back to top
31.9 C
Athens
Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026

Όμιλος ΙΝΤΕΣΑΛΟΝΙΚΑ: Με έργα και πράξεις δίπλα στους πυρόπληκτους της Αττικής!

Για μία ακόμη φορά ο μεγαλύτερος και αποκεντρωμένος ελληνικός Όμιλος Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διέθεσε όλα τα ιδιόκτητα μέσα, υποδομές και εξειδικευμένο προσωπικό του στην μάχη κατά των πυρκαγιών που έπληξαν και πάλι την Αττική.

Με άμεση εντολή της Διοίκησης τέθηκαν στην διάθεση των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών τα πτητικά μέσα του Ομίλου και ο στόλος των ασθενοφόρων οχημάτων, με διασώστες και γιατρούς, με πρώτο σκοπό την σωτηρία της Ζωής και Υγείας κάθε κινδυνεύοντος συνανθρώπου μας, όπως και την περιουσία του.

- Advertisement -

Σε δεύτερο στάδιο, διατέθηκε ο μεγάλος στόλος ειδικοποιημένων οχημάτων βοήθειας για τον εντοπισμό, περισυλλογή και μεταφορά κατεστραμμένων οχημάτων ασφαλισμένων του Ομίλου, με παράλληλη οργάνωση συνεργείων Επιθεωρητών και Πραγματογνωμόνων για την επιτόπια δήλωση ζημίας, φωτογράφιση και λήψη λοιπών στοιχείων, προς τον σκοπό της επιταχύνσεως της δικαιούμενης αποζημιώσεως, και με δυνατότητα προκαταβολής, μέχρι ολοκληρώσεως των ταχύτατων διαδικασιών ασφαλιστικών αποζημιώσεων.

Με το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακρίνει όλα τα στελέχη του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, θα αντιμετωπιστεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το νέο πλήγμα που δέχεται η χώρα μας, και η οποία έχει όλες τις επιτόπιες δυνατότητες, μέσα και υποδομές να τις αντιμετωπίσει, αφού βέβαια απαλλαγεί των αγκυλώσεων και μάθει να προσφεύγει και στην Ελληνική Ιδιωτική Πρωτοβουλία.

- Advertisement -

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ λειτουργεί είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, γιορτές και καθημερινές, με έκτακτη ενίσχυση του τηλεφωνικού του κέντρου που είναι ο 5ψήφιος αριθμός 11555, με όλως εναλλακτική δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον ορισθέντα ως Γενικό Συντονιστή για την αναγγελία και εξυπηρέτηση ζημιών Αττικής, κ. Αθανάσιο Σταυράκη, τηλέφωνο: 6945927558, ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας, επειδή η Ιδιωτική Πρωτοβουλία είναι πάντα παρούσα και ενεργή!

Εμείς από την Θεσσαλονίκη ήμασταν και θα είμαστε πάντα δίπλα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα έμπρακτα και αποτελεσματικά.

Για τον ένδοξο τόπο και την υπερήφανη Πατρίδα μας, Ελλάδα, όπως την είδαμε τιμούμενη στην Λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Επισκεφθείτε τον όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και στα:

intersalonica.gr/ linkedin.com/company/intersalonica facebook.com/intersalonica instagram.com/intersalonica https://www.youtube.com/@intersalonicagroup

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Anytime και Public ενώνουν δυνάμεις και αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Η Anytime και τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα των πελατών τους

Η ERGO στο πλευρό των συνεργατών του Εταιρικού της Δικτύου με δύο ταξίδια επιβράβευσης στην Πράγα και το Καρπενήσι

Η ERGO Ασφαλιστική επιβράβευσε για μία ακόμη χρονιά τους συνεργάτες του Εταιρικού της Δικτύου που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους...

Infotrust Insurance Agents: Επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ στη νέα ιδιόκτητη έδρα 

Σε νέα ιδιόκτητα γραφεία μεταφέρεται η Infotrust Insurance Agents, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στην αναπτυξιακή της πορεία και επενδύοντας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σ. Σικοτάκη: Στρατηγική μας είναι να αναπτυχθούμε με σύνεση, σταθερά και ισορροπημένα

Το 19th Insurance Conference, αποτέλεσε την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά. Με τίτλο

Νέα προϊόντα ασφάλισης αυτοκινήτου από την NP Ασφαλιστική

Ο Κλάδος Ασφάλισης Οχημάτων εξελίσσεται συνεχώς και η ΝP Ασφαλιστική ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της

Αυτό είναι το νέο Λογότυπο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης σύντομα συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει συμβάλει στην εξυπηρέτηση και αποζημίωση χιλιάδων πολιτών

Συνάντηση εργασίας με την Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας, κα Μιλένα Αποστολάκη

Από την ΕΑΔΕ, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνος Ρούσσης καθώς και τα Μέλη κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης και Χάρης Αλεξόπουλος.

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε τον Δείκτη Υγείας ΕΔΑ να τρίζει

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε να ‘τρίζει’  ο ΕΔΑ  την περασμένη εβδομάδα ……όταν είδε … πραγματικά… τι έγινε με τον  δείκτη υπολογισμού κόστους υγείας (ΕΔΑ)