back to top
8.1 C
Athens
Κυριακή 15 Μαρτίου 2026

To IW στον αγώνα “No Finish Line” με Μέγα Χορηγό την Εθνική Ασφαλιστική

Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου της χώρας όπου οι δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης ενώνουν τις δυνάμεις τους και τρέχουν από για πέντε ημέρες στην ειδική κυκλική διαδρομή που έχει δημιουργηθεί στην Αγορά του ΟΑΚΑ ξεκίνησε την Τετάρτη στις 9:30π.μ. παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων.

- Advertisement -

O διεθνής οργανισμός No Finish Line International και το «Μαζί για το Παιδί» από το 2017 έχουν συμπράξει για την διοργάνωση της μεγαλύτερης φιλανθρωπικής δράσης που γίνεται στην Ελλάδα, και φέτος στοχεύουν στην επίτευξη των 100.000 χιλιομέτρων που θα μετατραπούν σε χιλιάδες ευρώ για να υλοποιηθεί το φετινό πρόγραμμα στήριξης οικογενειών με παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας ή αναπηρία.

Μέχρι σήμερα το No Finish Line Athens έχει συγκεντρώσει και στηρίξει τα 30.000 παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με 193.162,50 ευρώ, χάρη στα 440.342 χιλιόμετρα των 47.780 συμμετεχόντων!

- Advertisement -

Κι επειδή τα ρεκόρ είναι για να… σπάνε, την Πέμπτη 16 Μαΐου στους παράλληλους αγώνες δρόμου ενός μιλίου (1.609,344μ), που διοργανώθηκαν την 2η ημέρα του 8ου NFL Athens σημειώθηκαν όχι ένα αλλά δύο νέα ρεκόρ, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή!

Η Εμμανουέλα Πλάκα του Αίαντα Σαλαμίνας μετά από μία συναρπαστική κούρσα που κρίθηκε στα τελευταία 100 μέτρα, τερμάτισε πρώτη στο ΑΝΤ1 Mile Run με χρόνο 4:54.30, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ντενίσα Μπάλα του Παναθηναϊκού ΑΟ, η οποία τερμάτισε σε 4:56.46 και 3η την Γλυκερία Σκάρκου του ΑΟΠ Φαλήρου που έκανε χρόνο 5:28.60. Ενώ στον αγώνα συμμετείχε και η Ντενίζ Δημάκη από τον ΓΑΣ Ιλισσός που τερμάτισε 6η με επίδοση 5:49.62.

Μεγάλος Χορηγός του 8ου No Finish Line Athens είναι η Εθνική Ασφαλιστική .

To IW βρέθηκε στον φιλανθρωπικό αγώνα NFL που διεξάγεται από 15-05-2024 έως και 19-05-2024 και σας παρουσιάζει στιγμιότυπα:

 

 

Νo Finish Line

Το εθνικό φεστιβάλ άθλησης-φιλανθρωπίας-ψυχαγωγίας, το No Finish Line Athens, ο μεγαλύτερος αγώνας δρόμου σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια, δίνει ραντεβού στην Αθήνα για 8η συνεχόμενη χρονιά, από Τετάρτη 15 Μαΐου έως Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στην Αγορά του ΟΑΚΑ.
Ο πενθήμερος αγώνας των 100 συνεχόμενων ωρών που υλοποιείται από το No Finish Line Athens σε συνεργασία με το Μαζί για το Παιδί και το ΟΑΚΑ και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και της Παραολυμπιακής Επιτροπής, συγκεντρώνει χρήματα και συμβάλλει σε ετήσια βάση στην υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων οργανώσεων, ιδρυμάτων και συλλόγων, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύει, επιμορφώνει και καλλιεργεί, νοοτροπία και κουλτούρα διάδοσης-στήριξης-συμμετοχής σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Το NFL Athens, πέραν του φιλανθρωπκού χαρακτήρα και της στήριξης 30.000 παιδιών του Μαζί για το Παιδί, έχει στο πρόγραμμά του πολλές παράλληλες δράσεις, που το καθιστούν ένα μοναδικό γεγονός, το οποίο βραβεύεται ετησίως ως το κορυφαίο φιλανθρωπικό, κοινωνικό, ψυχαγωγικό και αθλητικό δρώμενο στην Ελλάδα, προσφέροντας ένα πολύ προσιτό πακέτο συμμετοχής σε κάθε οικογένεια, σχολείο, σύλλογο, εταιρεία και μεμονωμένα άτομα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το Bancassurance της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Πειραιώς ξεκινά…

Τη μεγάλη διαφορά στο τραπεζοασφαλιστικό κανάλι ετοιμάζεται να κάνει η ασφαλιστική, ενώ η τράπεζα δεν μοιάζει να βιάζεται ούτε με την NN ούτε με την ERGO

Στη μαγευτική Αλσατία ταξίδεψε η Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Κοινή υπόσχεση, στο επόμενο ταξίδι όχι απλώς να μη λείψει κανείς, αλλά «η ομάδα να είναι πολυπληθέστερη με νέους Συνεργάτες και νέες συμμετοχές»

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: Η σημασία του ποιοτικού ύπνου για την υγεία και την ευεξία

Η Εθνική Ασφαλιστική καλεί το κοινό να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις συνήθειες ύπνου και να υιοθετήσει πρακτικές που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητάς του

Το Youth Leaders 2026 επιστρέφει στην Αθήνα με ελεύθερη είσοδο

Η Εθνική Ασφαλιστική συμμετέχει στην εκδήλωση, καλώντας τους νέους να γνωριστούν με την ομάδα της και να ενημερωθούν για επαγγελματικές ευκαιρίες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Το Bancassurance της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Πειραιώς ξεκινά…

Τη μεγάλη διαφορά στο τραπεζοασφαλιστικό κανάλι ετοιμάζεται να κάνει η ασφαλιστική, ενώ η τράπεζα δεν μοιάζει να βιάζεται ούτε με την NN ούτε με την ERGO

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: Η σημασία του ποιοτικού ύπνου για την υγεία και την ευεξία

Η Εθνική Ασφαλιστική καλεί το κοινό να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις συνήθειες ύπνου και να υιοθετήσει πρακτικές που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητάς του

«Πρωινό με τη Διοίκηση»: Μια νέα πρωτοβουλία ανοιχτού διαλόγου στον όμιλο Reale

Εργαζόμενοι διαφόρων τμημάτων θα έχουν τακτικά την ευκαιρία να μοιράζονται απορίες και ιδέες σε ένα περιβάλλον διαφάνειας και εποικοδομητικής συνεργασίας

Ξεπέρασε τους 30.000 δρομείς ο 14ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας – Μέγας Χορηγός με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα η ERGO

Οι πρωτοβουλίες της εταιρείας ενισχύουν σταθερά τη σύνδεσή της με το κοινωνικό σύνολο, προάγοντας τη συμμετοχή, την ευεξία και την ασφάλεια

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Προστάτεψε το συκώτι σου. Σώσε τον Κίτρινο Ήρωα!»

Καμπάνια ενημέρωσης της ΕΕΜΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ηπατικής Υγείας

Το Bancassurance της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Πειραιώς ξεκινά…

Τη μεγάλη διαφορά στο τραπεζοασφαλιστικό κανάλι ετοιμάζεται να κάνει η ασφαλιστική, ενώ η τράπεζα δεν μοιάζει να βιάζεται ούτε με την NN ούτε με την ERGO

Στη μαγευτική Αλσατία ταξίδεψε η Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Κοινή υπόσχεση, στο επόμενο ταξίδι όχι απλώς να μη λείψει κανείς, αλλά «η ομάδα να είναι πολυπληθέστερη με νέους Συνεργάτες και νέες συμμετοχές»

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: Ο καλός ύπνος ως βασική προϋπόθεση υγείας

Η χρόνια στέρηση ύπνου συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο για σειρά νοσημάτων και αυξάνει την πιθανότητα τροχαίων και εργατικών ατυχημάτων

Στουρνάρας: Οι γεωπολιτικές εντάσεις μπορεί να αναζωπυρώσουν τον πληθωρισμό

Τις προκλήσεις αλλά και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας ανέλυσε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος σε ομιλία του στο CEOs Club