back to top
32 C
Athens
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026

Ο ρόλος της Β. Ελλάδας ως Hub των Βαλκανίων στο επίκεντρο του συνεδρίου LOGI.C

στις 10 & 11 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη – Δείτε το πρόγραμμα

Με 35 ομιλητές τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο, όσο και από τον κόσμο των επιχειρήσεων πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη το συνέδριο LOGI.C στις 10 & 11 Μαΐου στο Porto Palace, που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES και το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine, και τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων, με Μέγα Χορηγό τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης. 

- Advertisement -

Στο συνέδριο, με επιστημονικούς συνεργάτες των πάνελ την OPTILOG Advisory Services, το τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙΠΕΑ και το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, αλλά και τη δημοσιογραφική ομάδα του SC&L magazine, θα τεθούν θέματα τόσο στρατηγικής ανάπτυξης της Β. Ελλάδας, των Logistics και των Εξαγωγών, όσο και θέματα smart port logistics, αειφορίας και βιωσιμότητας στο αστικό περιβάλλον των city logistics.

- Advertisement -

Πέραν της παρουσίας του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, ως τιμώμενου λιμένα, στα πάνελ των LOGI.C θα δώσουν το «παρών» και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των περιφερειακών λιμένων της Β. Ελλάδας, περιγράφοντας τη σημασία κάθε λιμένα ξεχωριστά στις διεθνείς εφοδιαστικές αλυσίδες.

Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τόσο με φυσική, όσο και με virtual μορφή -καθώς όλες οι ενότητες θα μεταδίδονται παράλληλα και μέσω Livestreaming- θα συνοδεύεται και από μια παράλληλη εμπορική έκθεση, σε παρακείμενο χώρο, η οποία θα έχει ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, το early booking για τους ενδιαφερόμενους παρατείνεται χρονικά έως 30 Απριλίου. Με σημαντικές συμμετοχές, τόσο από τον χώρο των ναυτιλιακών Logistics, όσο και των αστικών μεταφορών, με 3 αξιόλογους Επιστημονικούς Υπεύθυνους για τη διαμόρφωση των πάνελ, αλλά και με όλους τους φορείς να υποστηρίζουν ενεργά το event, και εκπροσώπους τους να συμμετέχουν στα πάνελ συζήτησης για τη στρατηγική ανάπτυξη του κλάδου, τα LOGI.C στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να αποτελέσουν ένα αξιόλογο event.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.  

Εξασφαλίστε την έγκυρη συμμετοχή σας, ωφελούμενοι του early booking ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο site: https://logisticsconferences.gr/ ή επικοινωνήστε με τη διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES στο τηλέφωνο: 210-9010040.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Infotrust επενδύει στα νέα ιδιόκτητα κεντρικά της γραφεία στη Θεσσαλονίκη

Η επένδυση ύψους €1,5 εκατ. σηματοδοτεί τη νέα εποχή ανάπτυξης του Ομίλου και τη δημιουργία ενός σύγχρονου συνεργατικού hub ασφαλειών και everyday services

Ενδιαφέρεται για Ελλάδα η Vienna Insurance Group;

Τις προοπτικές επέκτασης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων στην Ελλάδα ερευνά ενδεχομένως η VIG, όπως υπογραμμίζουν κύκλοι της αγοράς

Επιτυχημένο το launching των LOGI.C στην Θεσσαλονίκη

Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχές, που ξεπέρασαν τις 600 με δια ζώσης παρουσία και τις 1.150 μέσω ψηφιακής μετάδοσης, ολοκληρώθηκε το διήμερο συνέδριο και η έκθεση LOGI.C 2022 στην Θεσσαλονίκη, που διεξήχθη στις 10-11 Μαΐου, στο Porto Palace.

Ξεκινά αύριο 10 Μαΐου το Συνέδριο LOGI.C “GLOBALLY CONNECTED SUPPLY CHAINS” στην Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή όλων των Λιμένων της Β. Ελλάδας

Πρόκειται για το πρώτο ολοκληρωμένο event στην Θεσσαλονίκη για τον κλάδο των logistics, των εμπορευματικών μεταφορών και της σύγχρονης εφοδιαστικής αλυσίδας, που συνδυάζει ένα διήμερο συνέδριο και έναν εκθεσιακό χώρο, με φυσική παρουσία ομιλητών και συνέδρων και livestreaming μετάδοση.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική τίμησε τις πρωταθλήτριες Μαρία Πρεβολαράκη και Μαρία Λουίζα Γκίκα

Τη διαχρονική της στήριξη στον ελληνικό αθλητισμό επιβεβαιώνει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, η οποία υποδέχθηκε στα κεντρικά της γραφεία

Νέο επεισόδιο του «Και Αν Συμβεί.. Your Insurance Tribe Podcast» για την ασφάλεια αυτοκινήτου, powered by Hellas Direct

Το επεισόδιο αναδεικνύει μια βασική σύγχρονη οπτική: ότι η ασφάλεια αυτοκινήτου δεν είναι μόνο προϊόν, αλλά συνολική εμπειρία για τον οδηγό

DRIVE SAFE ACHAIA: Εθελοντική αιμοδοσία με μήνυμα ζωής από τους ασφαλιστές της Νοτιοδυτικής Ελλάδας

Η κοινωνική διάσταση της εκστρατείας DRIVE SAFE ACHAIA περνά στη δεύτερη φάση της, με μια σημαντική πρωτοβουλία προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, στο OTEAcademy, η κορυφαία συνάντηση της κοινότητας του Risk Management στην Ελλάδα 

Σε μια περίοδο κατά την οποία η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι κανονιστικές εξελίξεις, η τεχνητή νοημοσύνη και η κλιματική κρίση μεταβάλλουν ριζικά

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Όταν η Οδύσσεια συναντά την ασφαλιστική αγορά: Το βιβλίο της Αγγελικής Μουρατίδου επιστρέφει στην επικαιρότητα

Στην ασφαλιστική αγορά συνηθίζουμε να μιλάμε για αριθμούς, δείκτες, παραγωγή και αποτελέσματα

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική τίμησε τις πρωταθλήτριες Μαρία Πρεβολαράκη και Μαρία Λουίζα Γκίκα

Τη διαχρονική της στήριξη στον ελληνικό αθλητισμό επιβεβαιώνει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, η οποία υποδέχθηκε στα κεντρικά της γραφεία

Νέο επεισόδιο του «Και Αν Συμβεί.. Your Insurance Tribe Podcast» για την ασφάλεια αυτοκινήτου, powered by Hellas Direct

Το επεισόδιο αναδεικνύει μια βασική σύγχρονη οπτική: ότι η ασφάλεια αυτοκινήτου δεν είναι μόνο προϊόν, αλλά συνολική εμπειρία για τον οδηγό

Τι κάνεις αν πέσει δέντρο πάνω στο αυτοκίνητό σου; Ποιος πληρώνει τη ζημιά και πότε αποζημιώνεσαι;

Οι έντονες καταιγίδες, οι ισχυροί άνεμοι και τα ακραία καιρικά φαινόμενα γίνονται ολοένα και πιο συχνά στην Ελλάδα

Πόσα χρήματα μπορεί να χάσεις επειδή δεν είσαι σωστά ασφαλισμένος; Αληθινά παραδείγματα που κοστίζουν ακριβά

«Σε εμένα δεν πρόκειται να συμβεί». Είναι ίσως η πιο συνηθισμένη φράση που ακούγεται όταν γίνεται συζήτηση για την ασφάλιση.