34.6 C
Athens
Τρίτη 30 Ιουνίου 2026

Όμιλος ΙΝΤΕΣΑΛΟΝΙΚΑ: Με έργα και πράξεις δίπλα στους πυρόπληκτους της Αττικής!

Για μία ακόμη φορά ο μεγαλύτερος και αποκεντρωμένος ελληνικός Όμιλος Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διέθεσε όλα τα ιδιόκτητα μέσα, υποδομές και εξειδικευμένο προσωπικό του στην μάχη κατά των πυρκαγιών που έπληξαν και πάλι την Αττική.

Με άμεση εντολή της Διοίκησης τέθηκαν στην διάθεση των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών τα πτητικά μέσα του Ομίλου και ο στόλος των ασθενοφόρων οχημάτων, με διασώστες και γιατρούς, με πρώτο σκοπό την σωτηρία της Ζωής και Υγείας κάθε κινδυνεύοντος συνανθρώπου μας, όπως και την περιουσία του.

- Advertisement -

Σε δεύτερο στάδιο, διατέθηκε ο μεγάλος στόλος ειδικοποιημένων οχημάτων βοήθειας για τον εντοπισμό, περισυλλογή και μεταφορά κατεστραμμένων οχημάτων ασφαλισμένων του Ομίλου, με παράλληλη οργάνωση συνεργείων Επιθεωρητών και Πραγματογνωμόνων για την επιτόπια δήλωση ζημίας, φωτογράφιση και λήψη λοιπών στοιχείων, προς τον σκοπό της επιταχύνσεως της δικαιούμενης αποζημιώσεως, και με δυνατότητα προκαταβολής, μέχρι ολοκληρώσεως των ταχύτατων διαδικασιών ασφαλιστικών αποζημιώσεων.

Με το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακρίνει όλα τα στελέχη του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, θα αντιμετωπιστεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το νέο πλήγμα που δέχεται η χώρα μας, και η οποία έχει όλες τις επιτόπιες δυνατότητες, μέσα και υποδομές να τις αντιμετωπίσει, αφού βέβαια απαλλαγεί των αγκυλώσεων και μάθει να προσφεύγει και στην Ελληνική Ιδιωτική Πρωτοβουλία.

- Advertisement -

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ λειτουργεί είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, γιορτές και καθημερινές, με έκτακτη ενίσχυση του τηλεφωνικού του κέντρου που είναι ο 5ψήφιος αριθμός 11555, με όλως εναλλακτική δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον ορισθέντα ως Γενικό Συντονιστή για την αναγγελία και εξυπηρέτηση ζημιών Αττικής, κ. Αθανάσιο Σταυράκη, τηλέφωνο: 6945927558, ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας, επειδή η Ιδιωτική Πρωτοβουλία είναι πάντα παρούσα και ενεργή!

Εμείς από την Θεσσαλονίκη ήμασταν και θα είμαστε πάντα δίπλα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα έμπρακτα και αποτελεσματικά.

Για τον ένδοξο τόπο και την υπερήφανη Πατρίδα μας, Ελλάδα, όπως την είδαμε τιμούμενη στην Λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Επισκεφθείτε τον όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και στα:

intersalonica.gr/ linkedin.com/company/intersalonica facebook.com/intersalonica instagram.com/intersalonica https://www.youtube.com/@intersalonicagroup

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Τελικά, πόσo καύσιμo καίει το κλιματιστικό στο αυτοκίνητο;

Μύθοι, αλήθειες και τρόποι εξοικονόμησης, από το Pricefox

Η MEGA BROKERS συνέβαλε στον καθαρισμό του λιμανιού της Παλαιάς Φώκαιας

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Στηρίζουμε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην προστασία του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές»

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Χορηγός της συμμετοχής «Flandy»-Στεφανή στο 70ό Ράλλυ Ακρόπολις!

Όπως επισήμανε ο CEO Ν. Μακρόπουλος, η εταιρεία στηρίζει ενεργά δράσεις που προάγουν το πνεύμα της προσπάθειας, των υψηλών επιδόσεων και της αριστείας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας δημιουργεί ψηφιακή πλατφόρμα διαλόγου για συλλόγους ασθενών

Η πρωτοβουλία φιλοδοξεί να μετατρέψει τις διάσπαρτες εμπειρίες σε οργανωμένη γνώση που θα τροφοδοτεί τον δημόσιο διάλογο και τον σχεδιασμό πολιτικών

Ξεκίνησε η 2η διαβούλευση για τους καταλόγους ICD‑10‑GrM και ΕΤΙΠ από το ΚΕΤΕΚΝΥ

Η διαδικασία πραγματοποιείται στοχεύει στη βελτίωση και επικαιροποίηση των κωδικοποιήσεων του ελληνικού συστήματος υγείας

Ηλεκτρικά πατίνια: Υποχρεωτική ασφάλιση και απαγόρευση στους κάτω των 17 φέρνει το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο

Γ. Κώτσηρας: Στόχος μας, να ενισχύσουμε την ασφάλεια στους δρόμους, με ιδιαίτερη μέριμνα για τα παιδιά

Δυναμική παρουσία της Carglass® Ελλάδος στον παγκόσμιο διαγωνισμό Best of Belron® 2026

O Αλ. Κιάσσος, μετά την κατάκτηση του τίτλου «Best of Belron Greece», βρέθηκε ανάμεσα στους 30 κορυφαίους τεχνικούς του Ομίλου Belron® παγκοσμίως

Πενταπλασιάστηκαν το 2026 οι επιθέσεις σε ΜμΕ με δόλωμα εργαλεία ΤΝ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, η Kaspersky αναλύει τις νέες κυβερνοαπειλές και συμβουλεύει