back to top
19.7 C
Athens
Κυριακή 24 Μαΐου 2026

ΠΣΣΑΣ: Υπάρχουμε… διότι υπάρχουν οι συνάνθρωποί μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων και τα Μέλη του εκφράζουν την ειλικρινή συμπαράσταση προς τους πυρόπληκτους στην Εύβοια, την Αττική και την Πελοπόννησο που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, συμμετέχοντας άμεσα στις ενέργειες ανακούφισης των πληγέντων.

Χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν ανάγκη αρωγής με καθημερινές πράξεις αλληλεγγύης,  ανακουφίζοντας στο ελάχιστο τον πόνο και την θλίψη που νιώθουν οικογενειάρχες, επαγγελματίες, παιδιά, γιαγιάδες και παππούδες που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τους κόπους μίας ζωής, όχι όμως την ελπίδα τους.

- Advertisement -

Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση είναι παρούσα και ο καθένας από εμάς έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να παρέχει την αλληλεγγύη του μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα υποστήριξης.

Ο ΠΣΣΑΣ ανταποκρινόμενος άμεσα στο κάλεσμα της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που ανέλαβε για την στήριξη των πληγέντων, προσφέρει περισσότερα από 700kg τρόφιμα διαρκείας και άλλα είδη 1ης ανάγκης στο ΕΕΑ για τον συντονισμό της διανομής τους.

- Advertisement -

Είναι δεδομένο ότι όλη η Ασφαλιστική Κοινότητα θα πράξει το καλύτερο δυνατό για την υποστήριξη των συμπολιτών μας, ασφαλισμένων και ανασφάλιστων, στο πλαίσιο της Κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης.

Ως Σύνδεσμος θα συνεχίσουμε έμπρακτα να υποστηρίζουμε με πράξεις τους συμπολίτες μας διότι οι ανάγκες τους είναι διαχρονικές.

Επιπλέον, οποιοδήποτε μέλος μας ή συμπολίτης μας επιθυμεί να προσφέρει ατομική βοήθεια σε είδη 1ης ανάγκης, ας ακολουθήσει τον κάτωθι σύνδεσμο για να ενημερωθεί για περισσότερες λεπτομέρειες. 

https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/to-e-e-a-sigkentroni-idi-protis-anagkis-gia-tous-piropliktous/

Δεν είναι πρωτοβουλία. Είναι θέμα ευθύνης, ανθρωπιάς και συμπαράστασης προς τους πληγέντες συμπολίτες μας με πράξεις αλληλεγγύης!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ο ΠΣΑΣ εύχεται καλή χρονιά με ευθύνη, ελπίδα και έμπρακτη αλληλεγγύη

Η δράση του Συνδέσμου στη Δομή Φιλοξενίας Οινοφύτων αποτύπωσε αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της κοινωνίας και του ασφαλιστικού κλάδου

Χριστουγεννιάτικη «αγκαλιά» σε κοινωνικές δομές από το ΕΕΑ

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Θέλουμε και είμαστε δίπλα στην κοινωνία, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και πίστης σε ένα καλύτερο αύριο»

ΜΙΝΕΤΤΑ: Εβδομάδα ΕΚΕ για 7η χρονιά, με δράσεις για τον συνάνθρωπο

Η ασφαλιστική δίνει κάθε χρόνο τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να συμμετάσχουν ενεργά σε δράσεις προσφοράς, εκπαίδευσης και αλληλεγγύης

Στο BeWell Festival 2025 η ευεξία έγινε γιορτή

Οι ποικίλες δράσεις του φεστιβάλ έδωσαν στους συμμετέχοντες ισχυρό έναυσμα για μια καλύτερη και πιο ισορροπημένη ζωή

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Η Affidea σε ρόλο… Υποστηρικτή Υγείας του Εθνικού Θεάτρου

Η Affidea θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες πρόληψης-διάγνωσης των εργαζομένων, ενώ παράλληλα θα τρέξουν κοινές δράσεις ευαισθητοποίησης

ΟΡΙΖΩΝ και Στ. Ζουλινάκη ενώνουν δυνάμεις για τη χρηματοοικονομική εκπαίδευση μέσα από το επιτραπέζιο «Safe Deal»

Μέσα από τη χορηγική της υποστήριξη, η ασφαλιστική αναδεικνύει τη σημασία της εκπαίδευσης στην αντίληψη του οικονομικού προγραμματισμού και στην πρόληψη

Σωστή χρήση της μεσαίας λωρίδας στους αυτοκινητόδρομους – Τι μας θυμίζει η Apeiron

Η επιλογή της κατάλληλης λωρίδας συμβάλλει ουσιαστικά στην ομαλή συνύπαρξη όλων των οδηγών και στη βελτίωση της συνολικής οδικής ασφάλειας

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

eSafe Cyber Security Hellas και Cato Networks ανέδειξαν το μέλλον του AI-native SASE

Ένα exclusive roundtable event, αφιερωμένo στις νέες αρχιτεκτονικές ασφάλειας και στη μετάβαση σε AI-native υποδομές

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Δ. Μαζαράκης από την Ύδρα: Καμία πρόοδος στην Υγεία

Τι απάντησε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής σε σχετική ερώτηση του «IW» στην 26η Συνάντηση των (Αντ)ασφαλιστών

Διήμερο webinar ΕΕΑ-ΕΙΑΣ για την επίδραση της ΤΝ στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε 2 διαδικτυακές συναντήσεις, 25 και 27 Μαΐου – Δείτε τη θεματολογία και τους εισηγητές, δηλώστε δωρεάν συμμετοχή