back to top
20.3 C
Athens
Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2025

Ο ρόλος της Β. Ελλάδας ως Hub των Βαλκανίων στο επίκεντρο του συνεδρίου LOGI.C

στις 10 & 11 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη – Δείτε το πρόγραμμα

Με 35 ομιλητές τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο, όσο και από τον κόσμο των επιχειρήσεων πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη το συνέδριο LOGI.C στις 10 & 11 Μαΐου στο Porto Palace, που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES και το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine, και τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων, με Μέγα Χορηγό τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης. 

- Advertisement -

Στο συνέδριο, με επιστημονικούς συνεργάτες των πάνελ την OPTILOG Advisory Services, το τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙΠΕΑ και το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, αλλά και τη δημοσιογραφική ομάδα του SC&L magazine, θα τεθούν θέματα τόσο στρατηγικής ανάπτυξης της Β. Ελλάδας, των Logistics και των Εξαγωγών, όσο και θέματα smart port logistics, αειφορίας και βιωσιμότητας στο αστικό περιβάλλον των city logistics.

- Advertisement -

Πέραν της παρουσίας του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, ως τιμώμενου λιμένα, στα πάνελ των LOGI.C θα δώσουν το «παρών» και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των περιφερειακών λιμένων της Β. Ελλάδας, περιγράφοντας τη σημασία κάθε λιμένα ξεχωριστά στις διεθνείς εφοδιαστικές αλυσίδες.

Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τόσο με φυσική, όσο και με virtual μορφή -καθώς όλες οι ενότητες θα μεταδίδονται παράλληλα και μέσω Livestreaming- θα συνοδεύεται και από μια παράλληλη εμπορική έκθεση, σε παρακείμενο χώρο, η οποία θα έχει ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, το early booking για τους ενδιαφερόμενους παρατείνεται χρονικά έως 30 Απριλίου. Με σημαντικές συμμετοχές, τόσο από τον χώρο των ναυτιλιακών Logistics, όσο και των αστικών μεταφορών, με 3 αξιόλογους Επιστημονικούς Υπεύθυνους για τη διαμόρφωση των πάνελ, αλλά και με όλους τους φορείς να υποστηρίζουν ενεργά το event, και εκπροσώπους τους να συμμετέχουν στα πάνελ συζήτησης για τη στρατηγική ανάπτυξη του κλάδου, τα LOGI.C στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να αποτελέσουν ένα αξιόλογο event.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.  

Εξασφαλίστε την έγκυρη συμμετοχή σας, ωφελούμενοι του early booking ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο site: https://logisticsconferences.gr/ ή επικοινωνήστε με τη διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES στο τηλέφωνο: 210-9010040.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ενδιαφέρεται για Ελλάδα η Vienna Insurance Group;

Τις προοπτικές επέκτασης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων στην Ελλάδα ερευνά ενδεχομένως η VIG, όπως υπογραμμίζουν κύκλοι της αγοράς

Επιτυχημένο το launching των LOGI.C στην Θεσσαλονίκη

Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχές, που ξεπέρασαν τις 600 με δια ζώσης παρουσία και τις 1.150 μέσω ψηφιακής μετάδοσης, ολοκληρώθηκε το διήμερο συνέδριο και η έκθεση LOGI.C 2022 στην Θεσσαλονίκη, που διεξήχθη στις 10-11 Μαΐου, στο Porto Palace.

Ξεκινά αύριο 10 Μαΐου το Συνέδριο LOGI.C “GLOBALLY CONNECTED SUPPLY CHAINS” στην Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή όλων των Λιμένων της Β. Ελλάδας

Πρόκειται για το πρώτο ολοκληρωμένο event στην Θεσσαλονίκη για τον κλάδο των logistics, των εμπορευματικών μεταφορών και της σύγχρονης εφοδιαστικής αλυσίδας, που συνδυάζει ένα διήμερο συνέδριο και έναν εκθεσιακό χώρο, με φυσική παρουσία ομιλητών και συνέδρων και livestreaming μετάδοση.

Τι κάνουν όσοι θέλουν να φέρουν χρήματα offshore στην χώρα τους

Η Βρετανία χτες ενέκρινε μέτρα προσέλκυσης επενδυτικών κεφαλαίων ILS που μέχρι τώρα, όπως τονίζεται από το Υπουργείο Οικονομικών της χώρα, η αγορά αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς μέσω offshore

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στις 23/11 ο Πανελλήνιος Περίπατος «Περπατάμε για την Πολλαπλή Σκλήρυνση»

Ο συμβολικός περίπατος αποτελεί θεσμό για την ΠΟΑμΣΚΠ, στο πλαίσιο δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

14th Clinical Research Conference | «Κλινικές μελέτες: Τα μετέωρα βήματα και οι προκλήσεις»

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 4 Δεκεμβρίου 2025 στο Divani Caravel και στο LiveOn Expo Complex

Αναγέννηση του ΠΣΑΣ μέσα από μια βραδιά εμπειριών για τον ασφαλιστικό πράκτορα

Ένας από τους πλέον ιστορικούς συνδέσμους στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης επανατοποθετείται δυναμικά - Το «IW» ήταν εκεί 

Σας ενδιαφέρει να μάθετε την ασφαλιστική μας ιστορία;

Το MINETTA Insurance HUB φέρνει στο φως συναρπαστικά τεκμήρια του ασφαλιστικού μας παρελθόντος

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στις 23/11 ο Πανελλήνιος Περίπατος «Περπατάμε για την Πολλαπλή Σκλήρυνση»

Ο συμβολικός περίπατος αποτελεί θεσμό για την ΠΟΑμΣΚΠ, στο πλαίσιο δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

ΕΕΑ: Webinar για τις αλλαγές του νέου εργασιακού νόμου και την ψηφιακή κάρτα εργασίας

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 25/11 στις 16:00 - Πώς θα συμμετάσχετε

ΤτΕ: Το πρόγραμμα εξετάσεων πιστοποίησης ασφαλιστών για το α΄ 6μηνο 2026

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το διάστημα Φεβρουαρίου-Ιουνίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ιωάννινα

14th Clinical Research Conference | «Κλινικές μελέτες: Τα μετέωρα βήματα και οι προκλήσεις»

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 4 Δεκεμβρίου 2025 στο Divani Caravel και στο LiveOn Expo Complex

Αναγέννηση του ΠΣΑΣ μέσα από μια βραδιά εμπειριών για τον ασφαλιστικό πράκτορα

Ένας από τους πλέον ιστορικούς συνδέσμους στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης επανατοποθετείται δυναμικά - Το «IW» ήταν εκεί