Με μεγάλη προσμονή ανακοινώνεται η διεξαγωγή του 4ου Ετήσιου Συνεδρίου ΠΑΝΟΡΜΟΥ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2025 στην Αίθουσα Theo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.
Το συνέδριο υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη επιτυχία, καινοτομία, πρωτοπορία και συνεργατικότητα, προσελκύοντας επαγγελματίες από τον ασφαλιστικό κλάδο και τους συναφείς τομείς.
Οι διοργανωτές καλούν το κοινό να μείνει συντονισμένο για την ανακοίνωση του πλήρους προγράμματος, καθώς και των ομιλητών που θα συμμετάσχουν. Το συνέδριο, πλέον θεσμός για τον χώρο της ασφάλισης και της καινοτομίας, στοχεύει να αποτελέσει πλατφόρμα για ανταλλαγή ιδεών, παρουσίαση νέων τάσεων και ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ επιχειρήσεων και επαγγελματιών.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό το πρίσμα της ενίσχυσης του δικτύου ΠΑΝΟΡΜΟΣ, που συνδέει εταιρείες, επαγγελματίες και ερευνητές, προωθώντας πρωτοβουλίες καινοτομίας στον χώρο των ασφαλίσεων και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.