back to top
15.2 C
Athens
Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2026

Την 1η Οκτωβρίου ανοίγει τις πύλες του το 12ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της GAMA στην Ελλάδα

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση έρχεται την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2025, με το 12ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της GAMA στην Ελλάδα, που διοργανώνουν η ΕΣΑΠΕ και η GAMA Global Hellas–Cyprus, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς).

Το Insurance World, ως χορηγός επικοινωνίας, θα μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες για ένα συνέδριο που αναμένεται να αποτελέσει κορυφαία στιγμή για τον κλάδο.

- Advertisement -

Το φετινό συνέδριο έχει θέμα «The New Era of Leadership» και θα διεξαχθεί διά ζώσης, από τις 11:00 έως τις 17:40, δίνοντας έμφαση στη γνώση, στη διαδραστικότητα και στη δικτύωση. Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν απονομές βραβείων παγκόσμιου επιπέδου της GAMA Global, σε επαγγελματίες που διακρίθηκαν διεθνώς για την κορυφαία παραγωγικότητά τους.

Στο βήμα θα ανέβουν διακεκριμένοι ομιλητές από την παγκόσμια ασφαλιστική βιομηχανία: η Bonnie Godsman, President & CEO της GAMA Global, ο Ed Deutschlander, CEO της North Star Resource Group με εισήγηση «Four Decades of Wisdom and Best Practices», ο Κωνσταντίνος Κίντζιος με την ομιλία «Character eats talent for breakfast», ο Παραολυμπιονίκης Στέλιος Μαλακόπουλος με το θέμα «A second chance» και ο Θοδωρής Σπηλιώτης με την ξεχωριστή παρουσίαση «Ο Καραγκιόζης CEO».

- Advertisement -

Παράλληλα, θα διεξαχθούν πάνελ στελεχών ασφαλιστικών εταιρειών και συντονιστών ασφαλιστικών πρακτόρων για τις προκλήσεις και τα χαρακτηριστικά της νέας ηγεσίας στην ασφαλιστική αγορά.

Το αναλυτικό πρόγραμμα ξεκινά με προσέλευση στις 10:30, επίσημη έναρξη στις 11:00 από τη Φανή Θεοφανίδου, χαιρετισμούς επισήμων και Gold Χορηγών, καθώς και την τοποθέτηση της Bonnie Godsman. Στη συνέχεια ακολουθούν βραβεύσεις συντονιστών ασφαλιστικών πρακτόρων, οι ομιλίες των Ed Deutschlander, Κωνσταντίνου Κίντζιου, Στέλιου Μαλακόπουλου και Θοδωρή Σπηλιώτη, δύο μεγάλα πάνελ συζήτησης, ενώ το συνέδριο θα ολοκληρωθεί στις 17:40 με την αλλαγή Προεδρίας της GAMA Global Hellas–Cyprus.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών. Gold Sponsors είναι οι ERB Cyprialife, Eurolife FFH και NN Hellas, Silver Sponsors οι Interamerican και Εθνική Ασφαλιστική, ενώ Bronze Sponsors οι Grawe Insurance Company (Cyprus) Ltd και ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο εγγραφής. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την ΕΣΑΠΕ (www.esape.gr) και τη GAMA Global Hellas–Cyprus (www.gamahellas.com), καθώς και μέσω της κας Ρούλας Τσεκουρλούκη στα τηλέφωνα 210 9242707 και 210 9221573 ή στο email info@esape.gr.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Eurolife FFH: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 3ος ακαδημαϊκός κύκλος για τους συνεργάτες Β. Ελλάδας

Το πρόγραμμα «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης» υλοποιείται σε συνεργασία με το ΠΑΠΕΙ

Στηρίζοντας την κοινωνία με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα

Ο Στ. Γκόργκας περιγράφει την αταλάντευτη προσπάθεια της Syndea να υποστηρίζει την κοινωνία όχι μόνο μέσω προϊόντων, αλλά και με την καθημερινή της λειτουργία

Ασφάλιση πιστώσεων: Θωράκιση των B2B συναλλαγών σε έναν κόσμο αυξημένης αβεβαιότητας

Η Μ. Παπαζαρκάδα, Coface, περιγράφει ένα ολοκληρωμένο εργαλείο διαχείρισης κινδύνου, ιδίως για ΜμΕ που χρειάζονται ασφαλέστερους όρους επέκτασης

Η αξία της ιδιωτικής ασφάλισης φαίνεται περισσότερο στις δύσκολες στιγμές

Σε γεγονότα μεγάλων φυσικών καταστροφών η Interasco στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους που επλήγησαν, με άμεσες και ουσιαστικές αποζημιώσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Κύκλος σεμιναρίων «Χτίζοντας Βιώσιμη Ασφαλιστική Καριέρα» από το ΕΕΑ

Στις 2 Μαρτίου το 1o webinar, με θέμα «Συστάσεις – Οργάνωση – Προγραμματισμός»

Π. Ξένος για φυσικές καταστροφές: «Κάθε 1 ευρώ που δαπανάται στην πρόληψη ισοδυναμεί με 8 ευρώ σε μέτρα αποζημιώσεων»

Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει το βήμα στον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Και Αν Συμβεί… Να επενδύσεις στον εαυτό σου ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής;

H Κ. Χαραλαμπίδου, MDRT Country Chair, σε ένα podcast αφιερωμένο στην επαγγελματική εξέλιξη και στον ρόλο της αριστείας στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«Άλμα Ζωής»: Γυναίκες στηρίζουν γυναίκες με καρκίνο μαστού

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντριών του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη, βασισμένο στο πρότυπο Reach to Recovery, προσφέρει γέφυρα κατανόησης και δύναμης

Γ. Παπαδημητρίου: «Στα 100 χρόνια λειτουργίας της EY, ένας ενάρετος κύκλος μεταφράζεται σε κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον»

Σε μια σημαδιακή χρονιά, η EY Ελλάδος απέσπασε 3 νέες σημαντικές διακρίσεις ως εργοδότης

GIRLS2CYBER: Το Ελληνικό Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο ψηφιακής ενδυνάμωσης των κοριτσιών

Το GIRLS2CYBER στοχεύει να γεφυρώσει το τεχνολογικό χάσμα των φύλων και να εμπνεύσει κορίτσια 12-15 ετών να ανακαλύψουν τον κόσμο της κυβερνοασφάλειας

4 στους 10 εργαζόμενους χωρίς αξιολόγηση, εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης

Έρευνα του kariera.gr διαπιστώνει κενό ανάμεσα στις ανάγκες των εργαζομένων και σε όσα εφαρμόζονται στην πράξη από την πλευρά των επιχειρήσεων

Kaspersky: Αύξηση 15% στις κακόβουλες επιθέσεις μέσω email το 2025

Βασικές τάσεις στο spam και στο phishing μέσω email, αλλά και μέτρα προστασίας