back to top
14.2 C
Athens
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025

Θεσσαλονίκη: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow με την υποστήριξη της Eurolife FF

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος

Το πρόγραμμα «ΜΑΜΑ – Στηρίζουμε τις νέες και μέλλουσες μαμάδες», που πραγματοποιείται από το  SolidarityNow με την υποστήριξη της Eurolife FFH, ξεκίνησε και επίσημα πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που θέλουν να ενημερωθούν και να ενδυναμωθούν σχετικά με τη φροντίδα της μητέρας, του μικρού παιδιού και όλης της οικογένειας. Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών στην Ελλάδα, για αυτό και συνεργάζεται με οργανισμούς με τους οποίους μοιράζεται τις ίδιες αξίες για την υλοποίηση πρωτοβουλιών που θα έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στις ζωές τους. Ένας από αυτούς τους οργανισμούς είναι και το SolidarityNow, που έχει σταθερό στόχο να παρέχει υποστήριξη στα ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας μέσα από καινοτόμες δράσεις. 

- Advertisement -

Στο πλαίσιο του προγράμματος «ΜΑΜΑ», παρέχεται ατομική και ομαδική συμβουλευτική σχετικά με θέματα όπως η διατροφή, η άσκηση και η φροντίδα στην περίοδο της εγκυμοσύνης, η προετοιμασία για τον τοκετό, ο θηλασμός και η φροντίδα του μωρού. Σε γονείς με μωρά και νήπια έως 2 ετών παρέχεται συμβουλευτική για την παιδική διατροφή και τη γονεϊκότητα. Παράλληλα, η ομάδα διοργανώνει συζητήσεις και δράσεις ευαισθητοποίησης για θέματα περιγεννητικής φροντίδας και γονεϊκότητας. 

Το πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη για ολόκληρο το 2023, από ομάδα εξειδικευμένων στελεχών της οργάνωσης, με στόχο την παροχή κατάλληλης υποστήριξης και φροντίδας στους συμμετέχοντες, ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στον νέο ρόλο της ζωής τους. Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα παροχής υποστήριξης και διαδικτυακά, εξυπηρετώντας με αυτόν τον τρόπο γυναίκες και οικογένειες που δυσκολεύονται να μετακινηθούν ή κατοικούν εκτός Θεσσαλονίκης. 

- Advertisement -

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, και η ομάδα του προγράμματος του SolidarityNow θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους.

H Eurolife FFH επέλεξε να στηρίξει το νέο πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» στο πλαίσιο των κοινωνικών της προγραμμάτων, καθώς είναι μια εταιρεία που από το 2019 βρίσκεται σταθερά δίπλα στις οικογένειες της χώρας μας μέσα από τις ολοκληρωμένες πρωτοβουλίες που πραγματοποιεί και υποστηρίζει με συνέπεια. Πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με τη στήριξη των ζευγαριών και των γυναικών που θέλουν να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους, την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα και την υποστήριξη της οικογένειας στη χώρα μας γενικότερα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

H Eurolife FFH στηρίζει το ΕΕΑ για την παροχή δωρεάν επαναπιστοποιήσεων στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Η Eurolife FFH επενδύει διαχρονικά στη γνώση και στην εξέλιξη των στελεχών του ασφαλιστικού κλάδου

The Fair Five: Η Eurolife FFH μεταμορφώνει τη διαδικασία των αποζημιώσεων οχήματος με ΤΝ

Το προηγμένο σύστημα σημαίνει «λιγότερη γραφειοκρατία και περισσότερο χρόνο για ουσιαστική, ανθρώπινη εξυπηρέτηση»

ΕΕΑ: Δωρεάν επαναπιστοποιήσεις σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές για συμπλήρωση ωρών του 2025

Aσφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη την Ελλάδα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της σχετικής φόρμας

Ένας αιώνας ΕΕΑ: Όταν ο θεσμός ξεπερνά τον εαυτό του! (Βίντεο)

Το Επιμελητήριο, υπό την ηγεσία της σημερινής Διοίκησης του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, έχει πετύχει κάτι που λίγοι θεσμοί καταφέρνουν

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

H Eurolife FFH στηρίζει το ΕΕΑ για την παροχή δωρεάν επαναπιστοποιήσεων στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Η Eurolife FFH επενδύει διαχρονικά στη γνώση και στην εξέλιξη των στελεχών του ασφαλιστικού κλάδου

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη «In Motion for Everyone»: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας, ο Ευ. Αυγουλάς και η Ι.Μ. Γκέρτσου πρόσφεραν μια βιωματική εμπειρία εξοικείωσης με την αναπηρία

Η Humanity Greece χαρτογραφεί για πρώτη φορά τον εθελοντισμό στην Ελλάδα – Βίντεο

Και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού φωταγωγεί εμβληματικά σημεία της χώρας

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Μ. Παπαζαρκάδα: «Θέλουμε να είμαστε ο πρώτος συνεργάτης που σκέφτεται κάθε επιχειρηματίας όταν χρειάζεται ασφάλεια και αξιοπιστία» 

Η Country Manager της Coface στην Ελλάδα μιλά στο Insurance World και στον Λάμπρο Ρόδη για τη φιλοσοφία, τη στρατηγική και το όραμα της εταιρείας

EIOPA: Νέο εργαλείο εκτίμησης κινδύνου φυσικών καταστροφών για ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων

Η ανάπτυξη μιας πανευρωπαϊκής πλατφόρμας ενημέρωσης θεωρείται κρίσιμο βήμα προς τη βελτίωση της κλιματικής ανθεκτικότητας

ΥΕΚΑ: Σύσταση για τη λήψη μέτρων προστασίας των εργαζομένων εξαιτίας της κακοκαιρίας

Τα μέτρα που οφείλουν να λαμβάνουν οι εργοδότες για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων τους επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο

Αυτό είναι το νέο ΔΣ του ΣΠΑΤΕ – Επικεφαλής ο Γ. Χατζηγεωργάκης

Πρόεδρος για τη θητεία διοίκησης 2025-2027 αναλαμβάνει ο πλειοψηφών σύμβουλος Γεώργιος Χατζηγεωργάκης – Νέες παρουσίες στο ΔΣ

H Eurolife FFH στηρίζει το ΕΕΑ για την παροχή δωρεάν επαναπιστοποιήσεων στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Η Eurolife FFH επενδύει διαχρονικά στη γνώση και στην εξέλιξη των στελεχών του ασφαλιστικού κλάδου