back to top
14.2 C
Athens
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025

Στον Θάνο Κουλουτμπάνη το σύνολο των μετοχών της Infotrust

Στην εξαγορά του υπολειπόμενου 30% των εταιρειών Infotrust ΑΕ και Infotrust AEBEK, κατέχοντας πλέον το 100% των δύο εταιρειών, προχώρησε η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΕ (με διακριτικό τίτλο ComnCom) του Θάνου Κουλουτμπάνη, έναντι τιμήματος ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΕ, τον Ιανουάριο του 2023, είχε προχωρήσει στην εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών 70% της ασφαλιστικής Infotrust ΑΕ και της Infotrust AEBEK έναντι τιμήματος 2 εκατ. ευρώ.

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Infotrust κ. Θάνος Κουλουτμπάνης δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την πορεία που πραγματοποιεί τον τελευταίο χρόνο η ασφαλιστική εταιρεία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι σταθερός στόχος παραμένει η δημιουργία νέων δεδομένων στην Ασφαλιστική Πρακτόρευση. «Η επένδυσή αυτή επιβεβαιώνει την πεποίθηση της ComnCom ότι η αγορά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης έχει τεράστιες προοπτικές. Η Infotrust θα πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις και θα έχει ηγετική θέση με κινητήριο μοχλό το δίκτυο των συνεργατών της», σημειώνει ο ίδιος.

Η Infotrust εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον συνιδρυτή της εταιρείας Γιώργο Κόπτση για την πολύτιμη συνεισφορά του αυτά τα χρόνια και εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας.

- Advertisement -

Η INFOTRUST είναι το μεγαλύτερο Ασφαλιστικό Πρακτορείο στη Βόρεια Ελλάδα και βρίσκεται σταθερά στις πέντε πρώτες θέσεις της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης πανελλαδικά.

Με 24 χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένο προσωπικό, η Infotrust έχει παρουσία σε 41 νομούς, υποκατάστημα στην Αθήνα, δίκτυο 450 συνεργατών, 80.000 πελάτες και τζίρο που ξεπερνάει τα 23 εκατομμύρια ασφάλιστρα ετησίως.

Ο κ. Κουλουτμπάνης είναι μέτοχος – επενδυτής σε εταιρείες πληροφορικής, ΑΠΕ, ενεργειακής διαχείρισης, real estate και start ups. Από τον Δεκέμβριο του 2017 είναι Γ’ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ενώ την περίοδο 2020 – 2022 διατέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Infotrust ΑΕ προχωρά σε νέα στρατηγική εξαγορά, ενισχύοντας καθοριστικά την παρουσία της

Η κίνηση ολοκληρώνει τη διαμεσολαβητική παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά και την επεκτείνει στην Κύπρο

Infotrust: Ταξίδι επιβράβευσης στο Βουκουρέστι – Μία ομάδα, μια κουλτούρα επιτυχίας

Στη διάρκεια του ταξιδιού, στελέχη και συνεργάτες γιόρτασαν την ολοκλήρωση μιας χρονιάς γεμάτης ανάπτυξη και δημιουργικότητα

Infotrust: Νέο στέλεχος Λοιπών Κλάδων με εμπειρία στις Γενικές Ασφαλίσεις

Ο Γ. Βάιμπεργ έχει εργαστεί σε σημαντικές εταιρείες, όπως οι Ergo Hellas, Athens Insurance Brokers και Brokers Union

Infotrust – VIDAVO: Το tele-underwriting ανοίγει νέο κεφάλαιο στην ελληνική ασφάλιση

Η καινοτομία μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τον κλάδο, που διαφορετικά κινδυνεύει να μείνει πίσω σε σχέση με ώριμες αγορές

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Όμιλος Φωτιάδη: Οι δηλώσεις για το ασφαλιστικό mega deal με την Alpha Bank

O κυπριακός όμιλος προβλέπεται να διατηρήσει σημαντική συμμετοχή στο ενοποιημένο σχήμα Universal Life-Altius, με τη διοίκηση να ασκείται από κοινού

ICAP CRIF: Αυτοί είναι οι TRUE LEADERS του 2024

Στους 115 νικητές της λαμπρής διοργάνωσης συγκαταλέγονται οι Allianz, Interamerican και Ιατρόπολις

Στο ίδιο ποσοστό οι ευρωπαϊκές απατηλές συναλλαγές, αυξημένη η αξία τους – Πού βρίσκεται η Ελλάδα

Καλές οι επιδόσεις της χώρας μας στις ασφαλείς συναλλαγές, σύμφωνα με τα στοιχεία των ΕΚΤ και ΕΑΤ για το 2024

Επέτειος 100 χρόνων από την εισαγωγή της Alpha Bank στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Η επέτειος, κατά τον Β. Ψάλτη, βρίσκει την τράπεζα «σε μια περίοδο ισχύος, μετασχηματισμού και αυξημένης εξωστρέφειας»

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Ευριπίδης Παναγιωτίδης: «Το γραφείο μας είναι για τα δύσκολα»

Ο επικεφαλής του Πρακτορείου «Ασφάλειες Παναγιωτίδης» μιλά μεταξύ άλλων για την πορεία του και τα οφέλη μιας τεχνογνωσίας που βασίζεται στη διεθνή εμπειρία

Όμιλος Φωτιάδη: Οι δηλώσεις για το ασφαλιστικό mega deal με την Alpha Bank

O κυπριακός όμιλος προβλέπεται να διατηρήσει σημαντική συμμετοχή στο ενοποιημένο σχήμα Universal Life-Altius, με τη διοίκηση να ασκείται από κοινού

Αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στην Εθνική Ασφαλιστική ο Γ. Κώτσαλος

Ποιος φέρεται να αποχωρεί από το υφιστάμενο ΔΣ της εταιρείας, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες του «IW»

Πολιτική συμφωνία για τη Retail Investment Strategy

Thea Utoft Høj Jensen, Insurance Europe: «Συμφωνία ορόσημο για την SIU, αλλά όχι το τέλος της διαδικασίας»

Χακαρίστηκε η σελίδα του ΠΣΑΣ στο Fb – Άμεση επαναφορά με νέα παρουσία στα social media

Με την αντίδρασή του ο ΠΣΑΣ έστειλε το μήνυμα ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν επηρεάζουν ούτε τη λειτουργία ούτε τη θεσμική του παρουσία