back to top
17.2 C
Athens
Τετάρτη 6 Μαΐου 2026

ΠΣΣΑΣ: Υπάρχουμε… διότι υπάρχουν οι συνάνθρωποί μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων και τα Μέλη του εκφράζουν την ειλικρινή συμπαράσταση προς τους πυρόπληκτους στην Εύβοια, την Αττική και την Πελοπόννησο που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, συμμετέχοντας άμεσα στις ενέργειες ανακούφισης των πληγέντων.

Χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν ανάγκη αρωγής με καθημερινές πράξεις αλληλεγγύης,  ανακουφίζοντας στο ελάχιστο τον πόνο και την θλίψη που νιώθουν οικογενειάρχες, επαγγελματίες, παιδιά, γιαγιάδες και παππούδες που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τους κόπους μίας ζωής, όχι όμως την ελπίδα τους.

- Advertisement -

Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση είναι παρούσα και ο καθένας από εμάς έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να παρέχει την αλληλεγγύη του μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα υποστήριξης.

Ο ΠΣΣΑΣ ανταποκρινόμενος άμεσα στο κάλεσμα της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που ανέλαβε για την στήριξη των πληγέντων, προσφέρει περισσότερα από 700kg τρόφιμα διαρκείας και άλλα είδη 1ης ανάγκης στο ΕΕΑ για τον συντονισμό της διανομής τους.

- Advertisement -

Είναι δεδομένο ότι όλη η Ασφαλιστική Κοινότητα θα πράξει το καλύτερο δυνατό για την υποστήριξη των συμπολιτών μας, ασφαλισμένων και ανασφάλιστων, στο πλαίσιο της Κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης.

Ως Σύνδεσμος θα συνεχίσουμε έμπρακτα να υποστηρίζουμε με πράξεις τους συμπολίτες μας διότι οι ανάγκες τους είναι διαχρονικές.

Επιπλέον, οποιοδήποτε μέλος μας ή συμπολίτης μας επιθυμεί να προσφέρει ατομική βοήθεια σε είδη 1ης ανάγκης, ας ακολουθήσει τον κάτωθι σύνδεσμο για να ενημερωθεί για περισσότερες λεπτομέρειες. 

https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/to-e-e-a-sigkentroni-idi-protis-anagkis-gia-tous-piropliktous/

Δεν είναι πρωτοβουλία. Είναι θέμα ευθύνης, ανθρωπιάς και συμπαράστασης προς τους πληγέντες συμπολίτες μας με πράξεις αλληλεγγύης!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ο ΠΣΑΣ εύχεται καλή χρονιά με ευθύνη, ελπίδα και έμπρακτη αλληλεγγύη

Η δράση του Συνδέσμου στη Δομή Φιλοξενίας Οινοφύτων αποτύπωσε αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της κοινωνίας και του ασφαλιστικού κλάδου

Χριστουγεννιάτικη «αγκαλιά» σε κοινωνικές δομές από το ΕΕΑ

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Θέλουμε και είμαστε δίπλα στην κοινωνία, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και πίστης σε ένα καλύτερο αύριο»

ΜΙΝΕΤΤΑ: Εβδομάδα ΕΚΕ για 7η χρονιά, με δράσεις για τον συνάνθρωπο

Η ασφαλιστική δίνει κάθε χρόνο τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να συμμετάσχουν ενεργά σε δράσεις προσφοράς, εκπαίδευσης και αλληλεγγύης

Στο BeWell Festival 2025 η ευεξία έγινε γιορτή

Οι ποικίλες δράσεις του φεστιβάλ έδωσαν στους συμμετέχοντες ισχυρό έναυσμα για μια καλύτερη και πιο ισορροπημένη ζωή

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Anytime ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία – Βίντεο

Έμφαση στην ενίσχυση των πωλήσεων, στην αναγνωρισιμότητα του brand και στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών

Mega Brokers: Πάνω από 1 εκατ. ευρώ επιβράβευση για προσωπικό και συνεργάτες

Bonus, επιπλέον αμοιβές και παροχές επισφραγίζουν την επιτυχία του 2025

Η Εθνική Ασφαλιστική για 10η χρονιά στο πλευρό του No Finish Line Athens

Περισσότερες από 2.200 συμμετοχές εργαζομένων και 24.661 χιλιόμετρα για καλό σκοπό

Αλλεργίες και οδήγηση – ένας υποτιμημένος κίνδυνος την άνοιξη

Ειδικοί, όπως η Apeiron Insurance Project, επισημαίνουν ότι το πρόβλημα συγκέντρωσης συχνά επιδεινώνεται από τη χρήση αντιισταμινικών φαρμάκων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στις «Συμπληγάδες» του Ορμούζ η ευρωπαϊκή οικονομία

Οι εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν βραχυπρόθεσμα την αγορά Αμοιβαίων Κεφαλαίων, και άλλα θέματα που θα διαβάσετε στο νέο «ΧΡΗΜΑ Week»

Τα μηνύματα των ραντάρ της ERGO και της Munich Re προς τους ασφαλιστές

Η έκθεση «Tech Trend Radar 2026» συνοψίζει τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις που διαμορφώνουν τον ασφαλιστικό κλάδο τα επόμενα χρόνια

Η Anytime ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία – Βίντεο

Έμφαση στην ενίσχυση των πωλήσεων, στην αναγνωρισιμότητα του brand και στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών

ΕΕΑ για 4ημερη εργασία: «Να δρούμε σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας»

Το Επιμελητήριο διακρίνει πιθανότητες υλοποίησης σε περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων, αλλά ύστερα από διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς

Στρατηγική συνεργασία με τον Νικήτα Ε. Κουτσουράη ανακοίνωσε η Karavias

Το έμπειρο στέλεχος θα συμβάλει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων με έμφαση στην καινοτομία