back to top
29 C
Athens
Δευτέρα 15 Ιουνίου 2026

Πρώτη ημερίδα συνεργατών ARAG στην Πάτρα

Το απόγευμα της Δευτέρας 12/2/2024 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας οργανώθηκε η πρώτη συγκέντρωση των συνεργατών της ARAG Hellas για το 2024.

Με την παρουσία πολλών συνεργατών της εταιρίας – τόσο δικηγόρων όσο και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών – μέσα από την Πάτρα αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, με την ευθύνη του υποκαταστήματος της εταιρίας στην Πάτρα, οργανώθηκε μια διαδραστική εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία.

- Advertisement -

Για δύο περίπου χρόνια, λόγω COVID 19, τέτοιες εκδηλώσεις έλειπαν και στη θέση τους λάμβαναν χώρα οι γνωστές διαδικτυακές σεμιναριακές συναντήσεις. Όμως δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από τις διαπροσωπικές σχέσεις που είναι αυτές που δίνουν το πραγματικό στίγμα στις εταιρικές εκδηλώσεις και υπογραμμίζουν το είδος και την ποιότητα της σύνδεσης εταιρίας και συνεργατών.

- Advertisement -

Με την παρουσία του CEO της ARAG Hellas κ. Δημήτρη Τσεκούρα και των εκλεκτών στελεχών της εταιρίας που τον συνόδευαν από την Αθήνα, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για το σημερινό εκσυχρονισμένο πρόσωπο της ARAG που λόγω υψηλής εξειδίκευσης αποτελεί πράγματι το σημερινό πλήρες πρόσωπο όλου του κλάδου της Νομικής Προστασίας στην Ελλάδα.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η πρωτοβουλία να μην μιλήσουμε εμείς αλλά εθελοντικά κάποιοι εκπρόσωποι των συνεργατών μας, είτε διαμεσολαβητές, είτε δικηγόροι απαντώντας οι ίδιοι στα ερωτήματα «γιατί είναι ο ασφαλιστής μαζί μας;» και «γιατί είναι ο δικηγόρος μαζί μας;»

Στο τέλος ο περιφερειακός διευθυντής του υπ/τος Πατρών κ. Χρήστος Μήλας συνόψισε τα παραπάνω απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα «γιατί τελικά είναι οι πελάτες μαζί μας;» ξεκαθαρίζοντας ποιο είναι το δικό μας πλεονέκτημα και εκείνο που δίνει τελικά την προστιθέμενη αξία στη συνεργασία με την ARAG, τόσο για τον κάθε συνεργάτη όσο και για τον τελικό αποδέκτη, δηλαδή τον ασφαλισμένο.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την δεξίωση που ακολούθησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου με την υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα η επιβράβευση των Δικτύων Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών της ERGO

Ερρ. Μοάτσος: «Οι συνεργάτες μας είναι το πιο ισχυρό μας πλεονέκτημα και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα»

Groupama Ασφαλιστική: Αποστολή στη Λυών με επίλεκτους συνεργάτες

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στη Γαλλία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κορυφαίοι συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας

Η Allianz επιβράβευσε κορυφαίους συνεργάτες της με τον διαγωνισμό «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο»

Για σύγχρονο και υποστηρικτικό περιβάλλον συνεργασίας, που δημιουργεί ευκαιρίες εξέλιξης και ενισχύει τη δυναμική του δικτύου, έκανε λόγο ο Γ. Γκοτζαγεώργης

Πολυδιάστατη εμπειρία στη Βαρκελώνη για τους Συνεργάτες Υβριδικού Δικτύου της Generali

Το ταξίδι επιβράβευσης συνέδεσε την υψηλή απόδοση με μοναδικές, διεθνείς βιωματικές παραστάσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Apeiron Insurance Project γιορτάζει 8 χρόνια παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Ειδική εκδήλωση την Τετάρτη 17 Ιουνίου, παρουσία συνεργατών, στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου

Η Ευρώπη επενδύει στην Επαγγελματική Ασφάλιση – Το μήνυμα του Χρήστου Νούνη για το 7ο Συνέδριο της ΕΛΕΤΕΑ

Ως κορυφαίο βήμα διαλόγου, το Συνέδριο θα καταγράψει πρόσφατες εξελίξεις αλλά και ευκαιρίες που ανοίγονται για τον δεύτερο πυλώνα ασφάλισης

Διπλή βράβευση για την Infotrust στα INTERAMERICAN Sales Awards 2025

Aναγνώριση της σταθερής αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας, της υψηλής παραγωγικής επίδοσης και της αξιοπιστίας της

Οι προσωπικότητες που διαμορφώνουν τον διάλογο για το μέλλον της Επαγγελματικής Ασφάλισης

Το 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26 θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18/6 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, με παράλληλη μετάδοση από το LiveOn Events+

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σχεδόν 9 ηλεκτρικά αυτοκίνητα για κάθε δημόσιο σταθμό φόρτισης στην Ελλάδα

Η Compare the Market επισημαίνει ότι η εικόνα της ελληνικής αγοράς δείχνει τόσο πρόοδο όσο και περιθώριο ανάπτυξης

FIFA World Cup 2026, ποιοι είναι οι παίκτες με τη μεγαλύτερη εμπορική αξία

Οι ενστάσεις της Allianz Trade και οι κίνδυνοι για τη Lockton

ΕΑΕΕ: Οι παράγοντες που διαμορφώνουν το κόστος της ασφάλισης υγείας

Αδύνατο να δοθεί ουσιαστική λύση στο πρόβλημα όταν η δημόσια συζήτηση περιορίζεται στις ασφαλιστικές, τονίζει η Ένωση και αναλύει το γιατί

Αυξημένο κατά 0,5% το ενεργητικό των ΤΕΑ το α΄ τρίμηνο 2026

Διαμορφώθηκε στα 2.859 εκατ. ευρώ, έναντι 2.846 εκατ. ευρώ το προηγούμενο τρίμηνο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ