείο,

 

– online διασύνδεση των Μελών του Cluster,

 

– περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες στους Εταίρους,

 

– προϋποθέσεις ώστε να έχουμε πρόσβαση σε εξωτερικές πηγές χρηματοδότησης, για να πετύχουμε τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλα τα Μέλη του Συνεταιρισμού μας, τους Υπαλλήλους, αλλά και τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη, συνεισφορά και την αφοσίωσή τους. Με τη συλλογική μας προσπάθεια και συνεταιριστική μας νοοτροπία, καταφέραμε πολλά, και είμαι σίγουρος ότι το 2024 θα υλοποιήσουμε ακόμα περισσότερα έργα και πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν τους στόχους και το κοινό μας όραμα.

ΠΑΝΟΡΜΟΣ = Συνεργασία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών με Ίσους Όρους = Πρωτοπορία = Καινοτομία = Clustering!

Μαζί μπορούμε καλύτερα & περισσότερα!

Καλή Χρονιά!!!

 

Κλήμης Δημαρχιάδης

Πρόεδρος Cluster Panormos

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εγκαινιάστηκε το Panormos Business Center με τη Δρ. Σμαρούλα Παντελή

Ένας νέος, σύγχρονος χώρος γνώσης, επικοινωνίας και ανάπτυξης για τον ασφαλιστικό κλάδο – Παρακολουθήστε το webinar

Δωρεάν webinar από το Panormos Business Center

Την Πέμπτη 21 Μαΐου 2026, με θέμα την ανθρώπινη επικοινωνία στην εποχή της ταχύτητας και της τεχνολογίας

Συνάντηση ΠΑΝΟΡΜΟΥ με τον Πρόεδρο της ΕΑΕΕ Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου

Το ΔΣ του Συνεταιρισμού σε πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

14η Εθελοντική Αιμοδοσία ΠΑΝΟΡΜΟΥ: Μια πράξη ζωής με πραγματικό αντίκτυπο

Ο Συνεταιρισμός συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοβουλίες που προάγουν την κοινωνική υπευθυνότητα και ενισχύουν το θετικό του αποτύπωμα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Τα ερωτήματα της Ύδρας

Τα ποσοστά και οι αριθμοί δεν λένε τίποτα από μόνα τους, η δε είδηση για Ευρώπη-CrediaBank έσκασε σαν βόμβα στα ήσυχα νερά του νησιού

wedo.insure: Τι πρέπει πραγματικά να γνωρίζουμε για τα ηλεκτρικά πατίνια

Κάθε νέα μορφή μετακίνησης φέρνει μαζί της και νέες ευθύνες

Η αξία της πρόληψης στις επιχειρήσεις

Ο Π. Συμπεράς εξηγεί γιατί η έγκαιρη επένδυση στην πρόληψη μέσω της ασφάλισης αποτελεί βασικό στοιχείο μιας ώριμης επιχειρηματικής στρατηγικής

Δ. Μαζαράκης από την Ύδρα: Καμία πρόοδος στην Υγεία

Τι απάντησε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής σε σχετική ερώτηση του «IW» στην 26η Συνάντηση των (Αντ)ασφαλιστών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Έκθεση EY: Αυξάνεται η υιοθέτηση της αυτόνομης ΤΝ παρά τις ανησυχίες

Η ασφάλεια παραμένει ο βασικός προβληματισμός – 8 «πρωτοπόρες» αγορές κάνουν γρήγορες κινήσεις

Γεωργιάδης: «Η συνεργασία με το Κέντρο του Ιπποκράτους στο Σικάγο θα σώσει ζωές»

Τη σημασία της συνεργασίας του ελληνικού συστήματος υγείας με το πρότυπο oγκολογικό κέντρο επεσήμανε ο υπουργός Υγείας

Τα ερωτήματα της Ύδρας

Τα ποσοστά και οι αριθμοί δεν λένε τίποτα από μόνα τους, η δε είδηση για Ευρώπη-CrediaBank έσκασε σαν βόμβα στα ήσυχα νερά του νησιού

Εγκαινιάστηκε το Panormos Business Center με τη Δρ. Σμαρούλα Παντελή

Ένας νέος, σύγχρονος χώρος γνώσης, επικοινωνίας και ανάπτυξης για τον ασφαλιστικό κλάδο – Παρακολουθήστε το webinar

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή στο 13th Digital Banking Forum powered by Salesforce

Το #dbfo26 πραγματοποιείται υβριδικά στο Divani Caravel και στην πλατφόρμα LiveOn Events+ στις 26/5, υπό τη διοργάνωση της ethosEvents