back to top
3.2 C
Athens
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος δημιούργησσε ενιαία πλατφόρμα ιατρών όλης της χώρας

Η ψηφιακή διασύνδεση των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας σε μία ενιαία πλατφόρμα- πληροφοριακό σύστημα σε μια προσπάθεια του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Πρόκειται για έργο ψηφιακής ανασυγκρότησης.

Στόχος είναι η διαφάνεια, η διευκόλυνση του πολίτη και η πάταξη παράνομων ενεργειών, σύμφωνα με τον ΠΙΣ, στο πλαίσιο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού του, που άρχισε τα τελευταία χρόνια. «Με τον τρόπο αυτό συστάθηκε ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΙΑΤΡΩΝ που είναι συνδεδεμένο σε πραγματικό χρόνο με το παραπάνω λογισμικό διασύνδεσης» ανακοίνωσε ο ΠΙΣ. Χάρη στο έργο αυτό κάθε πολίτης και οι υπεύθυνοι των κρατικών φορέων θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από τον ιστότοπο του Π.Ι.Σ (www.pis.gr) και με την πληκτρολόγηση απλά του επωνύμου του ιατρού και της ειδικότητάς του,  να δουν εάν εμφανίζεται ως ιατρός εγγεγραμμένος σε κάποιο ιατρικό σύλλογο της χώρας ή όχι!

- Advertisement -

«Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος περνάει με τον τρόπο αυτό, σε μία νέα εποχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και την Πολιτεία, απλοποιώντας διαδικασίες που αποτέλεσαν αντικείμενο ταλαιπωρίας και όχι μόνο, επί σειρά δεκαετιών…».

Περισσότερα στο virus.com.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ Αθ. Εξαδάκτυλος στο VirusLive!

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό φιλοξενείται ζωντανά στο VirusLive!

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.

Οι ΚΟΜΥ σε απομακρυσμένες περιοχές έσωσαν άνδρα την πρώτη μέρα λειτουργίας τους

Σωτήρια αποδείχθηκε η προληπτική εξέταση άνδρα  από τις ΚΟΜΥ σε απομακρυσμένη περιοχή του Έβρου. 

Ευρωπαϊκό σχέδιο εκπαίδευσης για την ασφαλέστερη χρήση Φαρμάκων και τον εγγραμματισμό Υγείας

Το καινοτόμο project με τίτλο MedLit υλοποιείται με στόχο την ορθή ενημέρωση και βελτίωση της γνώσης γύρω από την ασφαλή χρήση

Πλειοψηφικό μερίδιο στην ελληνική αλυσίδα νοσοκομείων (HHG) αποκτούν οι Άραβες

Πλειοψηφικό μερίδιο στην ελληνική αλυσίδα νοσοκομείων και υπηρεσιών υγείας Hellenic Healthcare Group (HHG)

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

«Όαση» για τις συναλλαγές η ασφάλιση πιστώσεων

Η εγχώρια αγορά, χρόνια τώρα, ήδη από το 2008, που ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση και η Ελλάδα, 24 μήνες μετά, βίωσε τη δική της πολυετή

Το δημογραφικό στο μικροσκόπιο της Eurostat: O ευρωπαϊκός πληθυσμός γερνάει…

Η μέση ηλικία του πληθυσμού της ΕΕ έφθασε την 1η Ιανουαρίου 2024 τα 44,7 χρόνια, ανακοινώθηκε από τη Eurostat. Αυτό σημαίνει πως

Πώς θα κρατήσετε τους πελάτες σας στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Από εκεί που ψάχναμε για πελάτες για να ασφαλίσουν την περιουσία τους, ψάχνουμε να δούμε πότε τα επιστημονικά συμπεράσματα ....

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου