back to top
32 C
Athens
Δευτέρα 23 Ιουνίου 2025

ΠΣΣΑΣ: Υπάρχουμε… διότι υπάρχουν οι συνάνθρωποί μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων και τα Μέλη του εκφράζουν την ειλικρινή συμπαράσταση προς τους πυρόπληκτους στην Εύβοια, την Αττική και την Πελοπόννησο που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, συμμετέχοντας άμεσα στις ενέργειες ανακούφισης των πληγέντων.

Χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν ανάγκη αρωγής με καθημερινές πράξεις αλληλεγγύης,  ανακουφίζοντας στο ελάχιστο τον πόνο και την θλίψη που νιώθουν οικογενειάρχες, επαγγελματίες, παιδιά, γιαγιάδες και παππούδες που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τους κόπους μίας ζωής, όχι όμως την ελπίδα τους.

- Advertisement -

Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση είναι παρούσα και ο καθένας από εμάς έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να παρέχει την αλληλεγγύη του μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα υποστήριξης.

Ο ΠΣΣΑΣ ανταποκρινόμενος άμεσα στο κάλεσμα της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που ανέλαβε για την στήριξη των πληγέντων, προσφέρει περισσότερα από 700kg τρόφιμα διαρκείας και άλλα είδη 1ης ανάγκης στο ΕΕΑ για τον συντονισμό της διανομής τους.

- Advertisement -

Είναι δεδομένο ότι όλη η Ασφαλιστική Κοινότητα θα πράξει το καλύτερο δυνατό για την υποστήριξη των συμπολιτών μας, ασφαλισμένων και ανασφάλιστων, στο πλαίσιο της Κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης.

Ως Σύνδεσμος θα συνεχίσουμε έμπρακτα να υποστηρίζουμε με πράξεις τους συμπολίτες μας διότι οι ανάγκες τους είναι διαχρονικές.

Επιπλέον, οποιοδήποτε μέλος μας ή συμπολίτης μας επιθυμεί να προσφέρει ατομική βοήθεια σε είδη 1ης ανάγκης, ας ακολουθήσει τον κάτωθι σύνδεσμο για να ενημερωθεί για περισσότερες λεπτομέρειες. 

https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/to-e-e-a-sigkentroni-idi-protis-anagkis-gia-tous-piropliktous/

Δεν είναι πρωτοβουλία. Είναι θέμα ευθύνης, ανθρωπιάς και συμπαράστασης προς τους πληγέντες συμπολίτες μας με πράξεις αλληλεγγύης!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ασφάλεια σπιτιού στην Ελλάδα: Τι άλλαξε μέσα σε έναν χρόνο;

Δοκιμαζόμαστε από φωτιές κάθε καλοκαίρι; Δοκιμαζόμαστε. Είχαμε, ειδικά τα τελευταία χρόνια, εκτεταμένες πλημμύρες με τεράστιες καταστροφές;

Ξεκινούν οι πληρωμές της πρώτης Κρατικής Αρωγής για τους πυρόπληκτους

«Σήμερα πιστώθηκαν οι πόροι του προγράμματος και την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι πληρωμές της Πρώτης Κρατικής Αρωγής» στους πληγέντες από τις φωτιές στην Αττική

Ο ΠΣΣΑΣ έγινε ΕΣΑΠΕ: Νέο όνομα και ισχυρές προοπτικές για το μέλλον

Σε μια διαδικτυακή εκδήλωση παρουσία κορυφαίων θεσμικών εκπροσώπων της διαμεσολάβησης και της ασφαλιστικής αγοράς, ο ΠΣΣΑΣ ανακοίνωσε τη νέα του ονομασία, προχωρώντας σε μια νέα εποχή μετά τα 35 χρόνια πετυχημένης παρουσίας.

Ο ΠΣΣΑΣ έγινε ΕΣΑΠΕ: Νέο όνομα και ισχυρές προοπτικές για το μέλλον

Σε μια διαδικτυακή εκδήλωση παρουσία κορυφαίων θεσμικών εκπροσώπων της διαμεσολάβησης και της ασφαλιστικής αγοράς, ο ΠΣΣΑΣ ανακοίνωσε τη νέα του ονομασία, προχωρώντας σε μια νέα εποχή μετά τα 35 χρόνια πετυχημένης παρουσίας.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

H Generali στο Release Athens Festival!

Η Generali συμμετέχει δυναμικά στο φετινό Release Athens Festival 2025, έναν από τους πιο αγαπημένους μουσικούς θεσμούς της πόλης

Το νέο ΔΣ του ΕΙΑΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, το οποίο εξελέγη από τη Γενική Συνέλευση

Sofos Insurance Agency: Βράβευση για δεύτερη συνεχή χρονιά από την APEIRON / TRIGLAV

Σε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιουνίου στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά στο Μικρολίμανο, η Sofos Insurance Agency τιμήθηκε

H Generali χορηγός του Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής

Η Generali, συνεπής στη δέσμευσή της για στήριξη του πολιτισμού και της τοπικής κοινωνίας, αποτελεί χορηγό του Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Οικοδόμηση ανθεκτικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο

Καθώς η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου συνεχίζει να αντιμετωπίζει οικονομική αστάθεια, κανονιστικές αλλαγές και προκλήσεις που σχετίζονται

Greek Space Tech Forum 2025: Δυναμικό παρών δίνουν οι ελληνικές startup

Δυναμικό παρών στο Greek Space Tech Forum 2025 δίνουν ελληνικές startup που δραστηριοποιούνται στο ευρύτερο οικοσύστημα του διαστήματος

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Πυροπροστασία και Ασφάλιση Περιουσίας. Εκπαίδευση Συνεργατών για τα σύγχρονα δεδομένα

Μια ξεχωριστή εκπαίδευση για τους συνεργάτες της, πραγματοποίησε η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική στις αρχές Ιουνίου.

Insurance Conference 2025: Η Ασφαλιστική Αγορά σε Μετάβαση

Η ελληνική ασφαλιστική αγορά διανύει μια περίοδο μετάβασης και στρατηγικού μετασχηματισμού

16 δισεκατομμύρια κωδικοί από Apple, Google & Facebook εκτέθηκαν στο διαδίκτυο

Μια από τις μεγαλύτερες διαρροές δεδομένων όλων των εποχών...