back to top
34 C
Athens
Τρίτη 4 Αυγούστου 2026

Πρώτη ημερίδα συνεργατών ARAG στην Πάτρα

Το απόγευμα της Δευτέρας 12/2/2024 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας οργανώθηκε η πρώτη συγκέντρωση των συνεργατών της ARAG Hellas για το 2024.

Με την παρουσία πολλών συνεργατών της εταιρίας – τόσο δικηγόρων όσο και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών – μέσα από την Πάτρα αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, με την ευθύνη του υποκαταστήματος της εταιρίας στην Πάτρα, οργανώθηκε μια διαδραστική εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία.

- Advertisement -

Για δύο περίπου χρόνια, λόγω COVID 19, τέτοιες εκδηλώσεις έλειπαν και στη θέση τους λάμβαναν χώρα οι γνωστές διαδικτυακές σεμιναριακές συναντήσεις. Όμως δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από τις διαπροσωπικές σχέσεις που είναι αυτές που δίνουν το πραγματικό στίγμα στις εταιρικές εκδηλώσεις και υπογραμμίζουν το είδος και την ποιότητα της σύνδεσης εταιρίας και συνεργατών.

- Advertisement -

Με την παρουσία του CEO της ARAG Hellas κ. Δημήτρη Τσεκούρα και των εκλεκτών στελεχών της εταιρίας που τον συνόδευαν από την Αθήνα, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για το σημερινό εκσυχρονισμένο πρόσωπο της ARAG που λόγω υψηλής εξειδίκευσης αποτελεί πράγματι το σημερινό πλήρες πρόσωπο όλου του κλάδου της Νομικής Προστασίας στην Ελλάδα.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η πρωτοβουλία να μην μιλήσουμε εμείς αλλά εθελοντικά κάποιοι εκπρόσωποι των συνεργατών μας, είτε διαμεσολαβητές, είτε δικηγόροι απαντώντας οι ίδιοι στα ερωτήματα «γιατί είναι ο ασφαλιστής μαζί μας;» και «γιατί είναι ο δικηγόρος μαζί μας;»

Στο τέλος ο περιφερειακός διευθυντής του υπ/τος Πατρών κ. Χρήστος Μήλας συνόψισε τα παραπάνω απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα «γιατί τελικά είναι οι πελάτες μαζί μας;» ξεκαθαρίζοντας ποιο είναι το δικό μας πλεονέκτημα και εκείνο που δίνει τελικά την προστιθέμενη αξία στη συνεργασία με την ARAG, τόσο για τον κάθε συνεργάτη όσο και για τον τελικό αποδέκτη, δηλαδή τον ασφαλισμένο.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την δεξίωση που ακολούθησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου με την υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Η Brokers Union ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την ARAG, έναν από τους κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς στον Κλάδο

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Nέο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Οχημάτων, με ειδική τιμολόγηση και προνομιακούς όρους

NP Ασφαλιστική: Νέα λειτουργία στο NP Portal διευκολύνει τους Συνεργάτες στην ασφάλιση οχημάτων

Άμεση πρόσβαση σε πανευρωπαϊκή βάση δεδομένων με τις τρέχουσες εμπορικές αξίες

Η Interamerican συνάντησε το MDRT σε μια ημερίδα αφιερωμένη στους νέους συμβούλους

Η εκδήλωση «Interamerican meets MDRT» ανέδειξε ότι η νέα γενιά αναζητά ουσιαστική εκπαίδευση, διεθνή πρότυπα και κοινότητες που εμπνέουν

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Anytime και Public ενώνουν δυνάμεις και αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Η Anytime και τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα των πελατών τους

Η ERGO στο πλευρό των συνεργατών του Εταιρικού της Δικτύου με δύο ταξίδια επιβράβευσης στην Πράγα και το Καρπενήσι

Η ERGO Ασφαλιστική επιβράβευσε για μία ακόμη χρονιά τους συνεργάτες του Εταιρικού της Δικτύου που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους...

Infotrust Insurance Agents: Επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ στη νέα ιδιόκτητη έδρα 

Σε νέα ιδιόκτητα γραφεία μεταφέρεται η Infotrust Insurance Agents, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στην αναπτυξιακή της πορεία και επενδύοντας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αυτό είναι το νέο Λογότυπο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης σύντομα συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει συμβάλει στην εξυπηρέτηση και αποζημίωση χιλιάδων πολιτών

Συνάντηση εργασίας με την Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας, κα Μιλένα Αποστολάκη

Από την ΕΑΔΕ, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνος Ρούσσης καθώς και τα Μέλη κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης και Χάρης Αλεξόπουλος.

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε τον Δείκτη Υγείας ΕΔΑ να τρίζει

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε να ‘τρίζει’  ο ΕΔΑ  την περασμένη εβδομάδα ……όταν είδε … πραγματικά… τι έγινε με τον  δείκτη υπολογισμού κόστους υγείας (ΕΔΑ)

Αντασφαλιστικές διαφορές στο Ντουμπάι, δικαστική Απόφαση σταθμός για (αντ)ασφαλιστές

Η διαφορά αντασφάλισης για τις πλημμύρες στο Ντουμπάι οδηγεί σε απόφαση-σταθμό του DIFC

Urba360: Εντοπίστε κινδύνους πριν αυτοί εμφανιστούν

Σε μια εποχή έντονης αβεβαιότητας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορείτε να προλαμβάνετε τους κινδύνους στον αγροδιατροφικό κλάδο..πριν αυτοί εμφανιστούν.