back to top
30.4 C
Athens
Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026

Πρώτη ημερίδα συνεργατών ARAG στην Πάτρα

Το απόγευμα της Δευτέρας 12/2/2024 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας οργανώθηκε η πρώτη συγκέντρωση των συνεργατών της ARAG Hellas για το 2024.

Με την παρουσία πολλών συνεργατών της εταιρίας – τόσο δικηγόρων όσο και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών – μέσα από την Πάτρα αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, με την ευθύνη του υποκαταστήματος της εταιρίας στην Πάτρα, οργανώθηκε μια διαδραστική εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία.

- Advertisement -

Για δύο περίπου χρόνια, λόγω COVID 19, τέτοιες εκδηλώσεις έλειπαν και στη θέση τους λάμβαναν χώρα οι γνωστές διαδικτυακές σεμιναριακές συναντήσεις. Όμως δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από τις διαπροσωπικές σχέσεις που είναι αυτές που δίνουν το πραγματικό στίγμα στις εταιρικές εκδηλώσεις και υπογραμμίζουν το είδος και την ποιότητα της σύνδεσης εταιρίας και συνεργατών.

- Advertisement -

Με την παρουσία του CEO της ARAG Hellas κ. Δημήτρη Τσεκούρα και των εκλεκτών στελεχών της εταιρίας που τον συνόδευαν από την Αθήνα, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για το σημερινό εκσυχρονισμένο πρόσωπο της ARAG που λόγω υψηλής εξειδίκευσης αποτελεί πράγματι το σημερινό πλήρες πρόσωπο όλου του κλάδου της Νομικής Προστασίας στην Ελλάδα.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η πρωτοβουλία να μην μιλήσουμε εμείς αλλά εθελοντικά κάποιοι εκπρόσωποι των συνεργατών μας, είτε διαμεσολαβητές, είτε δικηγόροι απαντώντας οι ίδιοι στα ερωτήματα «γιατί είναι ο ασφαλιστής μαζί μας;» και «γιατί είναι ο δικηγόρος μαζί μας;»

Στο τέλος ο περιφερειακός διευθυντής του υπ/τος Πατρών κ. Χρήστος Μήλας συνόψισε τα παραπάνω απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα «γιατί τελικά είναι οι πελάτες μαζί μας;» ξεκαθαρίζοντας ποιο είναι το δικό μας πλεονέκτημα και εκείνο που δίνει τελικά την προστιθέμενη αξία στη συνεργασία με την ARAG, τόσο για τον κάθε συνεργάτη όσο και για τον τελικό αποδέκτη, δηλαδή τον ασφαλισμένο.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την δεξίωση που ακολούθησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου με την υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Τι λέει η Generali για τις νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Κρίσιμος, τονίζει η εταιρεία, είναι ο ρόλος των συνεργατών της που βρίσκονται κοντά στον ασφαλισμένο

Νέο επεισόδιο «Και Αν Συμβεί… και χρειαστείς Νομική Προστασία;» – Powered by ARAG

Το επεισόδιο αναδεικνύει τη Νομική Προστασία όχι ως απλή συμπληρωματική κάλυψη, αλλά ως ουσιαστικό μέρος μιας ολοκληρωμένης ασφαλιστικής πρότασης

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Η Brokers Union ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την ARAG, έναν από τους κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς στον Κλάδο

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Nέο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Οχημάτων, με ειδική τιμολόγηση και προνομιακούς όρους

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Με Digital Insurance Hub η INTERLIFE αναβαθμίζει την ψηφιακή εμπειρία συνεργατών και ασφαλισμένων

Μέσω συμφωνίας με την COGNITY η ασφαλιστική επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πληροφοριακών της συστημάτων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market